切換到寬版
  • 20584閱讀
  • 135回復

[原創]龍翼分析(100%) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線jackypeople
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2008-06-07
引用第35樓★夏娜★於2008-06-07 08:19發表的  : cl s-x@ Kd  
新招勁咩?? 5nL,sFd  
我上次同龍易打 z.itVQs$I  
佢幾下無哂mp X2PQL"`  
就咁比我ko左 zRDBl02v$T  
我行我到應該先最好攻
o)<c1\q  
我行唔係幾高攻 _+ z5~6>  
不過係非常好用
離線卍火焰卍
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2008-06-08
差d跟左你d學點,你唔記得留點
離線傻虎
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2008-06-08
做得好詳細 0'ha!4h3Z  
分析得好好
我POST  http://ibbs.hk/read.php?tid=47983
離線甘道
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2008-06-08
其實你巳經加錯點 5#Z>}@/  
不過你中意啦
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2008-06-08
引用第40樓jackypeople於2008-06-07 23:41發表的  :
我行唔係幾高攻 /yRP>CX~  
不過係非常好用
bUR; d78  
但應該高攻過超虎拳 O3Jp:.ps  
+些老虎超難 yXg #<H6V  
右高mp DI/yHs  
唔應該咁多粒星
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2008-06-08
引用第44樓★夏娜★於2008-06-08 11:10發表的  :
但應該高攻過超虎拳  Fu@2gd  
+些老虎超難 R?,Oh*  
右高mp %<4ZU!2L  
唔應該咁多粒星
q|Oz   
超猛一定比我行勁 4d\1W?i-  
因為我行好難食曬
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2008-06-08
引用第45樓中毒魔人於2008-06-08 11:11發表的  :
超猛一定比我行勁 }p2YRTHx  
因為我行好難食曬
;cye 'E  
!KYX\HRW  
但係升lv我行我到就易中啦 q6xm#Fd'.  
咁邊個高攻d?
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2008-06-09
引用第46樓★夏娜★於2008-06-08 11:15發表的  :
,-55*Rbi  
但係升lv我行我到就易中啦 H <gC{:S  
咁邊個高攻d?
Bu:h_sV D  
我行既氣流有時會將對手打斜 W7k0!Grrl  
超猛好用d
離線傻虎
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2008-06-09
分析得好好呀多謝你分享
我POST  http://ibbs.hk/read.php?tid=47983
離線povpov
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2008-06-15
唔錯....努力.
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2008-06-15
樓主無留到點 POnI&y]  
新招1lv扣迪下幾多? N 33{vx  
題外話:可以話我知邊到down做動話嗎?
本人放哂ac啦,都決定唔玩lfo
唔關lfo野唔好再搵我~
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2008-06-15
引用第50樓鋼鍊於2008-06-15 14:45發表的  : L>,j*a_[  
樓主無留到點 4\#!Gv-  
新招1lv扣迪下幾多? |k # ~  
題外話:可以話我知邊到down做動話嗎?
oX2J2O  
有些人都係冇留點,(除你地仲意) FY^#%0~  
新招扣迪下都有1半既血 |5ifgSZ  
送個網比你:http://www.techsmith.com/
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2008-06-15
引用第51樓jackypeople於2008-06-15 17:11發表的  :
有些人都係冇留點,(除你地仲意) \Oku<5  
新招扣迪下都有1半既血 :+Pl~X"_  
送個網比你:http://www.techsmith.com/
:6^8Q,C1@  
咁1lv咪勁過10lv超拳? G)I lkA@  
,O9rL :?  
可以教我用嗎? F$Cf\#{3  
X j'7nj  
我唔識英文 rCwjy&SuU^  
v7"Hvp3w  
得的pm我啦唔該
離線傻虎
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2008-06-15
嘩~做得好好呀分析得好好 /K#t$O4  
多謝分享
離線傻虎
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2008-06-15
分析得好好 _;A?w8z  
努力
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2008-06-15
引用第54樓傻虎於2008-06-15 18:42發表的  : x)X=sX.  
分析得好好 u&iMY3=  
努力
EM_`` 0^  
咪連啊 &^HqbLz  
D4:c)}  
係啦 w$JG:y#  
Bn7~p+N  
公喜哂 VQ{.Ls2`Z  
=6mnXpM.  
比人加
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2008-06-15
你連火鳳凰把野連鬼靈波都反到都未知? ^cYm.EHI  
你同我講廢? *"N756Cj  
你連狂虎彈都唔識用你同我講識用龍翼? )V!dmVQq{g  
你係某樓同人地講130留點? 83*"58  
你知唔知龍翼要最少留370點? mdu5aL  
我不禁囧了 mVYLI!n}0#  
連招方法你太少了... JW!SrM xF  
龍翼有很多的連招 t]Ey~-Rx  
你可以嘗試找一找沙包作示範 & j@i>(7  
這可顯出該招數的利害之處 1* _wJ  
也可發放一些利用龍翼vs的短片 -[kbHrl&  
所謂龍翼有前途 b"+ J8W  
不過為什麼你不留點....
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2008-06-15
引用第56樓慘絕人寰於2008-06-15 20:27發表的  : '-F }(9M  
你連火鳳凰把野連鬼靈波都反到都未知? neGCMKtzlJ  
你同我講廢? $ctY#:;pV{  
你連狂虎彈都唔識用你同我講識用龍翼? VWoxi$3v  
你係某樓同人地講130留點? I|=$.i  
你知唔知龍翼要最少留370點? x\vb@!BZ  
.......
LPgP;%ohO/  
反到咁點 Lh~Ym<CeN  
一  學點高 ~ #Gu:  
二  魔高 MtAD&+3$  
2M>Y3Q2Yv  
佢知唔講係咪唔比 * %p6+D-C  
CVsc#=w0  
一招所謂識用  @P:  
i"uAT$xe  
係無定義 !$'s?rnh  
j|f$: j  
人地屈傷血  可能d人話屈 yQ> *F  
O>^0}  
用果個會諗,我真係好識用傷血 _zQ3sm  
YShtoaCx>  
個個睇法唔同 L3 M]06y  
#NM .g  
唔留點的人大有人在 #`6A}/@.+  
bdiyS.a-  
果個小仙水米兒啊 NJb5HoYZ  
`jR;Rcz C  
二百幾lv都味爆攻防啦 N{@kgc  
^Bihm] Aq  
連400防都味爆啊 /8baJ+D"4\  
S8+Xk= x  
個人喜好只係
離線奧龍-owen
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2008-06-15
唔該曬,做得唔錯,期待你下1個人物的分析!
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2008-06-15
引用第57樓鋼鍊於2008-06-15 21:00發表的  :
反到咁點 W`] ,  
一  學點高 uQ#3;sFO  
二  魔高
.......
}pKHa'/\  
你問反到咁點 GYot5iLg  
姐係咩意思? %&9tn0B  
佢知唔講咁佢分乜野析? v4sc  
你都識講個個睇法唔同 D,+I)-k<  
咁你嘈我做乜? F7^d@hSV  
我有我既意見 `zAo IQ  
你有你既定義 j3F[C:-zY