切換到寬版
  • 1503閱讀
  • 9回復

[求助]help! 我而家學邊招好呀??? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線toby8123000

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-07-24
我個迪雲齊招, ![vy{U.:`  
'"LaaTTs  
而家學左龍光砲,超昇,百烈拳,真昇,氣功波,散彈波...... d1t_o2  
hPGDN\#LD  
我下一招學邊招好呀??? <HS{A$]  
=;) =,+V~q  
p.s.我講埋個迪雲個狀態啦~HP:17XX     STR:158X `C-8zA  
                          MP:32XX     DEF:5XX QK#qW-49O  
                          SP:10XX     AGI:110
[ 此貼被toby8123000在2006-07-26 21:48重新編� ]
8k f: http://i118.photobucket.com/albums/o106/toby8123000/2007_7_8_2021.46.jpg?t=1185192246
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-07-24
點解冇人回既? Al *yx_j  
s,/C^E  
大家幫下我手啦!
8k f: http://i118.photobucket.com/albums/o106/toby8123000/2007_7_8_2021.46.jpg?t=1185192246
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-07-24
你穿咩eq? \FCPD.2s+  
你幾lv? ]y$/~(OW  
比d圖上黎啦~~
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-07-25
引用第2樓king20002006-07-24 21:39發表的“”: 5;XU6Rz!  
你穿咩eq? m>!o Yy_  
你幾lv? K,P`V &m?  
比d圖上黎啦~~
~0Zy$L/D  
1NrNTBI@  
版主大哥,唔好意思呀!我唔識post自己影既圖,不過我可以話俾你聽我著緊咩裝, rV-Xsf7Z  
/P/0\3TCi  
我著緊: 王項     炎冰頭   王項 lX 50JJwk  
   7(o:J  
                  信雷甲   炎冰盾 P/k#([:2  
G \$x.  
          信雷手   龍鞋     信雷手
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-07-25
學真龍波啦
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線托比
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-07-25
真龍怒嚎
LAW
*!托比!*
離線赤劍神

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-07-25
昇龍霸 Zb<D%9  
高lv d會好好用

請勿抄襲
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-07-26
引用第6樓赤劍神2006-07-25 21:44發表的“”: +$#h6V  
昇龍霸 ]\/"-Y#4Q  
高lv d會好好用
cG1iO:  
mp*?GeV?M  
但係昇龍霸範圍咁細,唔係好實用喎~~~
離線davis8794
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-07-27
引用第7樓toby81230002006-07-26 21:48發表的“”:
但係昇龍霸範圍咁細,唔係好實用喎~~~
{Ia$!q)  
錯la~~~用百裂or跑攻駁,超正!
離線劍王99
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-07-27
昇龍霸勁好多,我隻迪雲次次爆關用呢招都好好用
快速回復
限100 字節

上一個 下一個