切換到寬版
  • 21900閱讀
  • 489回復

今次又比人昆左啦(唔係會員,係分類版主:暴走疾風) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 420樓  發表於: 2008-06-11

可能是他不能忍耐
急住要拿到該虛寶
就算死也要得到

離線kaisanglo
發帖
icash
只看該作者 421樓  發表於: 2008-06-11
引用第420樓暴走疾風於2008-06-11 17:52發表的  :

可能是他不能忍耐
急住要拿到該虛寶
就算死也要得到

死左燒比佢@@?
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 422樓  發表於: 2008-06-11

因為交易一日未完成
我會用盡所有方法給他
死了當然燒給他

p.s沒有咒他死的意思,不要誤會

離線woodyssjzx
發帖
icash
只看該作者 423樓  發表於: 2008-06-11
其實,你現在燒給他也沒關係  :P
DJ MAX Technika 2 International Server Total Score Rank 1 XD
離線kaisanglo
發帖
icash
只看該作者 424樓  發表於: 2008-06-11
你地整到太復雜
我整好d2方的證據post上黎
樓主:
(1)係昨天,我比左30$佢,買佢張黃龍寶劍唔連卡,佢話今日比我
頭先打比佢,佢叫佢個fd MK聽 仲要扮唔識我(我識MK的說)
仲有,之前係2月幾買左佢馬龍一 SET 家下重味比番張毒龍鑽我
(50%)

(2)似比人帶壞,可能會昆人(中立)

(3)個mk次次見到我就話要打我
昨天係會場
見到我
我企係到,比佢打又唔打
係唔係淆先
(可見和mk關係唔好)

即係(1)的證據 50%可信

(4)
有會員叫佢報上去架啦
佢話個電話比MK KEEP
咁個電話係MK MA??
即係告得啦
做咩唔告先?

(5)
疾風講左200字之後
就話疾風昆人??
由內睇00
冇野睇到佢話昆人
在疾風交易條件中
講明(後+)
人地唔CUT你交易都算好
之後人地話比D野你LO
咁就叫昆
在交易中
好多時都要推遲
咁大家有TRY過架啦
咁大家就一定明

(6)MSN證據(有色=重要)
真正的黃帝(前!!davis!!) 迪雲太靚仔了 說:

比味
[c=9] 如風一樣疾馳,友誼亦開始變質[/c] 說:
等我睇埋你個post先
又淆低
作埋200字以上先
唔聽電話
[c=9]
如風一樣疾馳,友誼亦開始變質[/c] 說:
唔得閒鬼聽

心有屎就有屎啦
你講嫁
仲要叫人串我
鬼有叫人串你

mk唔係
你講咩
到唔知頭先邊個同我傾

串柒柒
你唔係昆我咩
昆人的人唔會話自己唔昆
[c=9]
如風一樣疾馳,友誼亦開始變質[/c] 說:
所以我答你只是哂自己口水
你家下唔係講野喎
係打字
口水=浪費時間
u know?
表示清楚plx
作完味
自己又唔聽
我都話睇緊囉
要人聽
做要大我
話封我ip
要人聽有問題嗎
不是犯法的
但佢串
佢串我都控制唔到

話冇疾風呢個人

仲話電話係自己
都話我控制唔到
個電話係你
聽呀
唔好淆
電話都唔係我度
打比我有咩用

都話
左你
比左
人地
keep
係d 傻人唔信
你d行為,得你呀媽,爸,mk(唔知係唔係)

之後有機係我
請以200字說明這是什麼行為
因為你淆了我低,想昆我,你想用你o既名義黎令到我比人圍插,你要整你個電話比人,令我找唔到你,我就會愈火,就會係post係咁嘈,d人就會不停圍插我,你想嬴我,因為我拿了你的爆裂真龍波和地龍斬,沒有和你玩真‧三國無雙online
你鐘意點講就點謂

作完味
又來了

您剛剛已送出來電震動。

回味
想睇下你打d咩

您剛剛已送出來電震動。

您剛剛已送出來電震動。

快d啦

鎖post
又唔係我鎖
我知
我錯lo
淆低
你家下比唔比
唔比算
沒鈤,你錯就是你淆底
係咪先!?
唔係我唔比你,係你唔比我比炸
比左30$你啦
你仲玩
[ 此帖被kaisanglo在2008-06-11 18:27重新編輯 ]
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 425樓  發表於: 2008-06-11
不知道樓主現在有什麼歪理要說呢??

離線kero燒
發帖
icash
只看該作者 426樓  發表於: 2008-06-12
引用第418樓暴走疾風於2008-06-11 17:36發表的  :
樓上,關簽名什麼事=.=
回:多謝你的支持

我意思係話佢惡人先告狀,仲有,樓主.你肯認錯未?仲係度死雞撐飯蓋
離線牙宇

發帖
icash
只看該作者 427樓  發表於: 2008-06-12
[事實]估唔到e個世界會有比我更煩,智商更低的人[/事實]

分析(各人行為):

樓主(下稱a君)
1)a君係咁煩住疾風要比野(電話,msn....)
2)a君爆粗話mk
3)a君指出疾風未比野
4)a君為左30蚊哭
由上邊第1,2,4件事中可見樓主的iq及eq好[高]

mk
1)無lala比人用粗口話
擺到明係受害者

疾風
1)比人用電話煩到爆,所以唔聽人電話
2)比人用電話煩到爆,所以唔比物品................................................................住(記住,係有個住字)
3)唔比毒龍(有苦沖)
疾風都係受害者(比幾個人)

結論:
疾風同mk比a君行為的第1點煩到心力交瘁,心有餘悸,心灰意冷,分分中心肌梗塞(唔係咒你地),a君應該心裡有數,心知肚明會有咩事廢生,但係仲乜都唔知,係到胡說八道,胡言亂語,痴人說夢話,胡里胡塗地胡思亂想及胡作非為,簡直是忍無可忍人神共憤,人人得以株之
而a君行為的第3點係不成立(唔係疾風唔想比,係有人唔比疾風比)但係a君就蠻不講理,睇黎要番幼維園修練一下了
離線kaisanglo
發帖
icash
只看該作者 428樓  發表於: 2008-06-12
引用第427樓牙宇於2008-06-12 17:50發表的  :
[事實]估唔到e個世界會有比我更煩,智商更低的人[/事實]
分析(各人行為):
樓主(下稱a君)
.......

TT
我都寫左份野--
無人理我>3<
離線卍火焰卍
發帖
icash
只看該作者 429樓  發表於: 2008-06-12
引用第424樓kaisanglo於2008-06-11 18:02發表的  :
你地整到太復雜
我整好d2方的證據post上黎
樓主:
(1)係昨天,我比左30$佢,買佢張黃龍寶劍唔連卡,佢話今日比我
頭先打比佢,佢叫佢個fd MK聽 仲要扮唔識我(我識MK的說)
.......

-.-咁唔比佢住又點解-.-?
離線前!!davis!!
發帖
icash
只看該作者 430樓  發表於: 2008-06-12
mk到有用粗口罵我的說
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 431樓  發表於: 2008-06-12
你知錯了嗎?
不要因小事而哭
將來怎樣在社會上立足(很押韻的說=.=)
你肯不肯為以前所犯的罪而保償??

我仍然極度不滿意你的態度

離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 432樓  發表於: 2008-06-12
引用第430樓前!!davis!!於2008-06-12 18:27發表的  :
mk到有用粗口罵我的說

先諗一個問題:
點解佢要爆粗鬧你?
就係因為你係咁打去...佢覺得你煩...
離線前!!davis!!
發帖
icash
只看該作者 433樓  發表於: 2008-06-12
打左幾次
機本上
第一次打佢就比佢罵
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 434樓  發表於: 2008-06-12
誰叫你這麼煩!?
反省下吧!!!

離線牙宇

發帖
icash
只看該作者 435樓  發表於: 2008-06-12
疾風你覺得我煩唔煩
我同a君邊個煩d
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 436樓  發表於: 2008-06-12
一個中學生為左30蚊走去哭,仲要屈2個中五生,
p.s離題,仲屈人話打你,大佬我都唔幫你,仲有你話我果單野我都計你
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線woodyssjzx
發帖
icash
只看該作者 437樓  發表於: 2008-06-12
其實呢,我相信樓主的中文水平有點兒那個。
那我就問下大家吧 ,
(食蕉)係唔係粗口 ?
(收(比))係唔係粗口 ?
(回家吧)係唔係粗口 ?
我想過好多次了,我和他的電話對話中,我說的最粗俗的都是上便3個.
請問大家,這些是粗口,還是比例粗俗的語言呢?
[ 此帖被woodyssjzx在2008-06-12 20:51重新編輯 ]
DJ MAX Technika 2 International Server Total Score Rank 1 XD
離線牙宇

發帖
icash
只看該作者 438樓  發表於: 2008-06-12
引用第437樓woodyssjzx於2008-06-12 20:45發表的  :
其實呢,我相信樓主的中文水平有點兒那個。
那我就問下大家吧 ,
(食蕉)係唔係粗口 ?
(收(比))係唔係粗口 ?
(回家吧)係唔係粗口 ?
.......

很粗
但粗唔過唔過粗口

結論:粗俗語言唔一定係粗口

(回家係咪返x)
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 439樓  發表於: 2008-06-12
引用第435樓牙宇於2008-06-12 19:33發表的  :
疾風你覺得我煩唔煩
我同a君邊個煩d

我覺得係後者