切換到寬版
  • 1243閱讀
  • 15回復

[悲痛分享]冇.............................................................. [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線~sillyboy~

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-06-15
冇..............................................................冇..............................................................冇..............................................................冇..............................................................冇..............................................................冇..............................................................冇..............................................................冇..............................................................冇..............................................................冇..............................................................冇..............................................................冇..............................................................冇..............................................................冇..............................................................

冇..............................................................
[ 此帖被~sillyboy~在2008-06-18 14:01重新編輯 ]

離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-06-15
你啊媽好似冇野囉黎講 = =
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-06-15
佢無啦啦出黎嘈咩
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-06-15
引用第2樓箭神亨利於2008-06-15 13:54發表的  :
佢無啦啦出黎嘈咩

係到話,型左波,之後話好似x哥咁型(x係我名)狂講

離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-06-15
佢講呢句野有咩意義
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-06-15
引用第4樓箭神亨利於2008-06-15 14:00發表的  :
佢講呢句野有咩意義

鬼知佢,佢e幾個月成日都講,我忍左好耐,不過我都冇理佢,我諗住講(一出黎就係到嘈)係玩下,大家笑下咁,佢平時都玩得,昨晚都唔知做咩

離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-06-15
每個月女人總有一兩次燥的時候=]
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-06-15
引用第6樓箭神亨利於2008-06-15 14:04發表的  :
每個月女人總有一兩次燥的時候=]

唉.........早知唔講,諗住玩下都咁

離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-06-15
都要睇時機-_-
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-06-15
引用第8樓箭神亨利於2008-06-15 14:12發表的  :
都要睇時機-_-

鬼知佢邊d時機玩得唔得玩咩-,-

離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-06-15
引用第9樓~sillyboy~於2008-06-15 14:14發表的  :
鬼知佢邊d時機玩得唔得玩咩-,-

有d細微的事睇得出的

-_-
離線邦邦_lam
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-06-15
你媽咪講左又有咩用??

講黎冇意義,不如唔好嘈- -

咪小d嘈交
想像一切都是幻象.真理就是王道
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-06-15
引用第11樓邦邦_lam於2008-06-15 15:39發表的  :
你媽咪講左又有咩用??
講黎冇意義,不如唔好嘈- -
咪小d嘈交

我E加後悔,昨晚唔好出聲,佢鍾意點就點-,-唉

離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-06-15
係佢養你的

當佢係竉物咁

佢係你爸爸啊
本人放哂ac啦,都決定唔玩lfo
唔關lfo野唔好再搵我~
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-06-15
引用第13樓鋼鍊於2008-06-15 16:38發表的  :
係佢養你的
當佢係竉物咁
佢係你爸爸啊

你講咩,講緊我牙媽

離線~~福仔~~

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-06-16
講真,,,如果係我

我會一輪咀爆粗,,,爆到佢肯收聲為止,

然後佢拎衣架,,,你就一開波拎定先

最多同佢博火,,,你再升巴佢,,咁多口牙拿