切換到寬版
  • 4563閱讀
  • 62回復

[其他]悟地分析(15%) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線鋼鍊

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-06-17
yO; C3q  
悟地 -Woody o;>3z*9?3  
耀昇書院的搏擊社的隊長,為人心思細密,觀察力強,處情冷靜,加上俊俏的臉孔,深受女同學熱烈歡迎。 bM0[V5:jB  
角色取得方法: NND=Z xl  
產品包 復刻版 X-CARD Yahoo! !K3cf]2UD  
    OK      OK          OK        OK (E}cA&{  
  角色起初能力: m'(;uR`  
能力 能力值 每加1點的效果 <o7#?AcPu  
HP      515        5.5 : KP'xf.  
MP      560          7 '#i]SU&*  
SP    515          5.5 u%1k  
STR  14          1.4 fk7Cf"[w  
DEF    11          1.1 !8@rK$DB  
AGI    12            1.2 n~ >h4=h  
我覺得先用哂普通裝 /D$+b9FR<  
王衣,王連,迷手,炎盾,王頭,豬鞋啊 \*%i#]wO@  
接著用龍心,中連,元手,中手 +>:}req  
注:用羅手都可以,用龍心因為佢的+mp點高 vMX6Bg8  
+上悟地mp1點+7 a5}44/%  
sp要1100-1200左右 9^QYuf3O  
因為要用中連 wz*A<iU  
所以係好易用到,因此建議玩家用 #}!>iFBcH  
我的用了裝圖 r d6F"W  
q= yZx)  
我的本身能力值 3']:1B  
+8)]m<  
招式 8f,'p}@!d  
mo#0q&ZQ  
鬼車腿  真虎  奧義 HA9Nr.NqC@  
超虎      音都    真狂虎 rbK#a)7  
虎翔      狂虎    昇空鬼車 |aS~"lImh  
站立樣子 Cj !i)-  
<duBwkiG  
/iTUex7T  
NB3Syl8g  
跳攻 XiRT|%j  
?z@v3(b[  
跳防 %O&m#)|  
[ 此帖被鋼鍊在2008-06-18 20:41重新編輯 ]
本人放哂ac啦,都決定唔玩lfo
唔關lfo野唔好再搵我~
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-06-17
鬼車腿  招式圖示 復刻版 X-CARD Yahoo! ZDOF  
(影片要等待,等jackpeople教我用 p.rdSv(8'  
mUrS &&fu8  
學習途徑 消耗能力 學習點數 !2zo]v4?  
開創角色時 180MP      40 FJsK5-  
出招方法 c~gNH%1XN  
抽拳拳 xb =8t!  
鬼車腿起手 5JBB+g  
鬼車腿出招的第一部分 vzY'+9q1.  
鬼車腿出招的第2part ]aC ':55(  
鬼車腿收手 ,DQGv_  
招式介紹:先頭向下,接著倒立5個身位左右,再收尾 L$Hx?^3  
招式優點:可以連招,魔用量低,可斜上下出 {cR_?Y@  
招式缺點:低攻,低防,格招普通),後面冇防 a=J@y K  
打關實用度:◎◎◎ :DtZ8$I`]C  
vs實用度:◎◎◎ T-a&e9B  
音速刀 ^))PCn_zb  
招式圖示 復刻版 X-CARD Yahoo! I.^X 2  
pqyWv;  
學習途徑 消耗能力 學習點數 E-UB -"6  
打嬴冰火皇后島 200MP 50 xm<v"><  
出招方法 jlu`lG*e&  
擋左/右拳 (NH8AS<  
Js\-['`  
招式介紹:先伸出手,再發射2的刀形元力 9J~:m$.  
招式優點:魔用量低,可斜上下出,唯一一招悟地的遠攻 5^/,aI  
招式缺點:低攻,低防,後面冇防 E4sn[DO  
打關實用度:◎◎ <|{L[  
vs實用度:◎◎◎★ pN\)(:"8v  
虎翔霸 %`xV'2H  
招式圖示 復刻版 X-CARD Yahoo! >_;kTy,  
6 gj]y^}  
(影片) + ,@ FxZl  
學習途徑 消耗能力 學習點數 H$z>OS_6U  
進入體育館 300MP 100 &Ki> h  
出招方法 j0g5<M  
抽左/右跳 J[ e}  
招式優點:可以逃走,魔都算低 F&=I7 i  
招式缺點: 低攻,格招力超低 ; c Gv] A+  
打關實用度:◎◎ E2^ KK:4s  
vs實用度:◎◎ WGH%92  
狂虎斬 U7^7/s/.  
招式圖示 i&'#+f4t  
復刻版 X-CARD Yahoo zP_]  
                OK            OK @GN(]t&3  
消耗能力 學習點數 9{_8cpm4  
150MP        40 b;S6'7Jf9  
出招方法 }1QI"M*  
擋下攻 J.1O/Pw!.a  
S5uJX#*;  
招式介紹:行前1-2身位,再用手打落地 H_VEPp,T  
招式優點:魔用量低,學點低 Yo>`h2C4  
招式缺點:低攻,低防,後面冇防,係悟地最低攻的1招 `wNm%*g  
打關實用度:◎ ).pO2lLF4  
vs實用度:◎ Y\.-v \uJu  
Q;4}gUmI$  
FoE|Js  
;tJWOm  
T"n{WmVQ  
yC0C`oC  
JZ`>|<W  
[ 此帖被鋼鍊在2008-06-18 20:40重新編輯 ]
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-06-17
備用post2
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-06-17
備用post3
離線waynewong
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-06-17
2個備用post夠啦 3filAGR?  
JjQ8|En  
ps:可唔可以cut細啲圖呢? T'E ] i!$  
好難睇,又load得耐
☢☣๖ ⊹⊱⋛⋋ۣۜ   ੴ㍿
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-06-18
你悟地配點太差-_-
離線kaisanglo
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-06-18
woody好似血太少bo 3V?817&6z  
回:咁就10% /t*YDWLg  
唔好玩啦 `z9J`r= I  
呢到頂多2-3%
離線冰牙冰牙
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-06-18
點解咁低防......
離線冰牙冰牙
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-06-18
引用第7樓冰牙冰牙於2008-06-18 11:53發表的  : pHC /(6?  
點解咁低防...... [表情]
又少野...又多錯字.......廿一 = 翔 0N;%2=2_E  
竹 大 =  奧 廿戈 = 義
離線飛龍天牙
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-06-18
引用第8樓冰牙冰牙於2008-06-18 11:55發表的  : iE].&>w  
又少野...又多錯字.......廿一 = 翔 F3M aqr y  
竹 大 =   奧 廿戈 = 義
"i^ GmVn  
你咁會比人扣分的.... ravyiO L  
一下post2個post aZS7sV28  
回:頂多都係5-6%吧,而且你加錯點
最近落雷夜,搞到訓都訓唔到
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-06-18
引用第5樓※牙傑§於2008-06-18 11:23發表的  : avQJPB)}Sb  
你悟地配點太差-_-
NPa\Cg[  
點解咁講? co8"sz0(U  
引用第6樓kaisanglo於2008-06-18 11:25發表的  : ')Y'c  
woody好似血太少bo MGS-4>Q#  
回:咁就10% Qn@Pd*DR  
唔好玩啦 'a6<ixgo0  
呢到頂多2-3%
O^Q7b7}y  
我到150lv會轉埋中手中連 8.AR.o  
Pz*_)N}j >  
得  m0n)dje  
r0;:t   
改番做5%好味? -a,-J]d0+  
引用第7樓冰牙冰牙於2008-06-18 11:53發表的  : <EO$]>;0  
點解咁低防...... [表情]
Fb`a~c~s  
因為味爆攻防 <7SpEVQ  
引用第9樓飛龍天牙於2008-06-18 12:20發表的  : t_^X$pL  
Fb22p6r  
你咁會比人扣分的.... 8Me:Yp_Xt  
一下post2個post PXzsj.  
回:頂多都係5-6%吧,而且你加錯點
|1b _*G4|  
+點係自由的 yZr M.%V  
IYn]U4P.  
+上我153lv就爆哂攻防 S8[=S  
Dl(3wgA  
150lv就過1800攻防 K_)eWf0a  
i':ydDOOHA  
4500mp唔過份 fWfk[(M'9  
J]l rS  
我打迪下用真虎(因為快過超虎)都岩岩夠用 m7a#qs; ,  
hI%bjuq  
反正用超虎都差唔多 ^bg2[FV  
c0B|F  
但超虎我招野低lv g8qgk:}  
A1'hlAGF  
mp多d係咁 )'17r82a  
<h%O?mkC  
仲有mp多少係睇你出得密唔密 N{ Z  H  
$vC1 K5sLk  
有人悟地得超虎但有8000幾mp QO;N9ZI  
J;_}lF9d@  
+上我的裝係得咁多
離線傻虎
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-06-18
多謝分析!
我POST  http://ibbs.hk/read.php?tid=47983
離線龍龍
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-06-18
+點唔係咁好
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-06-18
引用第12樓龍龍於2008-06-18 18:21發表的  : afYc\-"  
+點唔係咁好
7AYd!n&S  
要我講幾多次啊 0-~\ W(  
X]\ \,  
+點係自由 9U$EJN_G  
c478P=g=5  
比個例子你渣
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-06-18
開多左
離線狂龍戰士
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-06-18
多謝~做得幾好
離線clpl
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-06-18
比起之前某個悟地分析你算係做得好好架啦 )B[0JrcE  
加油,快d做好佢^^

樓主留言:

多謝啊 !Q#{o^{Y~  
lT(oL|{#P  
本身等做龍易果個教我影片 ;3' .C~   
kT;S4B  
但佢exam,唔on -wjN"g<  
F&&$Qn_+  
現在搵緊啊劍心沖好涼

離線laptak
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-06-18
引用第10樓鋼鍊於2008-06-18 13:42發表的  :
+點係自由的
+上我153lv就爆哂攻防
.......
}mAa}{_  
我想講悟地150lv 2900mp 有車手打 啲mp有特
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-06-18
引用第17樓laptak於2008-06-18 20:43發表的  :
我想講悟地150lv 2900mp 有車手打 啲mp有特
<WcR,d  
我想講我悟地147lv 7k rUKYVo  
Z:*76PP,  
+上悟地2轉2300mp都夠用囉
離線laptak
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-06-18
引用第18樓鋼鍊於2008-06-18 20:45發表的  :
我想講我悟地147lv
+上悟地2轉2300mp都夠用囉
D ^x-^6 ^  
我咪話有特lo VSSu &Q  
你仲話4500mp
快速回復
限100 字節

上一個 下一個