切換到寬版
  • 1858閱讀
  • 37回復

大家唔好再玩lfo 有証據!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線lopuilun1994

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-20
今日無la la比GM封左我ac

我問佢咩事 佢話我有道具耐用唔正常

我以前都試過呢個情況,我打比GM,佢話去維修就無事

我今次都係咁,佢就話Gm唔會講埋呢d野,仲問點解唔掉左呢件道具

佢又話我又冇証據(唔通我果時錄埋電話錄音?!)

件道具重點又唔係我自己整,人地送比我ge

大家唔好再玩喇,遲早都比GM昆死,低低地!!!

公理何在? 哂左咁多錢、時間 最唔爽就係比昆的感覺  一下就比GM昆哂?!

永久封我帳號

希望得到大家支持      一齊唱衰越一
css6b1是也!
離線㊣123456
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-08-22
其實樓主都咁可憐我地唔應該唱他的!
離線issac999
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-08-22
希望得到大家支持 一齊唱衰 樓主
離線凶龍迪倫
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-08-22
U1做野係三個月前同三個月後係完全唔同左,佢d要求日日變,有次改pw話只要有入過既卡/序同ac send俾佢,佢會俾返pw,但係而加唔可以lor,一定要序先得!!俾佢昆左,仲而為有卡就得,廢事要d咁大本既序,點知........唉
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-08-22
引用第3樓moscie於2008-08-20 16:07發表的  :
喱位益智仔,當你見到件裝有耐久9999999就一定知有問題啦!GM一早通知你del,你唔del,禁依加咪比人del囉,不過係del 個 ac姐!抵死啊! [表情]

你又知係9999999?

你係gm阿? 佢又冇講!

gm為左呢種小事就即封?

最起碼聽下佢點講先啦!

人地俾人封左ac, 你把口仲咁臭?

十成十似果個強手, 入黎搞搞震!
離線昇龍之必
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-08-22
引用第28樓issac999於2008-08-22 11:46發表的  :
核子乂講野有冇賤d呀?  樓主抵死關你咩事啊!

你講野有冇賤d呀?人講關你咩事啊
離線昇龍之必
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-08-22
引用第3樓moscie於2008-08-20 16:07發表的  :
喱位益智仔,當你見到件裝有耐久9999999就一定知有問題啦!GM一早通知你del,你唔del,禁依加咪比人del囉,不過係del 個 ac姐!抵死啊! [表情]

次次見你串人就講抵死你膠?
你冇bug比人封左,比人話抵死你開唔開心先?
回:
樓主.....見到d 300/200個d賣比防具店啦
離線墮天使
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-08-22
咁又有一個問題

你見到咁既野

你都照收?

咁你係咪都要負責
離線傻虎
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-08-22
引用第21樓issac999於2008-08-21 22:26發表的  :
低低地!!!  lopuilun1994  抵死啊!你昆人

唔該你下次用修改功能啦!
佢昆人?你有冇證據?就算係都唔洗咁話人
人地好慘....比著你你比人封ac既感受又如何?
回:雖然u1係絕d但係如果唔係咁做既話我諗仲會更多人bug
你想想:如果u1今次算數既咁對其他人都好唔公平
一路咁傳落去咁你話啦...u1一係就全部封曬一係就全部都唔封
其實都幾難做架...封左又怕大家唔玩唔封既玩lfo黎都冇意思
一路咁bug有咩樂趣?
我就唔建議樓主去唱越一
比你唱又如何?難道u1會因為你唱佢而解封你?
我想沒可能吧....你比人封ac只好怪你之前u1比機會你你唔做番好
算啦....今次當作教訓...下次小心點好了
我POST  http://ibbs.hk/read.php?tid=47983
離線issac999
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-08-22
引用第23樓核子乂於2008-08-21 23:13發表的  :
你講野有冇賤d呀?個個比人封ac你都話人抵死ga啦,無論咩事,你都係咁講,只不過方式有點唔同,你講呢堆野,正正話我知,你唔係玩lfo!自量下啦!唔好係度扮哂野啦!
回樓主:下次見到呢d野-.-一定要扔,唔係後果就不堪設想!
1條評分
離線issac999
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-08-22
核子乂講野有冇賤d呀?  樓主抵死關你咩事啊!
離線issac999
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-08-22
喱位益智仔,當你見到件裝有耐久9999999就一定知有問題啦!GM一早通知你del,你唔del,禁依加咪比人del囉,不過係del 個 ac姐!抵死啊!
離線惡蝠DR
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-08-21
你自己姐,經果咁大件事,都仲唔掉哂d bug裝
離線神爆wow
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-08-21
可能講電話個條友唔係gm
一係個gm一定要搵個理由黎封你
離線核子乂
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-08-21
引用第7樓moscie於2008-08-20 16:23發表的  :
比人封ac為乜先?為bug既禁我就真係要抵佢死喎!
禁錯左-.-講多左次呢堆野,-.-
你講野有冇賤d呀?個個比人封ac你都話人抵死ga啦,無論咩事,你都係咁講,只不過方式有點唔同,你講呢堆野,正正話我知,你唔係玩lfo!自量下啦!唔好係度扮哂野啦!
離線核子乂
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-08-21
引用第7樓moscie於2008-08-20 16:23發表的  :
比人封ac為乜先?為bug既禁我就真係要抵佢死喎!
離線dicksonxp
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-08-21
你失策了......小弟......
離線issac999
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-08-21
低低地!!!  lopuilun1994  抵死啊!你昆人
1條評分
離線issac999
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-08-21
低低地!!!  lopuilun1994  抵死啊! al  al  你昆人
離線uccvx
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-08-21
gm亂封人