切換到寬版
  • 4245閱讀
  • 89回復

[轉載]世風日下..... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線jj俠

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-29
12歲女仔搵野做(唔做色情野)

[顯示] [隱藏]
我岩岩諗到有咩工可以做..睇下你地請吾請我啦-v-
-parttime女友
吾咀,吾攬..只可以俾你拖手=)
系,我系吾令女..旦系我冇諗過因為想拍拖而甘樣識男仔!
我只系想俾d男仔開心小小
你話吾咀得又吾攬得又點算happy?
我可以俾你咀面/我咀你面.30蚊1次
如果你吾想,你可以吾搵我!我冇所謂-,-
價錢可以系msn傾
-派傳單
天氣雖然熱,旦系都願意幫你地派傳單
咩傳單都冇問題,雞舖除外-,-
價錢可以系msn傾.
*吾會系新界,銅鑼灣,中環,港島東派.
9龍都得既
-幫你地既網上店舖宣傳/sale野/搵你想買既野
你地間舖冇人幫襯?可以搵我架=)
無論你系sale咩我都會盡量幫你sale`
~宣傳..吾系好貴姐^^5蚊2日`吾好問我系邊度宣傳牙.不過可能會系個壇到宣傳
~賣出名牌野/$100以上既野,$100既野就收你$45,名牌($200幾300幾戈d)收你95,400幾500幾收你150.
~賣出平野,below$15收你5蚊,$16-$30收你8蚊,$31-50收你15蚊,$51-$70收你25蚊,$71-$99收你35蚊
會幫你交收,?span title="顯示與 '衫' 相關的網站" style="color:#0000FE;cursor:pointer;white-space:nowrap;border-bottom:1px dotted #0000FE" onclick="showsearchbox(this,'衫')">衫tr.收車費`幫完你交收就會約出尼收錢同俾錢
會幫你出單,等你同個買家可以keep住.
可以幫你地搵野買,搵到之後可以幫你交收,旦系吾可以我幫你俾先.你可以寄錢俾我/當面俾錢我,交收完冇問題既話你就俾錢我=)
搵野+交收`$20包車費,睇下系邊度交收喇.如果系港島區就$10包車費.搵你俾錢我都要車費,港島既吾洗,其他就睇下幾錢車費
如果覺得貴,可以系msn傾傾..旦系吾好減得太過份!
-幫人做功課
懶得濟吾想做功課?暑假做功課真系吾好-,-好吾想做牙!旦系又會俾人話...
吾洗驚!我可以幫你xd.反正我做哂,可以幫你地做
-作文`(中文)100字5蚊,200字10蚊,300字15蚊,400字20蚊,500字25蚊,600字30蚊,700字35蚊  如此類推
        (英文)100字8蚊,200字15蚊,300字20蚊,400字25蚊,500字30蚊  如此類推
*中文作3篇會平d.100字由15減到10. 200字減到25. 300字減到40......
*英文作3篇都會平! 100字由24減到20. 200字減到40. 300字減到50
-閱讀理解(中文)1篇1-5題10蚊,6至10題15蚊. 2篇每篇1-5題15蚊,6至10題25蚊. 3篇每篇1至5題25蚊,6至10題35蚊. 如果仲多,就系msn問我
            (英文)1篇1-5題15蚊,6至10題20蚊. 2篇每篇1-5題20蚊,6至10題30蚊. 3篇每篇1至5題30蚊,6至10題40蚊. 如果仲多,就系msn問我
-閱讀報告`(中文)1本薄薄地200幾頁吾系好多字(即系好似鄭梓靈作戈d)20蚊150字,25蚊200字,30蚊300字,40蚊400字...
                      200幾/以上頁超多字/歷史性/傳奇戈d(睇幾多頁而定)30蚊150字,35蚊200字,40蚊300字,50蚊400字......
              (英文)普普通通好似"the five people you meet in heaven"(230頁倒)甘厚就25蚊150字,30蚊200字,35蚊300字,40蚊400字...
                      300頁以上又超多字又系講WW戈d,歷史戈d(睇幾多頁而定)40蚊150字,45蚊200字,50蚊300字,55蚊400字,65蚊500字......
*會幫你睇埋本書
*本書圖書館要有,如果冇既話你買左之後借俾我睇,或者我問下我d朋友有冇,或者睇下我有冇
-工作紙`(中文)難$20@1  易$10@
          (英文)難$20@1  易$10@
-w0rkbk/exercise`(中文)成本w0rkbk/exercise bk 60蚊做哂, 1個exercise below15題10蚊,16-30題20蚊,31-50題30蚊.....
                        (英文)成本w0rkbk/exercise bk 70蚊做哂, 1個exercise below15題10蚊,16-30題20蚊,31-50題30蚊.....
                        (英數,只做P1-S2)成本w0rkbk/exercise bk 75蚊做哂, 1個exercise below15題12蚊,16-30題20蚊,31-50題30蚊.....
                        (中數,只做P1-S1)成本w0rkbk/exercise bk 80蚊做哂, 1個exercise below15題15蚊,16-30題25蚊,31-50題35蚊.....
價錢可以系msn傾;]
-m0rning call
有時約人出街吾知醒?!甘米好魚l0r`
我可以用電話尼call你,叫你起身.(不過我打俾你戈陣會打133)
吾好以為做m0rning call好攪笑牙.我有時都會打俾人m0rning call架.
1am叫你起身$5. 2am叫你起身$10. 3am叫你起身$10. 4am叫你起身$8. 5am叫你起身$8.
6am叫你起身$6. 7am叫你起身$6. 8am叫你起身$6. 9am叫你起身$5. 10am叫你起身$5
有個package`就系由星期一至星期五都系系戈個時間m0rning call會平d.
好似星期一至星期五都系2am叫你起身,5日應該50蚊,減左就星期一至五40蚊
星六,星日,public h0liday都吾會平.
如果系系戈個月既日日都系2am m0rning call(例如),(計埋星六,日,public h0liday)31x10應該系310,減左就系260.
價錢可以系msn傾
-幫你做戲,扮野
前度女友痴住你吾放,一定要你有女朋友先肯放手?
呃左人話有牙妹/家姐旦系事實上冇?旦系你d朋友想見下?
我可以扮你條女,牙妹,家姐.
如果我扮你個女朋友又要同你咀,一定吾制!
到時我會扮病左,咀吾到^^
扮野可以扮到吾似扮.
1個鐘30蚊,益你`-v-睇下做d咩啦...
如果女朋友要咀面都0kay既...1次40!冇計啦..多d錢我先肯,因為吾想.3.
點解上面戈個30蚊,呢個要40蚊?!因為要特登系人面前咀b0r`-3-'
咀對咀1000!講笑姐..不過吾會咀l0r`

希望你地可以support我..
我真系好需要錢牙..我吾想再靠爸媽-_-
願意搵個同年既一齊搵工=)多個幫手搵工都好麻^^
msn:[email protected]
離線loklok5978
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-08-29
parttime女友

簡直可恥!

離線reviver
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-08-29
她都算有原則的了=x!
有些比她更糟!
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-08-29
援交
細路仔唔識世界
好彩佢阿婆跑得快
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-08-29
但幫人做功課也太過份了

離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-08-29
睇完
o晒咀=0=
搵錢都唔洗咁搵吧...
離線‵尐曖︱
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-08-29
parttime女友..
那小姐要小心一些呢
小心在被一些色狼約了出街...
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-08-29
拜金主義者
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-08-29
引用第6樓‵尐曖︱於2008-08-29 20:24發表的  :
parttime女友..
那小姐要小心一些呢
小心在被一些色狼約了出街...

也要注意這問題:s

離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-08-29
引用第3樓地獄の龍於2008-08-29 20:21發表的  :
援交 [表情]
細路仔唔識世界
好彩佢阿婆跑得快

阿婆跑得快,一定有古怪
細路走得魔,神手變初哥
(下面個句自己作,可以隨便踩)

回番題先,我覺得12歲就咁屈機真係無言
咁多服務,佢可以做埋批發
好佩服佢咁有生意頭腦
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-08-29
這世界慢慢腐敗下去了...
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-08-29
中一就出來工作

還要做那些工作

還有她只有12歲

能幫人做功課嗎

可能功課他不會

離線人間有情
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-08-29
唉...那有何必呢,只有中一就做這樣的工作呢?
離線自己

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-08-29
我鐘意乖乖女+v+
呢d女滖開啦=v=

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-08-29
引用第13樓自己於2008-08-29 20:37發表的  :
我鐘意乖乖女+v+
呢d女滖開啦=v=

世間少有...
==============================
可以說視錢如命..
離線自己

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-08-29
引用第14樓jj俠於2008-08-29 20:37發表的  :
可以說視錢如命..

但有得幫做功課!!!!

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-08-29
引用第15樓自己於2008-08-29 20:40發表的  :
但有得幫做功課!!!!

我中五都唔知學左d咩:(
唔知佢教唔教到我:(?
離線人間有情
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-08-29
引用第16樓jj俠於2008-08-29 20:42發表的  :
我中五都唔知學左d咩:(
唔知佢教唔教到我:(?

朋友,你係不可以幫助佢的
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-08-29
引用第17樓人間有情於2008-08-29 20:46發表的  :
朋友,你係不可以幫助佢的

我叫佢教番我:(
由中3到e家我都唔知我學左d乜....
離線錯愛小謙
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-08-29
佢都好好野....
快速回復
限100 字節

上一個 下一個