切換到寬版
  • 1554閱讀
  • 7回復

[求助]請問域多體育館點行??? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線皇道使者

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-08-15
我只係行到有個忍者話:要捉米兒,一定重重有賞。 XKN`{h-@  
跟住我看完故事之後,就唔知點行,教教我....><plx

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-08-15
佢咪話用域多= = .9{Sr[P  
你打到嗰到好似要去左面唔知邊到= = Q+'mBi}  
跟住去睇班主角打比堤= =(你唔使打) +!Q<gWb  
跟住再去右面最高個"廁所"(更衣室)搵馬龍 ))V)]+  
就搞掂啦
1條評分
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-08-15
引用第2樓tony_15720032006-08-15 08:49發表的“”: t@(S=i7}-  
佢咪話用域多= = 2k}~"!e1  
你打到嗰到好似要去左面唔知邊到= = j6<o,0P  
跟住去睇班主角打比堤= =(你唔使打) [yj-4v%u`  
跟住再去右面最高個"廁所"(更衣室)搵馬龍 gI<e=|J6w  
就搞掂啦
-DD2   
重點就係我要清楚看故事之後行邊到,你話左面= =(左邊有好多地方.....) /NRdBN  
有無人可以清楚d講比我聽????plx

離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-08-15
引用第3樓金甲一簇2006-08-15 09:07發表的“”:
重點就係我要清楚看故事之後行邊到,你話左面= =(左邊有好多地方.....) 8K(3{\J[V  
有無人可以清楚d講比我聽????plx [表情]
cTlitf9  
o[<lTsw<  
得我話你知 fePt[U)2  
你搵到比堤佢地同d忍者一齊個度未先
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-08-15
引用第3樓金甲一簇2006-08-15 09:07發表的“”:
重點就係我要清楚看故事之後行邊到,你話左面= =(左邊有好多地方.....) H#P)n R M  
有無人可以清楚d講比我聽????plx [表情]
:.xdG >\n3  
左面嘅中間定唔知上面
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-08-15
引用第4樓keroro軍曹2006-08-15 09:21發表的“”:
得我話你知 B kZmE,  
你搵到比堤佢地同d忍者一齊個度未先
 ~\0uy3%  
未,我只係入左體育館,跟住行右邊,之後就有2個忍者傾野,就後就唔知點行喇.... @|7Ma/8v  

離線☆迪倫☆
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-08-16
好似係右邊第二層個間房
stinky:53LV
lava:37LV
witch:29LV
victor:30LV
Milo:25LV
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-08-17
引用第5樓金甲一簇2006-08-15 10:06發表的“”:
未,我只係入左體育館,跟住行右邊,之後就有2個忍者傾野,就後就唔知點行喇.... d|nJp-%V  
[表情]
O{B[iy(C  
' i]qVT)j  
教你啦 Q@7-UIV|q  
你要去d唔係更衣室既門 8SG*7[T7  
就會搵到(一定係左邊個度)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個