切換到寬版
  • 2930閱讀
  • 20回復

入精英班唔一定好事+某人唔知發咩神經.係到話全班人唔當我全在 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-10-02
— 本帖被 狂虎ex 從 交友聊天 移動到本區(2008-10-02) —
唉,經過一個月係一班精英班上課,好似上極都冇心機,好似比自己班既人睇唔起一d係差班既同學(其中一個係我)最近呀上通識課比個扮叻既同學狂講一樣野,都唔知發咩神經,比人串又搵我做出氣板
e個對話係第一次通識分組果事講,因為上年佢地自己分組,嘈得好利普,今年就由呀sir分,唔可以同fd一組,由於e位同學既姓名係私引,我唔會講佢全名用a代替
a同學:唉,又唔係同佢講野,又係到答x
火仔:係咩,邊個
a同學:果個囉
火仔:哦
a同學:講真呀,全班人根本都唔當你存在
火仔:......
a同學:係呀,全班人冇個當你係到
佢講完之後我冇講野,一直係到講哦,嗯,雖然唔係我性格,我出名講野勁多,但今年唔想講野,對住班精英班d人完全冇聲出,今日同上次一樣,心情極差,岩岩比miss話完,咁我照唔講野,最初講左少少野,之後扑在係張桌,一d野都唔講,上年既我上通識,狂答問題,今年就更唔想講野,仲想哭
一開波呀sir用分叫我地唔好zzz,唔zzz果組加3分,我當然唔zzz,我上年唔zzz,今年zzz做咩,不過冇咩心機
一開始收野果事,我都唔開心,完全望唔到人地唔開心仲要玩野,拿拍x來玩,講間離個女仔,我都識,但唔係我對象
b同學:你鍾意c同學
d同學:我幾時有
c同學用信息同b同學講食x
我一直扑係到,因為冇心機,之後比a同b同學倫流嘈
a:唔好扑係到啦
火仔:我扑係到唔一定zzz
又冇野講
到b同學,又叫我,我又同佢講,我冇zzz囉,可能a同學想拿分,就咁同我講
a:我地唔係罵你
我當時都火都來,你地係到狂笑都算,扑係到都唔比,我都唔zzz啦
之後我我話
火仔:煩夠味,我冇zzz到,我一直係到睇緊出面
a同b同學都冇聲出
a同學就話:唔好理佢(指我)
佢完全唔知我發緊老脾,我發老脾係唔會同人講野,更唔會講廢話,一路望出面,唔係小學生講哂粗口
成篇文係,同入在成日嘈班既會員講,入精英班唔一定好(又其中五最尾一年)
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線牙羽
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-10-02
我真的很懷疑你是否讓人覺得你在睡覺

離線小聰_r
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-10-02
你唔識人咪冇人同你講野囉
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-10-02
引用第1樓牙羽於2008-10-02 19:45發表的  :
我真的很懷疑你是否讓人覺得你在睡覺

我扑係張桌到,冇合眼,係到睇白板,之後佢叫我,我都拿隻手頂住個頭,因為真係好鬼悶,之後我最後我真係頂唔順發在老睥.連呀sir都話,人地扑係到唔一定zzz,我緊係想拿分,扑又冇扑,冇啦啦比人屈,仲要比另一組果條友話(成日扮勁)又話我zzz,我都唔出聲,比你呀,唔開心扑係張桌到,又唔講野,個同學又係到煩你,你會唔會發脾氣,但人地唔知
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-10-02
引用第2樓小聰_r於2008-10-02 19:47發表的  :
你唔識人咪冇人同你講野囉

我果班入面得3個女仔8個男仔係識,之後果d唔識,比你都唔會講野啦呀嗎
離線小聰_r
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-10-02
引用第4樓火仔於2008-10-02 20:00發表的  :
我果班入面得3個女仔8個男仔係識,之後果d唔識,比你都唔會講野啦呀嗎

點解唔講
扮自閉?
離線牙羽
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-10-02
樓主先生你連回了

我不高興時只會靈魂出竅
可不會這樣的

學校生活中
忍氣是必要的
你發脾氣只是將你的操行分拉低吧

離線超型地尊
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-10-02
我覺得入精英班係一個榮譽=]
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-10-02
引用第5樓小聰_r於2008-10-02 20:09發表的  :
點解唔講
扮自閉?

唔想同班人講野,今日先冇啦啦話呀sir風趣,今日都頂唔順,之後我果位前面右面果條友,成日話人小強,食施鞋飯又煩,班同學唔計熟果d同學,根本係構通唔到,就算得都好難,不過我一直都認為佢地係睇唔起由差班來既同學(唔計熟),熟果d一早同我講,話我過來就好,係間離班,你蝕哂
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-10-02
引用第6樓牙羽於2008-10-02 20:11發表的  :
樓主先生你連回了
我不高興時只會靈魂出竅
可不會這樣的
.......

我都知連回,我發睥氣冇樣睇,多數扑起張桌到,唔講野
離線牙羽
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-10-03
那樣別人就覺得你在睡覺了

離線~sillyboy~
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-10-03
係,我個fd入精英班多功課到爆炸

離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-10-06
我間學校扑喺到都唔畀
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-10-06
引用第12樓地獄の龍於2008-10-06 00:44發表的  :
我間學校扑喺到都唔畀

我都係-_
原來精英班就可以咁
我差一班就入到
引用第11樓~sillyboy~於2008-10-03 18:29發表的  :
係,我個fd入精英班多功課到爆炸

點解b班都咁多-_
睇過a班
b班反而仲多
離線~~福仔~~

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-10-06
呀火仔大哥- -''

你要打好個人際關係先得架wo- -''

好似你咁大隻都俾人針對- -''

唔係掛,,,,

你之前都有d同學架可- -''

你未同返佢地玩lo-0-

洗咩睇人地點諗者- -''
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-10-07
比著我一定爆粗鬧佢- -

我覺得你似我某某FD

成日搶住答問題戈D"呢-__-
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-10-07
引用第14樓~~福仔~~於2008-10-06 22:33發表的  :
呀火仔大哥- -''
你要打好個人際關係先得架wo- -''
好似你咁大隻都俾人針對- -''
.......

我都想講,我都唔知咩事,再加上同班人唔熟,中五先來打關係,唔好玩啦
另外呀,條友好睇唔起人玩lfo,一講lfo就話人低b,你會冇錢等人身攻擊用既說話,仲睇死人冇女/冇錢,根本上唔關針唔針對事
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-10-08
不打好人際關係
你一定會後悔莫及   嗯~~
中五來打關係也不遲啊   嗯~~

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-10-08
引用第17樓暴走疾風於2008-10-08 14:49發表的  :
不打好人際關係
你一定會後悔莫及   嗯~~
中五來打關係也不遲啊   嗯~~

中五先叫我打,打到既話我一早打到啦,疾風,幾難打好關係,雖然岩岩打到1-2位既關係到.大部份都係一早熟哂,再加上有d ka子/經常用一d說話講我果di我唔會打關係,打來做咩
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-10-08
那就要看你自己了   嗯~~

快速回復
限100 字節

上一個 下一個