切換到寬版
  • 2824閱讀
  • 36回復

[討論]唉...而家LFO變左勁多... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線影花
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-11-06
引用樓主goldcat0807於2008-11-05 15:03發表的 唉...而家LFO變左勁多... : Cz Jze  
大家覺唔覺而家LFO變左勁多...
我就好覺...
今日我用fox同一隻叫極♂霍雷既fox打vs ?A2#V(4  
.......
5X nA.?F^  
本人對著屈狗 , E* .D_F  
lz faW-nu  
不就是 " 以屈反屈 " 之策略大勝 ,, zOCru2 /  
}X)mZyM[  
Ps : 用小琪真可謂玩得出神入化 xD .. ]k]P (w  
5sEq`P}5  
        大黑痴萬歲 : x
新增通宵幫升服務
離線超型地尊
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-11-06
引用第20樓影花於2008-11-06 22:14發表的  :
本人對著屈狗 ,
不就是 " 以屈反屈 " 之策略大勝 ,,
.......
{2}O\A  
可惜我看見你唔知兩日定三日隻琪琪就18幾呢~_~
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-11-06
引用第19樓失敗者於2008-11-06 21:59發表的  : /9,!)/j  
-v-兩個版本的...信邊個才對= =
93$'PwWgiF  
好多人成日都起網上話自己有細佬或阿哥黎做籍口...
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-11-06
引用第22樓goldcat0807於2008-11-06 22:15發表的  :
好多人成日都起網上話自己有細佬或阿哥黎做籍口...
o|YY,G=C  
rkugV&BhV  
你話自己嗎 ?? 冇惡意 _dky+ E  
I`^ 7Bk.r  
有d野唔洗講既 心知肚明 h.d-a/  
y3 {'s>O6  
近日我個post好慘 開親都比人攪破壞= = +F.{:  
HQJ_:x Y  
洗唔洗比張相你睇
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-11-06
引用第18樓極♂霍雷於2008-11-06 21:52發表的  : NbgK# ;  
佢屈人黑洞先重話人屈佢  佢1次出超過20次黑洞  隻比堤 屈死光 屈到佢 我冇比佢打中 之後我見佢屈招我咪屈lo 比人打死又唱人 lfo冇品狗橫行 d[高手] 唔知goldcat係唔係高手 自己估la 佢話雷升屈人有技術 我咪跟佢lo
死卓男你話vs先架 怕霍雷屈咪咪打lo 你屈我地雷先 比雷升屈番好正常 meet到屈狗我先屈招
呀膠ming 打唔打 你咁勁 我用龐士都打到你pea 街 閃電砲都打到你死la 屈屈屈 我只怕你又屈我之ma P'%#B&LZo  
.......
N3dS%F,_  
TgMa! Vz  
弟弟不是人=] hEUS&`K  
你約他人對戰找弟弟出來代替=] J<hqF4z  
懂得尊重人嗎? :/UO3 c(  
毫不通知就找弟弟來代戰 OH.^m6Z  
=] 9 Rl-Jz8g  
我笑了 WzG]9$v &  
是笑你的厚顏無恥X) fy9m S  
很大的字說是自己的弟弟代戰=] 011 N  
真的不懂尊重對手 yvR3|  
R9X ISsM^  
WK$75G,  
-' :;0  
7q\&  
另外拿圖來 ]nPfIBoS  
不然大家的矛頭足以刺死你:D
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-11-06
可惜我不在家 出了去買ya 佢又不開場 我咪去街lo 等等 上傳個圖 )<ig6b%  
$-^ ;Jl  
我怕冇品狗會把我細佬個令仔樣亂畫 幼稚的先會咁做.... 校相 信不信由你 他帥嗎@@? 我比他更帥 哈哈~~ LV}Z[\?   
ohEIr2  
F:$*0!  
+az=EF  
-[]- 上傳的很囧 把我細佬既令仔樣= =
[ 此帖被極♂霍雷在2008-11-06 22:44重新編� ]
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-11-06
引用第25樓極♂霍雷於2008-11-06 22:37發表的  : yC&u^{~BC  
可惜我不在家 出了去買ya 佢又不開場 我咪去街lo 等等 上傳個圖
"udA-;!@&  
你不能說你沒空? ^7Z#g0{^w  
外出就成了弟弟代戰的理由嗎? oaac.7.fV  
另外請貼上當日的YAHOO網用錢的單據=]
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-11-06
= =早說吧 掉左 入左就掉架la 又唔係卡= = f7_V ]  
~J:qG9|]}  
那你給你買ya的記錄給我cc 吧 全齊的喔 合照等等 la

樓主留言:

合照唔該 M o?y4X  
你就咁貼我話呢張係你以前張相都得啦 |=u }1G?  
仲有你唔比證據點知係咪真係去左買YA 4e20\q_{  
唔信你頭先果張即該掉左

[ 此帖被極♂霍雷在2008-11-06 22:51重新編� ]
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-11-06
回應
引用第25樓極♂霍雷於2008-11-06 22:37發表的 : K+<F, P  
可惜我不在家 出了去買ya 佢又不開場 我咪去街lo 等等 上傳個圖
我怕冇品狗會把我細佬個令仔樣亂畫 幼稚的先會咁做.... 校相 信不信由你 他帥嗎@@? 我比他更帥 哈哈~~
-|2k$W  
.......
s 9n_s=w  
F\2<q$Zn+  
其實... jZgCDA8Mr!  
exxH0^  
他是我的哥哥~ F-=Xbyr3@  
Ake$M^Bz  
同樣道理=] Yln[ZmK9g  
拿一件與所需證物這麼大分別的東西能作為證物麼?
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-11-06
細細個的ok?
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-11-06
引用第29樓極♂霍雷於2008-11-06 23:05發表的  : Ay|K> 8z   
細細個的ok?
cD'|zH]  
那麼我給細細個的董先生相片給你好嗎?
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-11-06
沒有就老屈 你同冇品狗有啥分別?? 我細佬係知名人士嗎 你search下吧 老屈 ;4<!vVf e  
%I#[k4,N  
我都好想睇下佢細細個係點架wo rnP *}  
Gj&`+!\  
掉了很耐... 我都唔想比人老屈 +:&|]$8<  
'wjL7P I  
老屈先生 你又唔post你d ya記錄出黎 Rg7~?b-  
[orS-H7^  
post埋你個樣出黎睇睇似唔似 可能係都唔定 fzr0dcNgM  
"H|hN  
點解個個都信個個冇品狗既@@? 係唔係ibbs都有好多佢既同類@@?

樓主留言:

jg3T1R OL  
ibbs有好多我同類 IzlmcP3  
因為某人係小白 g|<$ \}  
我同其他人係正常人 H'?dsc  
ibbs不嬲多正常人

[ 此帖被極♂霍雷在2008-11-06 23:14重新編� ]
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-11-06
引用第31樓極♂霍雷於2008-11-06 23:09發表的  : -5GRit1q?  
沒有就老屈 你同冇品狗有啥分別?? 我細佬係知名人士嗎 你search下吧 老屈
你唔好唔認la 同一個人就同一個人
+K:hetv  
那裡看得出我"老屈"? ]dL#k>$0q  
我只是否定你所謂的"証據" a H *5(E]  
你既不能証明當日出外, 1? Im"  
也不能証明當日弟弟代戰, -op(26:W<  
亦沒有確切的証據, dPmNX-'7  
而且我亦沒有"老屈"你 %<h+_(\h  
只是提出沒有證物是不能信任你而已=] j'q Iq;y  
拿出證據來=]
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-11-06
那麼你是董建成吧 佢得一個細佬 好似都有60架la 高0打機小心d 比人串到心臟病發就唔好la 老人家保重身體 DwI X\9  
5?-@}PL!Y  
只有細細個既合照 要唔要
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-11-06
引用第33樓極♂霍雷於2008-11-06 23:17發表的  : 52q<|MW%  
那麼你是董建成吧 佢得一個細佬 好似都有60架la 高0打機小心d 比人串到心臟病發就唔好la 老人家保重身體
只有細細個既合照 要唔要
%OAvhutS  
合照幹啥???????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o>o! -uf  
與你談話太麻煩了! >rid3~  
你連重點也拿不住! ?VR:e7|tU  
現在是要你証明當日你出外以及你弟弟代戰 4x2,X`pe3  
你証明自己有一個弟弟有啥用???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-11-06
董建成 找一個叫董建成的跟我講 你是嗎@@? Qgxp q{y  
Q<T+t0G\O-  
咁點 掉左 ........一定又比人屈la 咁佢有冇証據話我屈佢招 比黎la 老屈既就冇証據la 老屈精 @w73U; 9\  
1 i/&t[  
招人教我點係垃圾堆中找一張60ya Lb}$)AcC  
a}[ 1*_G  
同一個人........ 狗精 用其他用戶 幫自己 唉 s_%KWkS  
NM4b]>   
原來樓主是老屈精 重話ibbs有好多自己既同類 o+F < r#  
4#lOAzDtv  
樓主 你夠是什麼 你跟我一樣嗎@@? 自知之明 樓主都有

樓主留言:

你夠有用新ac自己讚自己d畫喇

發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-11-06
引用第35樓極♂霍雷於2008-11-06 23:26發表的  : _m*FHi  
咁點 掉左 ........一定又比人屈la 咁佢有冇証據話我屈佢招 比黎la 老屈既就冇証據la 老屈精
招人教我點係垃圾堆中找一張60ya
4x|\xg( l  
OH 4KB>O)YNg'  
終於肯話回正題了 E-Y4TBZ*  
離題王 kV:T2}]|H  
其實我不能相信你兩位 UZx8ozv'  
說出我的觀點,  P@FE3g  
你的態度不好, v/x~L$[  
所以我先從你的方面去了解 R3hyz~\x&  
幹嗎這麼敏感? <g1=jG:7k  
啥老屈精? &n~v;M  
哪有屈你 DdCNCXU