切換到寬版
  • 2498閱讀
  • 11回復

[原創]新手升lv方法簡述 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線自己

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-11-11
首先頭個30lv做任都可以搞掂架喇
到佐30lv
升lv好快架喇
刷三環)建議高d lv先玩,因為太低lv實在唔係幾夠抽,此任務在蘇州跑字開始,完成刷跑後就去蘇州鏢局個npc度接任刷熊,之後番番跑字個npc度刷埋匪,跟住再同跑字個npc傾計,最後有唔少經

註:每刷完三環其中一樣要去還番嗰一環的npc,最好四十幾lv先去打,任何時候都可以打,放棄佐任要30分鐘先拎得番個任

刷棋)有200隻棋同一隻棋王,d棋係唔會打人既,但隻棋出現後的一段時間都未打死佢,這時候佢就會變棋魂,會識打人同對新手黎講幾吃力

註:據聞唔可以用怒技打棋子,如果唔係變棋魂的速度會快佐(只屬前輩教路,未必岩),每日早上12點半/晚上8點半(每日只可刷一次)

刷反)怪廢,經多,隻王又易卡,升lv好!冇乜好講,刷野之中算最好升

註:睇住時辰,有得刷就去刷,地點有埋講,一日都有唔少次架

刷小)怪防幾高,d經就ok既

註:得閒味去刷下囉= =,本人唔係幾建議做

科舉)有20個主考官,係大理既左中方附近就係第一個考官,每答岩晒,你睇當前地圖就有第二個考官閃住,科舉個陣要$$既,30-40lv左右完成晒20個考官大約有20萬經,幾可觀架(一日一次)

註:完全推荐!!!唔洗辛辛苦苦打怪都有唔少經,每日5點半開始,40lv以上完成第一個考官就有金榜題名,不可出售,使用後一小時會心攻防都加15%

蘇州抽獎)搵蘇州抽獎個度個npc跟住抽三個野,通常都係抽倒小架喇= =,我45lv去玩一次全部小都有萬幾經

註:唔中大獎,d小獎都好易中,中佐有d經,都唔錯架,推荐(一日得一次)

寒玉谷)去蘇州寒玉谷度同個npc傾計買古墓要訣,之後用,有30分鐘時限,呢段時間係寒玉谷入面就有唔少經,我45lv入去每20定唔知30秒都10xx經左右

註:個本野我45lv去買,佢1金,我覺得幾好(推荐)

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線風靈兒
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-11-11
據聞唔可以用怒技打棋子,如果唔係變棋魂的速度會快佐(只屬前輩教路,未必岩),

e個5關事 出5出都得 但係健意5好出lo 因為d人以訛傳訛 搞到好多人都認為出左怒技會快
所以一出怒技好易比人嘈
係大陸玩家搵人笨 仲有d人話全部技都5比出
果個科舉有答案可以搵
http://eyankit.com/tl/
例如:峨嵋40坐騎係咩?
打重要眼字(坐騎.峨嵋)就搵到la
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-11-11
引用第1樓風靈兒於2008-11-11 17:25發表的  :
據聞唔可以用怒技打棋子,如果唔係變棋魂的速度會快佐(只屬前輩教路,未必岩),
e個5關事 出5出都得 但係健意5好出lo 因為d人以訛傳訛 搞到好多人都認為出左怒技會快
所以一出怒技好易比人嘈
係大陸玩家搵人笨 仲有d人話全部技都5比出
.......

我成日出怒技都比人小...
講極唔聽
離線風靈兒
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-11-11
係 有時5係真既人比人講講下都變左真-.-
有次我去刷棋出怒技即比人問侯-.-
我就出左組
等佢地打生打死
離線變色龍
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-11-11
如果"刷跑"個任務失敗~又唔知點算~
可到大理搵性"餘"既人(任務)~可幫你取消任務~不用等30分鐘!
刷棋時一定不可用怒技~會加快棋出現速度~
打大佬果陣都係~怒技都唔可以出~
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-11-12
引用第4樓變色龍於2008-11-11 22:57發表的  :
如果"刷跑"個任務失敗~又唔知點算~
可到大理搵性"餘"既人(任務)~可幫你取消任務~不用等30分鐘!
刷棋時一定不可用怒技~會加快棋出現速度~
打大佬果陣都係~怒技都唔可以出~

'又係你呢d話刷棋唔比出怒技既人
離線變色龍
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-11-12
引用第5樓牙暗於2008-11-12 13:41發表的  :

'又係你呢d話刷棋唔比出怒技既人

其實你可以出架=]
不過後果自負~
離線風靈兒
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-11-12
你根本5知點刷棋-.-
係d大陸玩家老點你地炸
刷棋係可以出怒技 5會+快速度 我問過onegame 果d gm
離線k9999
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-11-12
刷棋咩技都出得 有時間定 我地6個出10幾下都係要27分鐘先刷完
ps:小您個d一定吾識刷
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-11-12
引用第6樓變色龍於2008-11-12 15:56發表的  :
其實你可以出架=]
不過後果自負~

點極唔明= ="
你地班野硬頸到丫
離線風靈兒
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-11-12
該睇睇e到

e到講得好清楚
如果你地仲要話出怒技會快d 既 不如我反轉來問你地
你地有咩証明出怒技會快d?
離線瑋哥
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-11-12
引用第10樓風靈兒於2008-11-12 18:07發表的  :
該睇睇e到

e到講得好清楚
如果你地仲要話出怒技會快d 既 不如我反轉來問你地
你地有咩証明出怒技會快d?

咪就係因為佢本來就話左會變快而班友又只係出怒技所以咪搞到佢地以為出怒會變快
快速回復
限100 字節

上一個 下一個