切換到寬版
  • 3582閱讀
  • 44回復

喪屍出了~ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2008-12-14
比較唔鍾意個喪屍新場,勁黑同埋好恐怖...我鍾意玩突襲同雪地...兩個場都可以屈死一個位,玩哂...
離線☆gaia☆
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2008-12-14
引用第17樓惡夢の戀於2008-12-10 21:45發表的  :
你唔好咁無聊啦- -
PS: 做人係咁走..做左喪屍係咁追-.-

真架wo
冇厄你
我發誓
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2008-12-14
睇黎打喪屍冇枝重機,真係唔多掂....orz

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線852123321258
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2008-12-14
玩殭屍場都係玩camp位周合作姐。唔camp,周圍行的話,死硬。唔合作未必死硬,只頂camp好位等殭屍過來就得,但會好易俾殭屍sm。仲有,最好唔好周啲小白一齊camp,例如突襲上高台咁,叫左佢地咪行咁出,會俾殭屍殺,但佢地硬係唔聽,結果累街坊= =
佢地仲要唔係用重機,用把MP5沖去同殭屍死過,沖10次死10次。有啲殭屍俾人打到就死過陣會淆底,啲小白就跟住佢,結果死清光。佢地唔知咩叫合作,只係諗住殺殭屍,但結果係俾殭屍殺返轉頭............囧
引用第16樓☆gaia☆於2008-12-10 14:59發表的  :
點解我試過10574血既= =?
ps.新槍好屈............  MG3............

我有MG3,但係如果得自己一個有MG3都冇咩用.........200粒彈好快射哂,係你換彈個陣無人保你你死硬。所以,玩e個場係要團體合作!但係20秒之前唔好全部都行咁埋,如果唔係就一鑊熟= =當有人變左做殭屍但係得你一個人的話,唯人可做就是一邊射佢一邊淆去d有人的地方,咁起碼無咁易死。
引用第42樓皇道使者於2008-12-14 19:28發表的  :
睇黎打喪屍冇枝重機,真係唔多掂....orz

唔係要全部人都要有重機,你至小有1個至2個人有重機,咁都夠抽,用重機目的就係令第啲人換彈個彈唔會俾殭屍殺左!所以一把重機都夠哂。如果全部人都冇重機都唔算係咩大問題,佢地只要分開射就得。例如a個射緊個陣b唔好射住,留彈。等a冇彈要換彈個陣,就係b做野的時候。如果咁岩真係a同b都換緊彈,佢地就唯有放棄換彈,用手槍去阻止殭屍行動。但最好就係有3~5個人同行,咁最安全。
[ 此帖被852123321258在2008-12-14 21:30重新編� ]
果然...白痴是無藥可救的嗎?

離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2008-12-14
引用第41樓☆gaia☆於2008-12-14 17:57發表的  :
真架wo
冇厄你
我發誓

人地話你多得果幾百血就咪講出黎-,-
快速回復
限100 字節

上一個 下一個