切換到寬版
  • 6076閱讀
  • 72回復

[遊戲改圖]垃圾改圖(新手) (在官網找圖來改的)幫佢地改名 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-12-14
引用第18樓廁所為上於2008-12-14 15:31發表的  :
引用希乂撒古引用廁所為上的說話 GppCrQ%Ra|  
新手大晒? uwe#& V-  
這不叫改圖 dCC*|b8h  
你同意?
& 3#7>oQ  
v$ ti=uk$  
我第一次整都冇咁xx(消音) la 鎖post la 會員傷眼幫錢睇e生就唔好la
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-12-14
引用第19樓.皇者.於2008-12-14 16:04發表的  : 7;jD>wp 9D  
超屈的招式 ,i:?c  
!XPjRdq  
出招方法 W[2]$TwT  
消耗能力:1000000000000000000000000000000000000000000000000000HP,500000000000000000000000MP,60000000000000000000000000000SP Xa[k=qFo  
學習點數:3000000000000000000 pz%s_g'  
.......
sz9W}&(j  
你e d叫有問題 bzr2Zj{4  
gm點昆你錢?
離線s20071613
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-12-14
排明就係a998877 m8sd2&4  
之前比人鬧到隻狗咁,依家咪開個新帳黎POST LO aTcz5g0"  
睇下,岩岩開嫁炸
收華義點數、黃帝野、黑羅剎野
我個POST:http://ibbs.hk/read.php?tid=65829&page=1&toread=1
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-12-14
引用第19樓.皇者.於2008-12-14 16:04發表的  : 0'o[ 2,  
超屈的招式 'z|Da&d P  
UoxlEec  
出招方法 nxZz{&  
消耗能力:1000000000000000000000000000000000000000000000000000HP,500000000000000000000000MP,60000000000000000000000000000SP C19N 0=  
學習點數:3000000000000000000 Pe<VPf9+  
.......
ebBi zc=  
我填黑晒幅圖叫改圖 Oiib2Ov  
ok? #b^6>  
=== UarLxPQ  
毫無美感可言
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-12-14
引用第23樓希乂撒古於2008-12-14 19:24發表的  :
我填黑晒幅圖叫改圖 i:s=  
ok? wV )\M]@  
=== G_+/ e]P  
毫無美感可言
B_[efM<R$  
毫無美感可言 hO"!q;<eS  
我之前也好像對別人說過 pS$9mzY  
是引用我的嗎:X
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-12-14
引用第24樓廁所為上於2008-12-14 19:43發表的  :
毫無美感可言 bTJ<8q  
我之前也好像對別人說過 fXMY.X>f  
是引用我的嗎:X
|OeWM  
我也不知道:x +zh\W9  
只是腦海浮現這句出來
離線.皇者.
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-12-14
離線‵尐曖︱
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-12-15
引用第26樓.皇者.於2008-12-14 21:42發表的  : >Lo\?X~  
P<IDb%W  
Bf*>q*%B{  
e幅又叫咩名堂 lWYp  
把刀右邊咩野黎!?
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-12-15
引用第26樓.皇者.於2008-12-14 21:42發表的  : cCZp6^/<x  
)'~Jsg-  
這張圖的確很適合你
離線marco199311
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-12-15
引用第19樓.皇者.於2008-12-14 16:04發表的  : zz*PAYl.  
超屈的招式 AU\=n,K7  
b11I$b #  
出招方法 K[y")ooE<j  
消耗能力:1000000000000000000000000000000000000000000000000000HP,500000000000000000000000MP,60000000000000000000000000000SP Jb"FY:/Qv+  
學習點數:3000000000000000000 R@K\   
.......
D<J'\mo  
唔該你唔好咁無聊啦~ -{0Pq.v  
咁樣叫改圖 M)ET 1ZM  
咁係人都係名畫家啦 ,4H? +|!  
亂作一團 8@rYT5e3c  
真係印象派咩!! 'o IE:#b  
何況你唔係tim!! zufphS|  
係到浪費人力!! bX$z)]KKu  
浪費位置!! WRD z*Zf  
真係唔好再改啦!!!!!! X_2N9$},  
見到都想死!! )P(S:x'b0  
廁所先生你改d圖比佢睇下 K(?V]Mxl6  
咩叫改圖!!!  dq '2y  
我都想睇下廁所先生你d圖!!! c6[m'cy  
超靚!!!
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-12-15
引用第29樓marco199311於2008-12-15 15:29發表的  :
唔該你唔好咁無聊啦~ |X=p`iz1&  
咁樣叫改圖 :\~>7VFg  
咁係人都係名畫家啦 DoczQc-U+  
亂作一團 :z8/iD y  
.......
zh2<!MH  
你還是看花月的好了-,-
不要看全圖
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-12-15
引用第28樓廁所為上於2008-12-15 14:11發表的  :
這張圖的確很適合你
o*204BGB  
達爾好斬唔唔斬比條友改做斬屎 rS>.!DiYr,  
你話慘唔慘
離線marco199311
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-12-15
引用第31樓希乂撒古於2008-12-15 16:31發表的  :
達爾好斬唔唔斬比條友改做斬屎 rk %pA-P2  
你話慘唔慘
_H U>T  
把劍係用黎斬人既 V9ZM4.,OCN  
佢改做斬屎唔係問題 6 [bQ'Ir^8  
不過連篤屎都咁樣衰 i= ^6nwD&  
唔知佢想點
離線.皇者.
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-12-15
引用第32樓marco199311於2008-12-15 16:39發表的  :
把劍係用黎斬人既 nCV 7(ldmH  
佢改做斬屎唔係問題 uYO$gRem  
不過連篤屎都咁樣衰 Q-iBK*-w  
唔知佢想點[表情]
I<W<;A  
k N*I_#  
做人 地球人 tw 3zw`o:  
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-12-15
引用第33樓.皇者.於2008-12-15 19:20發表的  :
做人 地球人 D0_CDdW%7  
Dm?:j9o]g  
夢想和現實是兩碼子的事來的 d=\TC'd"{  
你想做人 lQgavP W!  
那就代表你現在不是人
不要看全圖
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-12-15
達爾一轉果招叫被洗腦的一天 S%?%06$  
達爾異轉果招叫顯示卡出錯 J`; 9Z  
亨利一轉果招叫圖鴉陣 K4RQ{fWpm  
亨利異轉果招叫bug招再現 )2^r 0(x  
馬龍果招叫改黎哂氣 j:8Pcx  
龐士果招叫硬膠無雙 k8+U0J_{'  
血狂果招叫遊戲崩潰 5|}u25J  
金甲人果招叫無人能及
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-12-15
引用第35樓慘絕人寰於2008-12-15 20:22發表的  : s`y g?CR`,  
達爾一轉果招叫被洗腦的一天 McbbEs=)  
達爾異轉果招叫顯示卡出錯 [1Qg *   
亨利一轉果招叫圖鴉陣 fC}uIci  
亨利異轉果招叫bug招再現 {EVy.F  
馬龍果招叫改黎哂氣 %n,_^voE  
.......
!F Zg' 9  
何止一天 C0^r]^$Z  
簡直就是永久無休天(h)
不要看全圖
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-12-15
引用第19樓.皇者.於2008-12-14 16:04發表的  : d\c)cgh%  
超屈的招式 u3Zu ~C  
vr6YE;Rs  
出招方法 _1YC9}  
消耗能力:1000000000000000000000000000000000000000000000000000HP,500000000000000000000000MP,60000000000000000000000000000SP =?\%E[j  
學習點數:3000000000000000000 ^oE#; aS  
.......
u2[L^]|  
嘩...太靚了,,,我都整個 ?O]RQXsZ2  
 X]W(  
超膠的招 5Z:qU{[  
打晒成個幅面 0xeY0!ux  
呢個算唔算係自己改既招圖?
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線牙明
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-12-15
唉...我第一次cut都冇咁衰...睇我個個把啦
離線.皇者.
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-12-16
引用第37樓牙笨於2008-12-15 21:01發表的  :
嘩...太靚了,,,我都整個 U9 mK^  
9}4~3_gv;M  
超膠的招 jmP;(j.|  
打晒成個幅面 ',rK\&lL6  
.......
(I35i!F+tY  
誰出傢 全圖玩 47f\  
點see得明呀
快速回復
限100 字節

上一個 下一個