切換到寬版
  • 2357閱讀
  • 44回復

轉CZ ~ 大俠陳對AGS物品價值=] [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線saizen

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-12-17
      個ags的野,升值能力應該不高,如大量入貨利潤也不會多,而且風險極高,奧義需要一半血同滿mp先出得,用途不大,希有人物,一出已幾百個,已經不希有,你估迪倫同天魔咁咩,重點器,lfo而家外掛當道,bug裝、魔王無限怪當道,用錢買呢d野,d人重升好過啦,抄完全不值得。
星奇招魔獸之怒火,要80元一招,要抄要過100元先有利潤,還有幾多人玩星奇,幾多人肯出呢個價買,d人不如等量產啦,而且一出就幾百張卡已不是小數目在lfo需求上,至小要數個月至一年先至可以完全消化。
暗黑人物:勁?唔知,配點一定差就必然的,招有幾勁u1先至知,d人又怕佢改弱,一個人物要150元不是一個可觀的價錢,希有!?是嗎,一出就幾百了,黃帝、蚩尤出了一年還未能完全消化。
月歷:150元,第一個月就比柏力支,是引人買的方法,使用期不能提早入,只有早一個月先會知是咩,好似還說明要在那個月入先有效,第二個月送個廢士心臟比你就大鑊,唔通u1會送個希有人物、招式比你?可能會,送了後第二日就量產,改廢。而且在同一個月,多人都要放了呢樣野,只有鬥平價促消。
抄家們要諗清楚,你肯定以上野一、二年也不會再出?d野一定勁?讚也不會多,蝕就蝕到喊,老實講我一定買,買幾多真係要查清楚市場價值先,又要怕量產,可悲的高風險投資在u1身上。
有時真係同人收還好,ags的價錢都幾頂下,除非是每樣野得幾十個,而且一、二年都不會再出,咁你就一定要抄了,否則小心入貨,真係要簡野來買了。
以上只是個人意見,請不要插,不信可一試抄下,你本事就搵到有人高價同你收了。
敗者無一死 將來富如山
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-12-17
其實每個人價值觀都唔同
最重要係自己既睇法
而唔係受人影響既!
如果有人真係覺得唔值,咪唔好去囉
就算去,都可以睇下其他野!
其實,量產係必然既事,只要佢係呢一刻仲係有價值既話,有人高價收都好正常!
即係話,高價放,有人覺得會貴,但係第二個人覺得佢值既,咪同人收囉!

呢D就係個人價值觀問題
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-12-17
引用第1樓龍翼87於2008-12-17 10:51發表的  :
其實每個人價值觀都唔同
最重要係自己既睇法
而唔係受人影響既!
如果有人真係覺得唔值,咪唔好去囉
就算去,都可以睇下其他野!
.......

我post出黎比大家睇下姐,冇話要改變人地ge想法
敗者無一死 將來富如山
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-12-17
引用第2樓saizen於2008-12-17 10:53發表的  :
我post出黎比大家睇下姐,冇話要改變人地ge想法[表情]

我唔係改變,我亦冇話大俠陳唔啱(唔好誤會)
只係大家既想法不同而有不同意見而已!
離線呀膠ming
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-12-17
聽完你咁講,,,我有d想唔買野...
攻擊形小隊1家親=]
離線paco1102
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-12-17
引用樓主saizen於2008-12-17 10:46發表的 轉CZ ~ 大俠陳對AGS物品價值=] :
      個ags的野,升值能力應該不高,如大量入貨利潤也不會多,而且風險極高,奧義需要一半血同滿mp先出得,用途不大,希有人物,一出已幾百個,已經不希有,你估迪倫同天魔咁咩,重點器,lfo而家外掛當道,bug裝、魔王無限怪當道,用錢買呢d野,d人重升好過啦,抄完全不值得。
星奇招魔獸之怒火,要80元一招,要抄要過100元先有利潤,還有幾多人玩星奇,幾多人肯出呢個價買,d人不如等量產啦,而且一出就幾百張卡已不是小數目在lfo需求上,至小要數個月至一年先至可以完全消化。
暗黑人物:勁?唔知,配點一定差就必然的,招有幾勁u1先至知,d人又怕佢改弱,一個人物要150元不是一個可觀的價錢,希有!?是嗎,一出就幾百了,黃帝、蚩尤出了一年還未能完全消化。
月歷:150元,第一個月就比柏力支,是引人買的方法,使用期不能提早入,只有早一個月先會知是咩,好似還說明要在那個月入先有效,第二個月送個廢士心臟比你就大鑊,唔通u1會送個希有人物、招式比你?可能會,送了後第二日就量產,改廢。而且在同一個月,多人都要放了呢樣野,只有鬥平價促消。
抄家們要諗清楚,你肯定以上野一、二年也不會再出?d野一定勁?讚也不會多,蝕就蝕到喊,老實講我一定買,買幾多真係要查清楚市場價值先,又要怕量產,可悲的高風險投資在u1身上。
.......

邊有咁多錢買?1陣新年又話出乜乜福袋!邊有時間儲錢!
lfo已變成大人玩既game
離線呀膠ming
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-12-17
引用第5樓paco1102於2008-12-17 11:15發表的  :
邊有咁多錢買?1陣新年又話出乜乜福袋!邊有時間儲錢!
lfo已變成大人玩既game

有米仔都岩玩的
攻擊形小隊1家親=]
離線paco1102
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-12-17
引用第6樓呀膠ming於2008-12-17 11:25發表的  :
有米仔都岩玩的
我諗佔少數囉!我1日先得10蚊零用錢!唉................
離線呀膠ming
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-12-17
引用第7樓paco1102於2008-12-17 11:37發表的  :
我諗佔少數囉!我1日先得10蚊零用錢!唉................

我1個月先得200蚊-.-
攻擊形小隊1家親=]
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-12-17
引用第8樓呀膠ming於2008-12-17 11:38發表的  :

都好過冇啦
我以前一個月$40添啦

只怪OGS同AGS日子相差不遠
儲不到錢吧
離線paco1102
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-12-17
引用第8樓呀膠ming於2008-12-17 11:38發表的  :
咁你買唔到d乜野喎

引用第9樓龍翼87於2008-12-17 11:42發表的  :

都好過冇啦
我以前一個月$40添啦
.......

重有個新年會出d乜乜福袋架,盛惠138大圓^^
離線a332508
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-12-17
原來大俠陳係甘既人,佢都講得有道理,有可能U1用珍貴人物,招黎引下D玩家,遲D又改廢佢,等我地D$$蝕係U1手上
但我又唔係甘諗,U1係甘出D珍貴人物,招都係想係AGS賺多D,而且等我地有機會玩下D珍貴人物,招,等我地聖誕開開心心甘過
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-12-17
引用第10樓paco1102於2008-12-17 11:43發表的  :

呵-.-!"
慢慢
講真...想抄得高就一定要限左個數量係少先得"
而家u1都話左味有限購""
仲邊有得抄..
而且d人物都味知勁唔勁""

與朋友2字告別...我永遠敗北
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-12-17
引用第10樓paco1102於2008-12-17 11:43發表的  :

不過$138都唔算太多
上年個包好似摩摩星人做封面
有樂雲送
任務好似係奇幻歷險同瘋狂電視迷

唔知有冇記錯
離線paco1102
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-12-17
引用第12樓愛你哈哈於2008-12-17 11:48發表的  :
呵-.-!"
慢慢
講真...想抄得高就一定要限左個數量係少先得"
而家u1都話左味有限購""
.......
有新角色都冇用,冇出新招!機本招通常好底攻,up lv都升死你^^
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-12-17
引用第14樓paco1102於2008-12-17 11:52發表的  :
有新角色都冇用,冇出新招!機本招通常好底攻,up lv都升死你^^

d點比而家仲廢-.-
5主d點已經差-.-
而家仲差-.-!
真係可以同佛恆比

與朋友2字告別...我永遠敗北
離線paco1102
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-12-17
引用第15樓愛你哈哈於2008-12-17 11:59發表的  :
d點比而家仲廢-.-
5主d點已經差-.-
而家仲差-.-!
真係可以同佛恆比

上次試玩白帝and Ava!升到70lv都要放棄.................
離線kayu
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-12-17
引用第4樓呀膠ming於2008-12-17 10:55發表的  :
聽完你咁講,,,我有d想唔買野...

我都係
離線aesopsbbo
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-12-17
引用第16樓paco1102於2008-12-17 12:03發表的  :
上次試玩白帝and Ava!升到70lv都要放棄.................

AVA我見到D技好似好勁.但係比U1昆左了
http://ibbs.hk/read.php?tid=36957
我post!]
離線reviver
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-12-17
由d抄家啦:)
等佢地衰今次:)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個