切換到寬版
  • 4706閱讀
  • 55回復

[自創小說]小李回歸LFO故事…第一集:膠人之再臨《一個爛gag故事》 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線飛龍天牙
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-01-01
引用第14樓小李於2008-12-31 23:09發表的  :
無人叫你地入泥睇既=_= p{GO-gE@  
睇到題目話明膠人之再臨啦! {*hFG:u  
係你地入泥姐= = 7)#JrpTj%  
整膠你地又關我乜事姐?! #| g h  
.......
pd:YR;  
又唔可以咁講呀,人地想入,你又吹唔到佢地,post得出來就會比人話,唔想人地入呢話你就唔好post(加上人地有自由,你想吹都吹唔到...) lj&\F|-i  
我地就係想看一看膠人點再臨 ol_\ "  
如上 t d\g k  
整膠我地,你好大件事的(世界膠化) 8lqmd1v  
6 A]a@,PC  
我地唔係問左自己又點入呀,你話我果然無厘頭,我夠話你訓醒ON8+1 9 LO
[ 此帖被飛龍天牙在2009-01-01 16:06重新編� ]
最近落雷夜,搞到訓都訓唔到
離線野孩子
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-01-01
都幾好笑,哈哈
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-01-01
笑死我,,勁多同音字 ON!F k:-  
vOKNBR2  
秦王比你改做泰王,,笑死
離線leon峰
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-01-01
膠唔膠冇咩所謂  .  最緊要好笑就ok!! 6=Q6J  
bqF?!t<B  
建議改好呢段對話: 4C:dkaDq]  
你竟然……一拳就……打死我 {4[dHfIy  
改為   打到我重傷 t^6ams$  
cyjgi /Z  
仲有.. 好多錯別字   <<別字勁多  (故意咁做??)
更新(L)lf2ver2.25版 ~ 直接飛到文章吧
離線ro472531
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-01-01
引用第20樓飛龍天牙於2009-01-01 15:45發表的  :
又唔可以咁講呀,人想入,你又吹唔到佢地,post得出來就會比人話,唔想人地入呢話你就唔好post(加上人地有自由,你想吹都吹唔到...) 5*B'e{C  
我地就係想看一看膠地人點再臨 %md9ou`  
如上 lY |]  
整膠我地,你好大件事的(世界膠化[表情]) j6 _w2  
.......
]8cD,NS  
抄周星星:D     吹到佢就勁啦   F?y C=  
r|3u]rt  
世界膠化 SO WHAT   最多街上的人 都膠化
俺!登場!
離線eason3004
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-01-01
樓主奇想之多本人佩服
離線小李
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-01-01
引用第15樓廁所為上於2009-01-01 00:12發表的  :
你又知無人叫? q?M mkh)g  
睇到題目又點? QEq>zuz5;  
你整膠人點會唔關你事 Y3f2RdGl  
點解要問自己點解要入黎?
>K;C?gHo  
1:我唔知 G]fx 3=  
2:睇到題目證明隻眼無事 knu>{a}  
3:因為要問,所以要問 ?|we.{  
k%ckV`y  
回其他人: @X0$X+]E*8  
小弟中文程度比其他人差! H52] Zm  
唔好見怪錯別字/同字字= =
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-01-02
引用第26樓小李於2009-01-01 23:49發表的  :
1:我唔知 3)+}2  
2:睇到題目證明隻眼無事  h48 jKL(  
3:因為要問,所以要問
.......
seEG~/U<  
1.唔知唔好扮知 3]}wZY0  
2.證明隻眼無事又點? Kr|9??`0E  
3.因為我要你死,所以你要死
離線小李
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-01-02
引用第27樓廁所為上於2009-01-02 00:09發表的  :
1.唔知唔好扮知 L<**J\=7M  
2.證明隻眼無事又點? z tLP {q#  
3.因為我要你死,所以你要死
4=E9$.3a  
1:i like SiyZq"  
2:證明你健康 ^ LT KX`p  
3:我會死,不過係遲d既事 \-B8`ah  
引用第16樓leo93305於2009-01-01 14:28發表的  :  Lx:O Dd  
又發膠野,你罵唔夠呀!
4 u!)QG  
罵夠了!不過名知比人罵先發^_^
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-01-02
引用第28樓小李於2009-01-02 00:27發表的  :
1:i like b]X c5Dp{  
2:證明你健康 3~7X2}qU  
3:我會死,不過係遲d既事
.6m%/-whS  
1.你鐘意不是大晒:o 11s*C #  
2.我健康又關你咩事? D@5AI ](  
3.我講要你馬上死:o 不是遲d:o
離線小李
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-01-02
引用第29樓廁所為上於2009-01-02 00:28發表的  :
1.你鐘意不是大晒:o #G;0yB:76  
2.我健康又關你咩事? H +O7+=&  
3.我講要你馬上死:o 不是遲d:o
_%` )cOr   
1:我無話大晒 +O 2H":$  
2:關心你 9#CE m &c  
3:你比我馬我,我就馬上面死
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-01-02
引用第30樓小李於2009-01-02 00:32發表的  :
1:我無話大晒 7$8YBcZ6  
2:關心你 Cy'0O>v5  
3:你比我馬我,我就馬上面死
3]=j!_yJf  
1.我無話你話大晒  \^$g%a  
2.咁關心不如關心你自己先 最基本的教育也是來自父母 以你現在的基礎實在很難學會 95 7Cr  
3.教育不好令你詞語也不懂!?
離線小李
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-01-02
引用第31樓廁所為上於2009-01-02 00:33發表的  :
1.我無話你話大晒 k}xXja*  
2.咁關心不如關心你自己先 最基本的教育也是來自父母 以你現在的基礎實在很難學會 eI%{/>  
3.教育不好令你詞語也不懂!?
MN wMF  
1:唔明(可以長細說明嗎?) {tq.c9+!d  
2:難學會嗎?那我現在說的及打的是甚麼?火星文嗎?! f~HC%C YH  
3:不懂又如可?
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-01-02
引用第32樓小李於2009-01-02 00:39發表的  :
1:唔明(可以長細說明嗎?) = ;hz,+  
2:難學會嗎?那我現在說的及打的是甚麼?火星文嗎?! 4f)B@A-  
3:不懂又如可?
g4Y1*`} 2f  
1.不可以 b4 Y<  
2.是火星文沒錯 C`4m#  
3.如何不懂又如何
離線小李
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-01-02
引用第33樓廁所為上於2009-01-02 00:40發表的  :
1.不可以 E79'<;K,zs  
2.是火星文沒錯 "s$$M\)T  
3.如何不懂又如何
thT2U8%T  
1:不可以就算了! $,@PY5r  
2:你為甚麼可以看懂?? DW@|H  
3:你那高深的文句令我再次不明白!
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-01-02
引用第34樓小李於2009-01-02 00:45發表的  :
1:不可以就算了! sGAOK%28  
2:你為甚麼可以看懂?? JZ l"k  
3:你那高深的文句令我再次不明白!
i9RAb tQ}  
2.我不會完全看懂 所以也會令你不明白 我十分正常(地球人來說) 而你的火星文不正常 造成溝通障礙 (aeS+d x  
3Fu5,H EJ  
最後一點 我這個正常人要早點睡 要到正常的學校上學 [C>>j;q%  
而你這個教育基礎也沒有的人......唔..你讀的學校應該是專給身體某部份有殘障的人上學(就算是腦袋不好 你也要回校) AG Ws>  
加油吧! 我不會看低你!!!!
離線小李
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-01-02
引用第35樓廁所為上於2009-01-02 00:48發表的  :
2.我不會完全看懂 所以也會令你不明白 我十分正常(地球人來說) 而你的火星文不正常 造成溝通障礙
最後一點 我這個正常人要早點睡 要到正常的學校上學 q*^m8  
而你這個教育基礎也沒有的人......唔..你讀的學校應該是專給身體某部份有殘障的人上學(就算是腦袋不好 你也要回校) N 4!18{/2  
.......
Q?g#?z&Pu\  
2:幸好火星文只用在網上!^_^ _;!$1lM[  
最後一點: ja-,6*"k  
你是說我的學校不好嗎?! b_&KL_vo{|  
你可以說我本人不好! znkc@8_4  
但你不可以窩及我身邊的視物及人!.v.
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-01-02
你們這群傢伙想罵到何時-_-r
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線小李
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2009-01-02
引用第37樓炎‧龍於2009-01-02 00:56發表的  : NtDxwzj  
|I2~@RfpO:  
應該是現再吧^_^
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2009-01-02
引用第36樓小李於2009-01-02 00:54發表的  :
2:幸好火星文只用在網上!^_^ +ZJ1> n  
最後一點: [l*;+N+  
你是說我的學校不好嗎?! APv& ^\oUH  
你可以說我本人不好! Rebo.6rG  
.......
G\B:iyKl  
我沒說你的學校不好 1# lH5|XQ  
而是很偉大 "3$P<Q\;l;  
引用第37樓炎‧龍於2009-01-02 00:56發表的  :  q!as~{!  
C,) e7  
罵? 這也對 e8U6D+jY  
版規只有不能罵戰 -1%AM40j  
沒有不能發膠 hr?0RPp}  
這怎又令我想起一套完美的程式
快速回復
限100 字節

上一個 下一個