切換到寬版
  • 24061閱讀
  • 355回復

Left 4 Dead討論區  版主批了=] [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線beenoyau100

發帖
icash
只看該作者 260樓  發表於: 2009-01-03
引用第259樓春華於2009-01-03 11:36發表的  :
咁我個個步驟都岩架bo
申請steam ac --->去steam->工具->裝left 4 dead dedicated server->解壓個bt檔D野到Program FilesSteamsteamapps
                                                                                         ^尼個步驟唔多掂,有咩可能個server要2GB咁多=.=
我e架諗住重裝steam

你冇位咩
離線春華

發帖
icash
只看該作者 261樓  發表於: 2009-01-03
引用第260樓beenoyau100於2009-01-03 13:24發表的  :
你冇位咩[表情]

唔係冇位問題=_=係個ser要兩GB,要down三個幾鐘,點等
同埋尼個game的確好哂位
有冇得用Garena代替steam?
正野J圖,包你一睇再睇
http://ibbs.hk/?u=669
我的名言:要有節奏,力量與速度的完美結合
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 262樓  發表於: 2009-01-03
引用第259樓春華於2009-01-03 11:36發表的  :
咁我個個步驟都岩架bo
申請steam ac --->去steam->工具->裝left 4 dead dedicated server->解壓個bt檔D野到Program FilesSteamsteamapps
                                                                                         ^尼個步驟唔多掂,有咩可能個server要2GB咁多=.=
我e架諗住重裝steam

BT檔是那些...什麼gcf檔那些麼...
是的話我可以說步驟也許是真的錯了
=========
但是我到現在還沒載過小雪那些東東囧
離線春華

發帖
icash
只看該作者 263樓  發表於: 2009-01-03
引用第262樓陸道於2009-01-03 13:56發表的  :
BT檔是那些...什麼gcf檔那些麼...
是的話我可以說步驟也許是真的錯了
=========
但是我到現在還沒載過小雪那些東東囧

我係down小雪果主程式的
跟26樓做=_=
唔多掂,e架我唔理,照下個ser
正野J圖,包你一睇再睇
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 264樓  發表於: 2009-01-03
引用第263樓春華於2009-01-03 15:19發表的  :
我係down小雪果主程式的
跟26樓做=_=
唔多掂,e架我唔理,照下個ser

也許...試試我把ser的檔案傳送給你...
離線春華

發帖
icash
只看該作者 265樓  發表於: 2009-01-03
搞尼個game用左我7GB=_=
正野J圖,包你一睇再睇
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 266樓  發表於: 2009-01-03
引用第265樓春華於2009-01-03 15:30發表的  :
搞尼個game用左我7GB=_=

7GB= =
我steam這資料夾已用了我22.4GB
Left 4 Dead只佔了4.45GB
離線春華

發帖
icash
只看該作者 267樓  發表於: 2009-01-03
引用第266樓陸道於2009-01-03 15:34發表的  :
7GB= =
我steam這資料夾已用了我22.4GB
Left 4 Dead只佔了4.45GB

你個steam全部都係AV?XD
22.4gb的話我諗我唔使玩=.=
個ser 98%啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
正野J圖,包你一睇再睇
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 268樓  發表於: 2009-01-03
引用第267樓春華於2009-01-03 15:44發表的  :
你個steam全部都係AV?XD
22.4gb的話我諗我唔使玩=.=
個ser 98%啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22.4GB包括:cs:s,cs1.6,dod,dod:s,l4d,還有三個sever,加一個未下載完成的遊戲
離線春華

發帖
icash
只看該作者 269樓  發表於: 2009-01-03
個ser搞掂啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
係咪可以del左D:\Program Files\Steam\steamapps\left 4 dead?
正野J圖,包你一睇再睇
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 270樓  發表於: 2009-01-03
引用第269樓春華於2009-01-03 16:17發表的  :
個ser搞掂啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
係咪可以del左D:Program FilesSteamsteamappsleft 4 dead?

那資料夾裡面的是什麼東西...
離線春華

發帖
icash
只看該作者 271樓  發表於: 2009-01-03
引用第270樓陸道於2009-01-03 17:39發表的  :
那資料夾裡面的是什麼東西...

尼個係D:\Program Files\Steam\steamapps\left 4 dead

尼個係D:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead

有兩個,邊個冇用=.=?
正野J圖,包你一睇再睇
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 272樓  發表於: 2009-01-03
引用第271樓春華於2009-01-03 18:06發表的  :
尼個係D:Program FilesSteamsteamappsleft 4 dead

尼個係D:Program FilesSteamsteamappscommonleft 4 dead

.......

為什麼...兩個...都是...一樣...的...東...西...
離線春華

發帖
icash
只看該作者 273樓  發表於: 2009-01-03
引用第272樓陸道於2009-01-03 18:09發表的  :
為什麼...兩個...都是...一樣...的...東...西...

不知道不清楚不要問我=_=
要問的話問26樓果位
邊個del得=.=?
同埋點連線玩?
正野J圖,包你一睇再睇
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 274樓  發表於: 2009-01-03
引用第273樓春華於2009-01-03 18:12發表的  :
不知道不清楚不要問我=_=
要問的話問26樓果位
邊個del得=.=?
同埋點連線玩?

連線遲點教你(其實已經放上教學了= =)
想問一問...你安裝sever時...還是差不多3GB那個麼...是的話...請問安裝完後出現的left 4 dead是哪個?
離線春華

發帖
icash
只看該作者 275樓  發表於: 2009-01-03
引用第274樓陸道於2009-01-03 18:22發表的  :

連線遲點教你(其實已經放上教學了= =)
想問一問...你安裝sever時...還是差不多3GB那個麼...是的話...請問安裝完後出現的left 4 dead是哪個?

D:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead <--係安裝完ser後有的
你地係用ggc定係steam
ggc果個我唔知執行檔設定要點搞
好想玩
正野J圖,包你一睇再睇
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 276樓  發表於: 2009-01-03
引用第275樓春華於2009-01-03 18:26發表的  :
D:Program FilesSteamsteamappscommonleft 4 dead <--係安裝完ser後有的
你地係用ggc定係steam
ggc果個我唔知執行檔設定要點搞
好想玩[表情]

咁就唔要之前戈個啦...
GGC你加我msn= =我教你...囧
離線春華

發帖
icash
只看該作者 277樓  發表於: 2009-01-03
點樣飛左一開頭條片?
正野J圖,包你一睇再睇
離線飛龍天牙
發帖
icash
只看該作者 278樓  發表於: 2009-01-03
唔知而家大家和不和我一起玩呢??我而家唔lag啦
最近落雷夜,搞到訓都訓唔到
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 279樓  發表於: 2009-01-03
引用第277樓春華於2009-01-03 19:34發表的  :
點樣飛左一開頭條片?

按ESC
引用第278樓飛龍天牙於2009-01-03 20:32發表的  :
唔知而家大家和不和我一起玩呢??我而家唔lag啦 [表情]

給我msn=]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個