切換到寬版
  • 4803閱讀
  • 29回復

魔獸爭霸信長之野望新手一問 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-01-15
咁多位神手令小弟自愧不如-_-
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線戰.tom
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-01-23
引用第19樓炎黃子孫於2009-01-15 22:00發表的  :
真田黑星可以話多可以話小....我覺得最可以打死佢既係山王or慶次...
兩個力英多血山王3技無視miss...後期山王連技:閃介鬼國大囧錐暈死你,長船+凍雲爆到牙媽都唔認得..
慶次多血走得快大技慢攻速2技慢攻速+跑速...2技+大技慢攻速早期真田招大開大等於無開- -"

真田要有好隊友先可以肥...
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-01-24
引用第21樓戰.tom於2009-01-23 21:30發表的  :
真田要有好隊友先可以肥...

55 因為第一招ONLY加血同加小小攻 第二又招係暈 第三招係閃32% 第四招第一兵
真田打兵都冇咩技 而且如果見到日秀個d 真係打唔到怪.........
要等佢出佐菊一同長舌先係殺人的天下
最後佢係有九千一/魚神
離線戰.tom
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-01-25
引用第22樓牙痴於2009-01-24 07:33發表的  :
55 因為第一招ONLY加血同加小小攻 第二又招係暈 第三招係閃32% 第四招第一兵
真田打兵都冇咩技 而且如果見到日秀個d 真係打唔到怪.........
要等佢出佐菊一同長舌先係殺人的天下
最後佢係有九千一/魚神

多數真田都系前期10LV cp到有1300 閃鞋. 舞雷, 和泉先好 賣燒酒偷爆 打路(偷爆時記得bring水)
仲有我覺得吾好見系見有7600就出長船 應該出9100先, 打後先長船/魚神 以上為個人意見-口-
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-01-25
引用第23樓戰.tom於2009-01-25 03:21發表的  :
多數真田都系前期10LV cp到有1300 閃鞋. 舞雷, 和泉先好 賣燒酒偷爆 打路(偷爆時記得bring水)
仲有我覺得吾好見系見有7600就出長船 應該出9100先, 打後先長船/魚神 以上為個人意見-口-

我唔CP嫁WO.....
我升到11LV 出佐武士+電卷+涷雲 同埋燒酒
之後我出陣太兩把
到佐後期有$5000左右
我會賣陣太換九千一
然後再有一個就魚神
第有兩個位睇下後期有冇錢出埋長船/白甲
如果有$5000都可以用武士換白甲ge
再出個魔免
咁就空佐個位.....但你冇錢.....有錢就出長船

你唔開第一兵10秒都打爆一個塔 開佐燒酒.......不過爆塔第一兵唔用燒酒晒晒
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-01-25
引用第24樓牙痴於2009-01-25 07:12發表的 :
我唔CP嫁WO.....
我升到11LV 出佐武士+電卷+涷雲 同埋燒酒
之後我出陣太兩把
到佐後期有$5000左右
.......

見你咁講....
我想同你挑-.-
好無呢-__-"
加我ggc好無?"
K49
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-01-25
引用第25樓炎黃子孫於2009-01-25 15:12發表的  :
見你咁講....
我想同你挑-.-
.......

我重係新手...
後期真田勇士好好用
+70攻
真係勁快...
冇人打我
真田勇士夠我爆4個塔
重要回20血
加埋九千一的五倍真係爽^_^
頭先生死決戰
4p4
打到最後
我地有個走佐
我汁佐裝
成為佐神裝人
直爆 差唔多爆完......
但係.....因為我其他隊友走晒.....
就輸佐......佢地如果唔走跟我直爆羸佐喇..............
[ 牙痴在2009-01-26 00:31重新編輯此帖 ]
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-01-26
Q1:點解我用唔到vLan同GGC? 因為用e2個都要係佢個網到updata 魔三

Q2:我想問呢家最多人係玩咩版?KYO連線多數都係玩11.2B。 14.2b同11.2b 唔好玩14.2b 太屈機了

Q3:真田幸村點先可以用得勁? 6lv 買燒酒 開大偷血營 出左凍雲就追住人扑

Q4:真田幸村折塔點樣先快?我用過一隻比人踢佐的20LV真田開日本第一兵一個人爆晒4座塔。

裝既問題同lv數既問題 有燒走清走最好 因為爆得快又走得快 走佬個陣

Q5:上同下路邊個爽D? 上路cp完偷上血營 下路cp唔岩真田 會比cp秒了

Q6:CP好升定係打番織田軍好升? cp同本多一樣 肥唔起會比人秒

Q7:真田幸村有咩天敵同最佳隊友? 本多 兩個前田 本多開大 你就走 等到佢招大就冇就開大扑佢 你就冇咩隊友wo 阿市同道雪都唔錯...

新手問題低佐小小見怪莫怪
離線123654789
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-01-26
引用第27樓極♂霍雷於2009-01-26 11:16發表的  :
Q1:點解我用唔到vLan同GGC? 因為用e2個都要係佢個網到updata 魔三
Q2:我想問呢家最多人係玩咩版?KYO連線多數都係玩11.2B。 14.2b同11.2b 唔好玩14.2b 太屈機了
Q3:真田幸村點先可以用得勁? 6lv 買燒酒 開大偷血營 出左凍雲就追住人扑
.......

真田開左大技再開清酒係唔會有任何加乘的說
仲有    信長入面d裝好玩野的- -
果d咩加攻速幾多%    其實加既係唔使睇果個%
姐係加10%既  就姐係加10攻速咁- -
好膠a_a    關於真田出裝既問題
係佢強大既3技(miss)  再出多把柔軟刀就爽死了a_a
之後上凍雲果d係人都知啦  

離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-01-26