切換到寬版
  • 10533閱讀
  • 86回復

魔獸爭霸信長之野望用咩人勁?? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2009-01-20
引用第59樓炎黃子孫於2009-01-20 15:19發表的  :
但cp快,開1技cp真係好快..
打路都幾好啊,有2技回血...又有1技加攻速跑速a__a

打路開1技勁疼=_=
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2009-01-20
9知點解我玩織田軍有9成5都會羸
但聯合羸的機會差唔多係0
聯合軍d人好鐘意走場
上次同佐佐木一隊 最後五個人得番我同佐佐木 織田就有3~4個人
我地打入佐大本就輸佐~_~
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2009-01-20
引用第60樓狂虎ex於2009-01-20 15:46發表的 :
打路開1技勁疼=_=

開1技會扣血嫁wO- -點解勁痛-.-
扯....咁你推冰嫁ma,,,搵冰仔行頭,之後自己開1技食冰,真是很爽yy的a__a
我fd玩長宗or其他血牛例如神原....成日玩單機- -"
佢用親呢d英,成日留係上推冰打塔,成日爆曬d野d人先黎到-___-"
之後仲要比佢走甩左-.-
我fd就話:單機?無難道a__a班傻仔唔理我爆野=)好玩..
比佢吹漲-___-"
K49
離線123654789
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2009-01-20
長宗大技550距加混攻  呢點係唔錯  再加上佢係敏英   爆野係唔錯  
但係長宗打路係有少少難度   始終at對面無壓線英就唔叫at啦
長宗大技咁多野好  係唔夠義龍好  就係無魔免
義龍大技有魔免  仲要係700距  同樣係混攻   仲有睇隱既能力  厚血
而且技能上  義龍比長宗更硬  輔助能力更好  
義龍招封技    範圍尼既  仲好用過上杉果招  再加上2技就屈機

但係都係果句  無好既隊友  你點勁都係輸

離線nmh
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2009-01-21
我靜係識玩幸村單挑..
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2009-01-23
呢家玩利家......
一開始狂死 但後期人地見到我就走
好爽^_^
離線望咩望
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2009-01-28
幾時搞番個ibbs信長大戰???

GGC名:[UN]LoSeR

左左成政真係好勁!我可以係13LV出7600
可能好廢,請大家多多指教
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2009-01-29
引用第66樓望咩望於2009-01-28 21:47發表的 :
幾時搞番個ibbs信長大戰???
GGC名:[UN]LoSeR
左左成政真係好勁!我可以係13LV出7600
.......

堅定留?
呢個唔係人地區制團戰既名黎既咩?"
呢個名好似打比賽嫁wO- -"
K49
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2009-01-29
最上 新手個陣用 6lv就殺到人

又易用 新手最岩
離線aesopsbbo
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2009-01-29
我神手...搵人挑機唔該:o)
龍川,信長,森仔,本多,加仔,果心,利家等。
http://ibbs.hk/read.php?tid=36957
我post!]
離線aesopsbbo
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2009-01-29
引用第65樓牙痴於2009-01-23 18:50發表的  :
呢家玩利家......
一開始狂死 但後期人地見到我就走
好爽^_^

利家一開始6lv都殺到喇
因為
        2技
                   大技
                                斬
                                        清酒

=300。
http://ibbs.hk/read.php?tid=36957
我post!]
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2009-01-29
引用第70樓aesopsbbo於2009-01-29 15:22發表的 :
因為
        2技
                   大技
.......

人地又清酒+閃介閃暗位咁你點??
暈完你開清酒走都仲得啦- -"
你神手..我唔多信
利家早期唔洗點殺人,都唔好要中路
利家最好去上,下路,因為有得偷爆:)
6lv開大開燒酒搵人陪你去爆回血營之後再食冰or cp.....
d錢就係咁樣搵番黎,,早期想殺人一定要有人幫除非比你殺果個係傻既-.-
點為止傻?唔識清酒or跳介等...
[ 炎黃子孫在2009-01-29 18:44重新編輯此帖 ]
K49
離線aesopsbbo
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2009-01-29
引用第71樓炎黃子孫於2009-01-29 18:35發表的  :
.......

:o(我次次咁樣都殺到.....同我挑機:@ msn:[email protected]
我post!]
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2009-01-30
引用第72樓aesopsbbo於2009-01-29 20:03發表的 :
:o(我次次咁樣都殺到.....同我挑機:@ msn:[email protected]

好~__~
你用利家試下咁樣殺我睇下得唔得:)
遲d先加你msn..因為我依家係網吧
K49
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2009-01-31
引用第70樓aesopsbbo於2009-01-29 15:22發表的  :
因為
        2技
                   大技
.......

如果你咁都殺到足利話你勁^_^

引用第73樓炎黃子孫於2009-01-30 01:02發表的  :

好~__~
你用利家試下咁樣殺我睇下得唔得:)
.......

我呢家綀緊足利綀完先同你挑.
離線戰.tom
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2009-01-31
引用第74樓牙痴於2009-01-31 22:32發表的  :
我呢家綀緊足利綀完先同你挑.

足利洗乜綀  

搵日系ggc玩場-_- 我叫 [OncE]_ToM
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2009-01-31
引用第75樓戰.tom於2009-01-31 23:35發表的  :
足利洗乜綀[表情]  
搵日系ggc玩場-_- 我叫 [OncE]_ToM

我唔記得佐ggc個ac............囧...
\
離線戰.tom
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2009-02-01
引用第76樓牙痴於2009-01-31 23:56發表的  :
我唔記得佐ggc個ac............囧...

再申請is ok! 但可吾可以教埋我kyo點申請ac-_-
離線123654789
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2009-02-01
引用第71樓炎黃子孫於2009-01-29 18:35發表的  :
.......

閃暗位唔屈機   用暗位先屈    姐係用樹去阻人視線呢  唔比人殺你

其實呢     ibbs入面有冇人真係同神手打過1打1
(唔係自稱  有人證的)

果d人真係勁到你        果d神手係放晒d技去食兵  雪走呀   果d
唔理你   殺到你先殺   殺唔到你就食兵咁樣樣
真係神到你    (我有一個神手fd  真係神的    但係太耐無玩信   廢左好多  但係宜家佢既實力都仲可以1打2)(對方兩個中手)

仲有呢        有人話搞ibbs信長大戰  呢個提議唔錯(贊成)
(話你地知  at同rt最大分別就係rt自肥  at係比主力肥   比主力汁你一百次雞都唔好嘈佢   唔係既話就會變左做你比人話)

信我    想同神手或者有品人士打呢   去ggc台區大擺
唔走場  唔口砲(姐係唔串  唔鬧)        d人都ok勁
仲有大量神手出沒  真係一個唔錯既練功好地點a_a

離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2009-02-01
引用第77樓戰.tom於2009-02-01 00:33發表的  :
再申請is ok! 但可吾可以教埋我kyo點申請ac-_-

如果你本身個魔獸係KYO版你入BAXXXXXX IS OK

引用第78樓123654789於2009-02-01 01:34發表的  :

閃暗位唔屈機   用暗位先屈    姐係用樹去阻人視線呢  唔比人殺你

其實呢     ibbs入面有冇人真係同神手打過1打1
(唔係自稱  有人證的)
.......

都要睇佢用咩英同人地用咩英..
快速回復
限100 字節

上一個 下一個