切換到寬版
  • 12736閱讀
  • 40回復

魔獸信長出裝分享 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-01-18
引用第19樓未解決於2009-01-17 11:32發表的 :
第2樣出既應該係回魔

點解要回魔?
有咩用?攻裝信長出回魔做乜?打死人?
K49
離線戰.tom
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-01-20
引用第20樓炎黃子孫於2009-01-18 11:59發表的  :
點解要回魔?
有咩用?攻裝信長出回魔做乜?打死人?

因為信長招2技太多魔 要出回魔.
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-01-20
引用第21樓戰.tom於2009-01-20 18:09發表的 :
因為信長招2技太多魔 要出回魔.

其實唔洗...信長呢d係早期見敏英/法英就即黑可以殺..
除左某d硬到你打佢打到你爆粗果d英啦- -"(因為打極都唔入sO爆粗-___-")
sO信長呢個英,出完d技,食完1波冰就番去回血回魔就得...
回魔綱曬錢......

曾經係kyo壇見到有條傻仔話信長要出2個回魔-___-"搞到我想打佢...
1個回魔唔夠仲要2個-0-"不過真係1個都唔洗,,,=
除非你有d長期幫你壓線果d英,例如瑞龍....`但係我都可能唔會出-__- 
K49
離線日向寧次
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-02-01
秀滿算天敵,,秀滿大技可以破信長大絕
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-02-02
引用第23樓日向寧次於2009-02-01 22:07發表的  :
秀滿算天敵,,秀滿大技可以破信長大絕

大把人都破到....
破到叫天敵.......
咁閃介係唔係
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-02-02
引用第24樓牙痴於2009-02-02 10:44發表的 :
大把人都破到....
破到叫天敵.......
咁閃介係唔係

咪係- -"
上泉夠係啦...不過上泉其實未必夠信長抽:)
尋晚玩淺井早中期法裝後期半法攻36殺勁爽:]
我同佢地講:今日,,等哥哥教大家淺井連技
2技吉綱落石赤雷毒攻18lv咁樣就秒左佐佐木,,爆好玩^-^"
K49
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-02-02
上泉一定夠 上泉開一技簡直可以同信長開大鬥扑 一覺唔覺意扑中5倍重唔死

雙回魔都唔錯 可以一次過食晒3波冰 不過1個就名了 攻裝信冇天敵 因為一打一win硬 幾個一齊打佢可以開大 打到佢地殘 不過唔好打風魔 佢招3技攪到佢浪費左招大 法裝只怕魔力同力英 好似肥川川 同馬場場 6lv 2300 冇可能秒 開大都唔一家秒到 不如秒法英or敏英吧 爆塔方面 同單乳一最好(個人意見)
離線123654789
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-02-02
引用第25樓炎黃子孫於2009-02-02 13:12發表的  :
咪係- -"
上泉夠係啦...不過上泉其實未必夠信長抽:)
.......

連技連錯左- -  唔應該閃過去先落石  
應該係咁
落石2技吉鋼接……
大波都唔使a_a

離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-02-02
引用第26樓極♂霍雷於2009-02-02 15:24發表的  :
上泉一定夠 上泉開一技簡直可以同信長開大鬥扑 一覺唔覺意扑中5倍重唔死
雙回魔都唔錯 可以一次過食晒3波冰 不過1個就名了 攻裝信冇天敵 因為一打一win硬 幾個一齊打佢可以開大 打到佢地殘 不過唔好打風魔 佢招3技攪到佢浪費左招大 法裝只怕魔力同力英 好似肥川川 同馬場場 6lv 2300 冇可能秒 開大都唔一家秒到 不如秒法英or敏英吧 爆塔方面 同單乳一最好(個人意見)

可以同單羽一隊咁神...
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-02-03
引用第27樓123654789於2009-02-02 21:26發表的 :
連技連錯左- -  唔應該閃過去先落石  
應該係咁
落石2技吉鋼接……
大波都唔使a_a

都得既..
因為落石慢0,幾秒...
有時我都係落石先...
不過都殺到佢地開唔到魔水真爽^-^
係網吧先夠薑玩連技英,,因為費事lag機連唔到技-.-
K49
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-02-03
引用第26樓極♂霍雷於2009-02-02 15:24發表的 :

唔好傻啦...
信長殺上泉點會開大啊- -"博比人cut技咩....
+上佢自己有3.5倍爆擊...洗乜開大姐?"
早期攻裝2技爆1野擊都700幾啦- -"
開大打塔就得...
你話信長雙回魔- -?"唔好玩啦大佬....
信長點會唔天敵....上杉早期都黑信長嫁-.-
1技封技加埋3.6秒暈你估上杉d技廢?"
信長6lv都殺到今川既,,睇下你好唔好彩爆到擊姐...但係馬場就一定殺唔到啦..
K49
離線戰.tom
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-02-03
引用第30樓炎黃子孫於2009-02-03 00:30發表的  :
唔好傻啦...
信長殺上泉點會開大啊- -"博比人cut技咩....
.......

仲有信長開大 上泉可以cut佢技 仲可以扣血.
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-02-03
引用第31樓戰.tom於2009-02-03 00:33發表的  :
仲有信長開大 上泉可以cut佢技 仲可以扣血.

同自殺有咩分別-_-
呢家kyo唔知點解勁多人玩隱英版 勁多人玩隱英 真係囧
離線123654789
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-02-03
隱英唔一定勁    技術才是皇道
做得隱英既都係因為d技太勁
(上泉一技55%攻仲可以回魔a_a  大技1800傷   高爆擊
(柳生2技暈3秒  被佢斬3秒睇你點a_a   大技1600傷(無記錯   高爆擊
(佐佐木拉加暈   高爆擊
(宮本  1秒魔免   2技強    高爆擊率

離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-02-03
引用第33樓123654789於2009-02-03 20:11發表的  :
(上泉一技55%攻仲可以回魔a_a  大技1800傷   高爆擊
(柳生2技暈3秒  被佢斬3秒睇你點a_a   大技1600傷(無記錯   高爆擊
.......

我覺得佐佐木係4隻入面比較弱的一隻............
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-02-04
引用第33樓123654789於2009-02-03 20:11發表的 :
.......

柳生暈技係1技啊-.-
叫做無刀取,,
4隻隱英我覺得佐佐木最好用~__~
本身高敏,遠距離拉走你之後又飛標又1技暈又電卷真係早期好易殺人..

引用第34樓牙痴於2009-02-03 20:17發表的 :

我覺得佐佐木係4隻入面比較弱的一隻............

唔係,,我覺得佐佐木同柳生最好用- -"
唔知點解我覺得上泉最唔好用....
K49
離線aesopsbbo
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-02-04
引用第29樓炎黃子孫於2009-02-03 00:22發表的  :
都得既..
因為落石慢0,幾秒...
.......

等你咁耐msn都未加,去網吧去咁耐?
http://ibbs.hk/read.php?tid=36957
我post!]
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-02-04
引用第35樓炎黃子孫於2009-02-04 12:44發表的  :
唔係,,我覺得佐佐木同柳生最好用- -"
唔知點解我覺得上泉最唔好用....

佐佐木D技都好廢下-_- 我V人第二次就V重佢玩佐佢一陣覺得佢太廢-_-
小泉我覺得佢勁好用bo
劍聖爆好用 大技又高攻^_^
離線123654789
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2009-02-04
上泉點解唔好用呀   1技最強勢   55%攻力   加爆擊等於秒(9%5倍)

離線aesopsbbo
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2009-02-04
引用第38樓123654789於2009-02-04 20:19發表的  :
上泉點解唔好用呀   1技最強勢   55%攻力   加爆擊等於秒(9%5倍)

~"~上全同柳生隻秋 同一樣裝 (後期)一定柳生嬴 魔水另計;)
http://ibbs.hk/read.php?tid=36957
我post!]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個