切換到寬版
  • 1726閱讀
  • 27回復

+*_LFO改制問題:D" [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ming6339
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-01-24
引用第16樓parco_123於2009-01-24 18:09發表的  :
我希望真。昇龍拳改改佢T_T
擋左上拳is good=[

連左
離線simonliex3
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-01-24
安雅果招妖xx身呀,擋擋jump
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-01-24
引用第15樓波仔xd於2009-01-24 18:07發表的  :
你吾係吾明牙FA?
.......

乜你仲唔明牙 改制當然會變屈啦 三頭龍波就係因為冇得左右先冇咁屈(都係屈)
如果將佢改成檔左跳會點 明顯地屈左 昇龍殺就係因為唔係好似真昇咁檔左上拳可以反方向出偷襲人
真昇因為檔左上拳變左招禁招 昇龍殺本身以經勁過真昇 變左檔左上拳咪加大靈活性囉 可以反方向 咁屈上加屈囉
好多招都係因為左右問題冇咁屈 如果改晒既話會變晒屈招囉

如果隻迪倫真係屈招既話,,

咁就算冇改過制,,咁你打佢都係輸架BO

依句你真係冇經大腦講野嫁喎
檔上拳既昇龍殺成個vs回合係咁出會羸? 硬直到爆
如果變左檔左上拳又會點呢 咪姐係成個vs變左好似狂出真昇咁屈機囉
改制會令大把招屈機化 特別係原本係硬直加攻擊力既招會變靈活高加攻擊力
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-01-25
哄需要改彗星閃刀

如果改哂做擋左*/擋右*

咁令對戰不公平
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-01-25
引用第22樓lfoqazwsx於2009-01-24 23:13發表的  :
乜你仲唔明牙 改制當然會變屈啦 三頭龍波就係因為冇得左右先冇咁屈(都係屈)
如果將佢改成檔左跳會點 明顯地屈左 昇龍殺就係因為唔係好似真昇咁檔左上拳可以反方向出偷襲人
真昇因為檔左上拳變左招禁招 昇龍殺本身以經勁過真昇 變左檔左上拳咪加大靈活性囉 可以反方向 咁屈上加屈囉
.......

...那不如直接刪掉runstall
那麼方向鍵便不重要
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-01-25
引用第22樓lfoqazwsx於2009-01-24 23:13發表的  :
.......

衣D野完全只係紙上談兵=]"

SO WHAT? 如果淨係迪倫問題既話

咪淨係改迪倫冇得反方向囉,,

吾可以改? 衣家雖然係個方案

但係就算好處幾多,,壞處幾多都冇用,,

U1定架MA,,但係我覺得衣個改制真係方便到自己,,
離線乂小影乂
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-01-25
.......

對 如果樓主 既改制方案 實行左 咁樣所有攻擊招都可以反方向出.....
我覺得 唔改已經幾好 u1 set定左應該有佢既原因
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-01-25
用用下就上手架la= =,改黎改去做咩:S
敗者無一死 將來富如山
快速回復
限100 字節

上一個 下一個