切換到寬版
  • 15285閱讀
  • 110回復

*勇敢表白區* [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線豪仔hoxd
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2009-11-28
妍,
    由開學之後半個月我鍾意左你  個時未算熟   但係我坐左你隔離之後,我同你開始熟落  但係10月調位之後有好多事發生左,我比人揭穿我鍾意你既事   仲連累到你   好sorry  我地個陣開始就冷戰到而家   好辛苦  但係最辛苦既一句就係你話我賤人  黑人憎    原來你一直都係咁睇我  so sad    但係日後既日子我都會係學校面對你  但係我都會默默祝福你可以搵到你既幸福  你有需要既時候,我都會係背後默默咁祝福你   我真係好想同你做返朋友  希望你可以同我做返朋友吧=|   我情願自己一世孤獨   我都要保留你同我曾經既快樂
我有時諗起你,仲會喊左出黎,但我對住你     我會笑住面對你   你比人蝦既話  我都會幫你出頭  盡量做到我有能力做既事 但係我見到你同第2個男仔一齊我個心超唔舒服   勁想喊  miss you and I love you 黃惠妍
By:豪
[ 豪仔hoxd在2009-11-28 09:55重新編輯此帖 ]
1條評分
離線亞羅溫

發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2009-11-28
林某某:
我真的LOVEING YOU
也許我地是2個世界的人
即使如此,我又會在你身邊守護著你
BY:亞羅溫
1條評分
快開學!又要離別Lfo 下年2013年暑假再度回歸。
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2009-12-06
婷,我很愛你的說-3-
SABER~
離線笨浩
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2009-12-07
莫某.v.
是從何時開始,,
我會無時無刻的想尒
只想對尒說1句 : I l0Ve YoU
bY:浩
1條評分
離線ocean728
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2009-12-08
各位好,我叫陳漢斌,我鍾意既人係死肥婆7號...:
死肥婆7跑,我愛妳, 雖然妳好肥, 但我會做到最好黎追求妳! 由水運會果日, 妳就已經深深咁吸引住我, 但好可惜, 我一直唔敢同你講...你好肥...
[ ocean728在2011-03-02 18:55重新編輯此帖 ]
1條評分
離線夜叉丸
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2009-12-09
小舞大人@@

其實我好鍾意你架

我鍾意你ga情度係

發夢都會夢見你......

唔好笑

我認真架

我真係..............

好鍾意妳.............
1條評分
My Guardian Characters嚴重上腦.....(ry~
離線jeffken3597
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2010-01-26
君 我好愛你 雖然我唔知你愛唔愛我
即使你唔鍾意我 但我會祝福你
                                             By默默守護你的人
1條評分
終極
離線ling1986
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2010-04-04
中一同你同班後我已愛上你,之後冇再同你同班,估唔到中三再同返你同班,我一直都唔夠膽表白一路到中三結束之後你冇讀書,果時我好後悔點解冇表白,估唔到新學期放學後起附近撞到你,你仲起條街度大叫我個名,但我就冇行過去同你講野,果次我可以見返你我真係好開心,其實果時系最好的機會我真係好苯我應該行過去同你表白可惜我冇咁做,我而家超後悔,果次係我見你的最後一次而家想見都見唔到

好掛住你呀!你在哪呀!如果可以再見返你就好啦!我一定會講果3個字,可借已經冇機會了,有D失落

最後我想同你講     莊x雄   我愛你
1條評分
離線
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2010-04-05
鍾意人竟然係網上面嚮人地全朵...-___-
1條評分
1+1=2
離線foreversky
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2010-05-24
引用第84樓ocean728於2009-12-08 18:27發表的  :
各位好,我叫梁庭彰,我鍾意既人係陶錦雯...:
陶錦雯,我愛妳, 雖然妳唔愛我, 但我會做到最好黎追求妳! 由水運會果日, 妳就已經深深咁吸引住我, 但好可惜, 我一直唔敢同你講...我愛妳...

哦?1d班有個人叫做梁庭彰,都有個人叫陶錦雯,真係好笑^^你個名叫ocean,咁似我個朋友李海陽既?即係你無啦啦用我個名屈我鍾意陶錦雯,係你自己鍾意陶錦雯丫?李海陽.用人地個名黎屈人係吾好架.
1條評分
離線自己

發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2010-05-24
引用第89樓foreversky於2010-05-24 20:10發表的  :
哦?1d班有個人叫做梁庭彰,都有個人叫陶錦雯,真係好笑^^你個名叫ocean,咁似我個朋友李海陽既?即係你無啦啦用我個名屈我鍾意陶錦雯,係你自己鍾意陶錦雯丫?李海陽.用人地個名黎屈人係吾好架.

我唔係幾信ocean會做d咁既野...
真係睇唔出0 0
1條評分

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線siutatv3v
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2010-05-25
好心你地就扔出去 勇敢d 是但腥過sms比人話我鍾意左你 好過到第時見唔到先掛住人地啦
1條評分
離線ddieyqex
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2010-06-20
My love Karen:
I hope you can see this massage
我還是愛你的,過去的事情我不介意,但我希望你可以接受我,讓我們成為更親密的朋友
你哭我哭,你笑我也開心
在此時此地,有這個空閒的位置,我在此說:
「我愛你」
Your love Louis.
[ ddieyqex在2010-06-20 12:40重新編輯此帖 ]
1條評分
不懂改檔的滾去看教學,
有什麼不明白滾去爬文。
離線黑夜膠男
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2010-07-23
櫻..我鍾意左你好耐
但我真係無勇氣同你講
我驚講完會同我最fd既女性朋友絕交..姐係你..
我想係呢到同你講,我愛你=]
1條評分
離線地獄の虫
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2010-08-15
To;地獄の窿

其實我一直愛上左你;

我特登同你開情侶名;

系想引你注意.

我會等你;等一世都等;

i LovE YoU BaBy FoREvER(k) `

BY;地獄の虫
2條評分
離線地獄の窿
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2010-08-15
To;地獄の虫

其實我一直愛上左你;

我特登畀你開情侶名;

系想引你注意.

i LovE YoU BaBy FoREvER(k) `

BY;地獄の窿
2條評分
離線狼刺
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2010-08-25
儀:不知不覺中意左你2年...呢2年過得好快 我倆就快要分班啦..(哭) 你答應過我只要我打到藍球隊正選就會同我做好朋友...我決定打到學界冠軍反黎 再同你表白,為了你,我真的十分怒力,每日都練4、5個鐘波,雖然好攰,但係一想起你係msn叫我+oil同埋支持我 我就猶如再生,為了同你一起 我已十分努力,I hope that you can be my girlfd,you're all in my life! By:迪
1條評分
平收惡魔人野及任何SIC
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2010-08-25
i love you 藍藍路
我鍾意你好膠v_v
離線神劍
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2010-08-30
林xx:由我讀中一的時候...
當我看見你一眼..
就會是我最開心的一天...
如果可以和你在一起...
我可以肯定這一世是我最幸福的日子
我愛你....黃婉靜
1條評分
終於買到了卡倫(雖然係普通板)!~
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2010-08-30
話說我想問