切換到寬版
  • 4732閱讀
  • 54回復

恐怖的世界 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線leehowa
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-05-09
引用第39樓異轉小子於2009-05-09 16:08發表的  :
e到推貼+連回都冇人理,版主做咩

我無睇到= = 不過無人舉報...
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-05-09
引用第37樓waynewong於2009-05-08 23:43發表的  :
原來陸道抄佢
踩死a,a

話說我沒看到這篇有踩死的說...
是某人要我把那個xx熙的xx踩至變形的Orz
離線852123321258
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-05-10
引用第35樓kai源於2008-01-05 23:05發表的  :
[表情]作得好好呀XD...

如果我冇估錯,你應該係鄭啟源- -
果然...白痴是無藥可救的嗎?

離線異轉小子

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-05-10
引用第42樓852123321258於2009-05-10 18:13發表的  :
如果我冇估錯,你應該係鄭啟源- -

離題又唔作,3月20日更新,e家5月
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-05-11
引用第43樓異轉小子於2008-01-05 18:19發表的  :
離題又唔作,3月20日更新,e家5月

so?我作唔作都唔關你事啦,你兒家想我更新姐,洗唔洗咁串呀?
仲有你話離題係指咩先= =

離線獅王冰心
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-05-14
等緊你寫 快d寫gogogo
離線chr!s
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-05-29
肯更新未-_-等緊你篇文黎笑
離線霍雷2366
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-05-29
請樓主改改個標題~3月20號?已家5月啦啵~唔通係下年3月20號?

仲有!你都幾個月冇更新!人地話得你真係岩!

不如...版主...佢下個禮拜都唔更新就鎖post吧!
離線合味絕狂
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-05-30
好想睇, 比你諗到藥水-.- (好ya)
離線異轉小子

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-05-30
引用第48樓合味絕狂於2009-05-30 16:40發表的  :
好想睇, 比你諗到藥水-.- (好ya)

你個呃post王,呃完未?
版主鎖得post
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-05-31
引用第49樓異轉小子於2008-01-05 21:21發表的  :
你個呃post王,呃完未?
版主鎖得post

你話人呃post,咁你覺唔覺得你自己都呃緊post?
佢係唔係呃post人地有眼睇架,洗你講?
仲有個post唔係你嘅,你有咩資格叫版主鎖post?

離線chr!s
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2009-05-31
引用第50樓852123321258於2009-05-31 10:17發表的  :

個POST雖然唔係佢.係你既,但係你自己唔好好管下佢..
幾個月都唔更新.仲要係度罵人,真係笑死大王把口
離線異轉小子

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2009-05-31
引用第50樓852123321258於2009-05-31 10:17發表的  :

人地叫你更新,你唔更,仲有post唔係我咁點?我點解唔可以叫版主鎖post?
人地的睇法唔同,唔覺得佢呃post,要我講,我唔覺得我呃post lo,膠膠地
離線chr!s
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2009-05-31
引用第52樓異轉小子於2009-05-31 17:06發表的  :
人地叫你更新,你唔更,仲有post唔係我咁點?我點解唔可以叫版主鎖post?
人地的睇法唔同,唔覺得佢呃post,要我講,我唔覺得我呃post lo,膠膠地

我好同意你既講法v_v
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2009-06-01
重申:我係不定時更新嘅,唔保證一定會更新,你地等得就等,等唔到唔該用我彈開,呢個唔係罵戰post。
         仲有,唔係回應我嘅小說嘅人唔該同我彈開,要呃post同罵戰去第二度唔該。

引用第51樓chr!s於2008-01-05 16:11發表的  :
個POST雖然唔係佢.係你既,但係你自己唔好好管下佢..
幾個月都唔更新.仲要係度罵人,真係笑死大王把口[表情]

我對你講嘅野有幾項睇法:
一.你都識話個post係我嘅,更唔更新關你咩事?
二.同上,我點管都係唔關你事。
三.我唔係話佢,只係講出我嘅睇法。
引用第52樓異轉小子於2008-01-05 17:06發表的  :

你都識話係人地嘅睇法啦,我覺得你係呃post,咁我咪話你呃post~.~
我一早就睇你唔順眼,d野唔關你事你係都要去答爹嘅。
你答爹都算啦,仲要串柒柒咁,人地有咩得罪你?做咩係都要串人?
話我膠,我認呀,但係你有冇諗過你自己?唔該你話之前檢討一下你自己先。
如果唔係你唔好叫異轉小子,叫膠化小子算啦。
仲有合味絕狂係講出對我個小說嘅睇法,我個post就係想人回,俾d意見同睇法咁,唔係好似你咁係我個post到話人呃post。
如果真係要我話邊個呃post,我覺得係你lo~唔通你覺得我個post係開俾你俾人話呃post?真強~.~
[ 852123321258在2008-01-05 13:07重新編輯此帖 ]