切換到寬版
  • 2398閱讀
  • 30回復

[個人分享]有玩cso的人可能知道這是甚麼(加左名,$?) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線sze4562003
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-02-21
引用第19樓廁所為上於2009-02-20 23:24發表的  :
如果用單手的話
我真想看看那個人的手-,-
單手使用沙漠之鷹也很困難...

我單手拿手槍(氣槍) 一段時間都好想死-_-
射的話一定要雙手 -_-

ps: E度有無人玩雙鷹?  (姐係兩把槍果種手槍,不過唔記得係咪E個名 - -' )
離線↗滅絕↖
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-02-21
止汗噴霧器菜刀....膠了..
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-02-21
引用第19樓廁所為上於2009-02-20 23:24發表的 :
如果用單手的話
我真想看看那個人的手-,-
單手使用沙漠之鷹也很困難...

話說現實上根本沒什麼人用沙漠之鷹= =
引用維基一下
"沙漠之鷹的巨大握把難以單手握持,所發射的彈藥令後座力非常大,氣動的機械結構使得此槍的體積與重量都超出一般手槍,同樣的高的噪音也導致軍、警方拒絕採用。沙漠之鷹僅少量的用於競賽、打獵,「收藏」是大多數的購買者購買此槍的原因。"
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-02-21
87蚊邊到買@@
離線影之暴風
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-02-22
我上次買左枝槍同你差唔多大,之後令出街玩,見到警察

http://ibbs.hk/?u=31642
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-02-22
引用第22樓陸道於2009-02-21 21:06發表的  :
話說現實上根本沒什麼人用沙漠之鷹= =
引用維基一下
"沙漠之鷹的巨大握把難以單手握持,所發射的彈藥令後座力非常大,氣動的機械結構使得此槍的體積與重量都超出一般手槍,同樣的高的噪音也導致軍、警方拒絕採用。沙漠之鷹僅少量的用於競賽、打獵,「收藏」是大多數的購買者購買此槍的原因。"

維基我有看過
後座力以手槍來說的確是太大
我說的只是例子
離線99636
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-02-22
引用第23樓箭神亨利於2009-02-21 22:25發表的  :
87蚊邊到買@@

你想買嗎?87$多數係手動.如果你想要電動的話就要去旺角買.600$可以買到一把- -
不過你想要平.我都有一個好地方.就係九龍灣.
x大三樓有一間新開的玩具店.個到好大.買d野都比其他店平.
我之前係個到買左把mp7a1.都只係59$.入面仲有一個紅外線.藍色的射燈.同埋一把刀仔and近鏡(個近鏡好屎-.-用唔用都係咁-.-)
我仲見到好多槍下.最記得m4a3都只係89$.仲要係好鬼長.
係個到最貴都只係散彈.(係cs入面枝m3)但係好長.同埋138$.我之前見好多人係個到買= =
離線sze4562003
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-02-22
引用第26樓99636於2009-02-22 13:21發表的  :
你想買嗎?87$多數係手動.如果你想要電動的話就要去旺角買.600$可以買到一把- -
不過你想要平.我都有一個好地方.就係九龍灣.
x大三樓有一間新開的玩具店.個到好大.買d野都比其他店平.
我之前係個到買左把mp7a1.都只係59$.入面仲有一個紅外線.藍色的射燈.同埋一把刀仔and近鏡(個近鏡好屎-.-用唔用都係咁-.-)
.......

我之前買果D氣槍最少都200 -300   (手槍)
我只會玩氣槍的.....
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-02-22
引用第11樓wafaega於2009-02-20 21:57發表的  :
你媽咪送槍咁orz =.=?
------------------
題外/
嚴格妮講
cs根本係rubbish game
.......

會有同現實有100%符合既game的話
你先好講CS係垃圾
離線金龍仔仔
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-02-23