切換到寬版
  • 1869閱讀
  • 3回復

[發洩文]沒有天理 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線糯米滋

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-03-19
偷人圖……
明白原創者的感受嗎?
自己就拎左張圖黎用
雖然話就話唔係自己原創
但有無理會原創者的感受?

我原則好重
有d咩不公平
衰野我一定會破口大罵
但就比人話 on x
網黎姐
咁都要係現實比人話
仲係一個唔識既人咁講?
講果d就真係on x
偷人圖果位仲要有人話係我on x
成日罵人
我唔係痴嫁
我唔會鐘意罵人
但係我鐘意罵d衰人

呢個時候我想問一問常改圖的人或常繪圖的人
有試過被人偷圖嗎?
希望可以發表

偷圖係偷原創者
轉貼係轉果位非原創者
希望大家知道
[ 糯米滋在2009-03-19 01:43重新編輯此帖 ]
離線碎夢
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-03-19
講真,因為你既理由係旁人黎睇,可能睇得唔全面,而且有係有你挑起先,所以有果種感覺
或者我地未睇清楚,但係都唔好係一個post一面挑起及進行罵戰
我註冊得一個月?
我fd話比我知,佢註冊左成年幾兩年
唔該啦
或者之既事令你有陰影,對人地轉帖既圖都認為係不當行為取得,而感到不平
說真的,以你既觀念咁講,咁呢個世界既人你逐個罵罵一百年都未罵完
你話我唔知你比人偷過?你都真係,上次偷你果個人係神龍迪倫,偷你百變既m記果條友呀嘛
[ 碎夢在2009-03-19 20:17重新編輯此帖 ]
離線gaiachak
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-03-19
引用第1樓碎夢於2009-03-19 20:05發表的  :
講真,因為你既理由係旁人黎睇,可能睇得唔全面,而且有係有你挑起先,所以有果種感覺
或者我地未睇清楚,但係都唔好係一個post一面挑起及進行罵戰
我註冊得一個月?
唔該啦
.......

認同,我都係佢fd,你真係儉討下你自己挑起罵戰定係人地話你先,
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-03-19
引用第1樓碎夢於2009-03-19 20:05發表的  :
我註冊得一個月?
唔該啦
.......

講真,因為你既理由係旁人黎睇,可能睇得唔全面,而且有係有你挑起先,所以有果種感覺                  講了我原則好重
我fd話比我知,佢註冊左成年幾兩年                                                                                                          咁你咪講你個fd出黎囉    一定又係自己玩野比我寸又係度亂吹
唔該啦  
或者之既事令你有陰影,對人地轉帖既圖都認為係不當行為取得,而感到不平                                    
說真的,以你既觀念咁講,咁呢個世界既人你逐個罵罵一百年都未罵完                                                這是你的觀感
你話我唔知你比人偷過?你都真係,上次偷你果個人係神龍迪倫,偷你百變既m記果條友呀嘛          唔該啦,睇人問題答野,我係話你比人偷過圖啦咩?知道果種感受咩?
引用第2樓gaiachak於2009-03-19 20:10發表的  :

認同,我都係佢fd,你真係儉討下你自己挑起罵戰定係人地話你先,

我都想同你講,如果自己真係乜都無做錯的話,我認我有心玩野想搵人寸

你話自己註左咁耐應該知道呢個壇既小白情況