切換到寬版
  • 3454閱讀
  • 31回復

[其他類別]唔係針對,係有趣貼圖, [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線7088

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-03-22
兄弟你咁就死左 M c,|C)  
我代表反某人既各位兄弟以你為榮
點解咁春多文盲
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-03-22
我唔信我果張唔夠你有趣 S=,czs3N  
離線623
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-03-22
真見人見智 - - &9flNoNR9  
(B4)L%  
哪有趣 ?
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-03-22
兩張招式圖可以算是創作之一吧- - hM]Z T5;<  
不過其餘的.....真的是你所說的「有趣」嗎= =?
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線豬扒仔
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-03-23
乜就咁出果招都要花時間架咩 l8?C[, K%  
有呢個角色既話,整出黎冇乜難道 [ ifw} (  
故事果個都冇難道 8;pY-j #  
乜多隻炎魔都冇難道 :oy2mi;  
咁都叫有趣- - {xg=Ym)  
咁我咪超有趣- -||| We$ n  
你與我不同啊 d(|?gN^  
這些圖不需要心機也可做得到 h rSH)LbJ  
有趣的定義就是逗人歡笑,神奇得意 jv.tg,c_6  
但大部分人都不覺得神奇及得意之處 vk E]$4P[$  
逗人歡笑一定沒有了,而且沒有可取及思考之處 ].rKfv:  
總結 你的帖是一個普通的帖,在這版已離題了 5 <k)tF%  
建議鎖帖,分析完畢,以上說話不是針對

離線疾風煉獄
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-03-23
引用第24樓豬扒仔於2009-03-23 02:04發表的 : fsPsP`|  
乜就咁出果招都要花時間架咩 '^m'r+B"  
有呢個角色既話,整出黎冇乜難道 G^ k8Or2  
故事果個都冇難道 3.Mpd  
乜多隻炎魔都冇難道 D(Rr<-(  
咁都叫有趣- - h8O\sKn  
.......
4u*n7di$9d  
可以,講1句,唔係 h1 (i/{}:  
↑↓←→攻跳防,冇洗時間,神人,用按x精靈(x=鍵)咩,唔花時間 d)U(XiK'  
故事,又要走,又要諗咩路快,冇難道 /-!Fr:Ox>  
e招係lag左係'杜;,唔信問BILLY Q?T+^J   
2個NAME先1個人,又要找人,E+ D人一入LFO就去UP LV,點易找,+上要炎魔.又要計位,冇難道,笑話 h-"q <eY"  
神奇過神奇水馬騮好冇 e.L&A|  
一定沒有,有你比100蚊我.賣笑都算 ,<+:xl   
引用第12樓std的917於2009-03-22 16:36發表的  : |L Jv*  
good 075IW"p'  
真有趣(指餓):s clyp0`,7  
下次搵10幾隻is good:s
,7cw%mQA  
100蚊 2hNl_P~z1u  
在這版已離題了,放係邊,神人 g&$5!ifgi  
你咩都冇難道,重唔係神人 =9 QyO h  
封POST,封埋你唔好 a ub$4n!C9  
以上說話只是不是針對 1P*GIt2L  
引用第21樓廁所為上於2009-03-22 22:39發表的  : yuC$S&Y >!  
我唔信我果張唔夠你有趣 >0:3CpO*  
n~ $S  
唔係LFO,冇得串咀,SOR !Z >,dN  
引用第20樓7088於2009-03-22 21:47發表的  : TD floDxA  
兄弟你咁就死左 9$U>St  
我代表反某人既各位兄弟以你為榮
i@6g9\x+  
殺左1個我,重有千千萬萬個我 |FT.x9e-  
引用第22樓623於2009-03-22 23:21發表的  : EP;ts  
真見人見智 - - <,p$eQ)T%  
< ~CY?  
哪有趣 ?
GGwwdB\x'  
咪見人見智囉 Yur}<>`(  
引用第19樓糯米滋於2009-03-22 21:46發表的  : -">Tvi4  
樓主是否玩野? g qORE/[  
樓主是否找碴? %.Btf3y~  
樓主是否是找一個機會串人?
2vB,{/GXP  
冇玩野,好認真,找碴,冇,我毫無惡意,冇串人,講左唔係針對la )CoFRqz<h  
引用第23樓炎‧龍於2009-03-22 23:25發表的  : 27[e0 j  
兩張招式圖可以算是創作之一吧- - (&)uWjq `  
不過其餘的.....真的是你所說的「有趣」嗎= =?
'HfI~wN  
係,咪個1句見人見智
]
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-03-23
引用第25樓疾風煉獄於2009-03-23 17:23發表的  :
係,咪個1句見人見智
;CL ^2{  
唔比原創?
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-03-23
就咁一招炎魔招就叫有趣.. WV|9d}5  
有2個炎魔重疊左有幾有趣- -" c7?|Tipc  
真係好似你貼相果個po咁,,「我得12歲咋」-.-
K49
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-03-23
雙重龍翼應該飛去L討區 jP3~O  
重疊炎魔應該可以刪掉的了-.- 0B`rTLwB  
見人見智結束-.-
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線疾風煉獄
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-03-23
引用第27樓炎黃子孫於2009-03-23 18:10發表的  : +qF,XJ2  
就咁一招炎魔招就叫有趣.. oP<E)  
有2個炎魔重疊左有幾有趣- -"  #Bn7Cc  
真係好似你貼相果個po咁,,「我得12歲咋」-.-
0jefV*3qpB  
洗唔洗快門0.3秒, '-X913eG!  
引用第26樓廁所為上於2009-03-23 17:49發表的  : j7&0ckN&G  
MdNV3:[\  
唔比原創?
w+ibY  
請POST去會員創作 hRN>]e,!  
引用第28樓炎‧龍於2009-03-23 18:33發表的  : f['pHR%l2$  
雙重龍翼應該飛去L討區 +@oo8io  
重疊炎魔應該可以刪掉的了-.- x(88Y7o.t  
見人見智結束-.-
}"chm=b  
點解要DEL= =
]
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-03-23
引用第29樓疾風煉獄於2009-03-23 19:00發表的  :
點解要DEL= =
o93A:fc  
原創lfo人物點解要去會員創作?
離線疾風煉獄
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-03-23
引用第30樓廁所為上於2009-03-23 19:04發表的  :
原創lfo人物點解要去會員創作?
8Mq] V v  
咩lfo人物,係唔係要比超現實迪雲更超現實
]