切換到寬版
  • 3455閱讀
  • 31回復

[其他類別]唔係針對,係有趣貼圖, [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線7088

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-03-22
兄弟你咁就死左 }K .Rv(m  
我代表反某人既各位兄弟以你為榮
點解咁春多文盲
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-03-22
我唔信我果張唔夠你有趣 `@q\R-`  
離線623
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-03-22
真見人見智 - - J$W4AT  
"ejsz&n  
哪有趣 ?
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-03-22
兩張招式圖可以算是創作之一吧- - PNo9.-@G  
不過其餘的.....真的是你所說的「有趣」嗎= =?
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線豬扒仔
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-03-23
乜就咁出果招都要花時間架咩 @Di!~e6  
有呢個角色既話,整出黎冇乜難道 K'}I?H~P_  
故事果個都冇難道 .kU}x3m  
乜多隻炎魔都冇難道 V'tqsKQ!  
咁都叫有趣- - N%,zME  
咁我咪超有趣- -||| W}y) v rL  
你與我不同啊 c1q;  
這些圖不需要心機也可做得到 S n<X   
有趣的定義就是逗人歡笑,神奇得意 m68>`  
但大部分人都不覺得神奇及得意之處 B^!-%_q  
逗人歡笑一定沒有了,而且沒有可取及思考之處 )7{r8a  
總結 你的帖是一個普通的帖,在這版已離題了 cij8'( "+!  
建議鎖帖,分析完畢,以上說話不是針對

離線疾風煉獄
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-03-23
引用第24樓豬扒仔於2009-03-23 02:04發表的 : 6" <(M@  
乜就咁出果招都要花時間架咩 9=j)g  
有呢個角色既話,整出黎冇乜難道 ]v0Z[l>yf  
故事果個都冇難道 ij|>hQC5i  
乜多隻炎魔都冇難道 w[D]\>QHa  
咁都叫有趣- - mBJr*_p  
.......
R8:5N3Fx  
可以,講1句,唔係 Zxd*%v;  
↑↓←→攻跳防,冇洗時間,神人,用按x精靈(x=鍵)咩,唔花時間 H] g=( %ok  
故事,又要走,又要諗咩路快,冇難道 0{uaSR  
e招係lag左係'杜;,唔信問BILLY 9pPLOXr ,  
2個NAME先1個人,又要找人,E+ D人一入LFO就去UP LV,點易找,+上要炎魔.又要計位,冇難道,笑話 Bu&9J(J1  
神奇過神奇水馬騮好冇 _si5z  
一定沒有,有你比100蚊我.賣笑都算 @tPr\F  
引用第12樓std的917於2009-03-22 16:36發表的  : c{dabzL y  
good ;BqCjS%`N  
真有趣(指餓):s UX[s5#  
下次搵10幾隻is good:s
FF#+d~$z  
100蚊 zH Z;Y^{+  
在這版已離題了,放係邊,神人 %LzARTX  
你咩都冇難道,重唔係神人 _yUYEq< `  
封POST,封埋你唔好 P[-do  
以上說話只是不是針對 ?pfr^ !@$  
引用第21樓廁所為上於2009-03-22 22:39發表的  : Ue60Mf  
我唔信我果張唔夠你有趣 #qmsZHd}b  
f>$RR_  
唔係LFO,冇得串咀,SOR 3^nH>f-Y  
引用第20樓7088於2009-03-22 21:47發表的  : cC>Svf[CzK  
兄弟你咁就死左 jI0gf&v8  
我代表反某人既各位兄弟以你為榮
'e' p`*  
殺左1個我,重有千千萬萬個我 jDqG9]  
引用第22樓623於2009-03-22 23:21發表的  : +}M3O]?4  
真見人見智 - - 79c M _O  
oGB|k]6]|  
哪有趣 ?
 T&MhSJf#  
咪見人見智囉 $Hj;i/zD  
引用第19樓糯米滋於2009-03-22 21:46發表的  : r#2Fk &Z9  
樓主是否玩野? ~@Q ]@8Tv\  
樓主是否找碴? xpO;V}M|  
樓主是否是找一個機會串人?
;@Fb>l BhX  
冇玩野,好認真,找碴,冇,我毫無惡意,冇串人,講左唔係針對la czU"  
引用第23樓炎‧龍於2009-03-22 23:25發表的  : @MB)B5  
兩張招式圖可以算是創作之一吧- - 0ug&HEl_w  
不過其餘的.....真的是你所說的「有趣」嗎= =?
gpf0 -g-X  
係,咪個1句見人見智
]
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-03-23
引用第25樓疾風煉獄於2009-03-23 17:23發表的  :
係,咪個1句見人見智
 U-4F  
唔比原創?
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-03-23
就咁一招炎魔招就叫有趣.. r *6S1bW  
有2個炎魔重疊左有幾有趣- -" Ze8.+Ee  
真係好似你貼相果個po咁,,「我得12歲咋」-.-
K49
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-03-23
雙重龍翼應該飛去L討區 tx>7?e8E  
重疊炎魔應該可以刪掉的了-.- irD5;xk([  
見人見智結束-.-
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線疾風煉獄
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-03-23
引用第27樓炎黃子孫於2009-03-23 18:10發表的  : jBYv Oy*$Q  
就咁一招炎魔招就叫有趣.. 94ruQ/  
有2個炎魔重疊左有幾有趣- -" $$NWN?H~  
真係好似你貼相果個po咁,,「我得12歲咋」-.-
oH%[8!#  
洗唔洗快門0.3秒, O8$~dzf,2  
引用第26樓廁所為上於2009-03-23 17:49發表的  : ?#=xx.cF  
.waw=C  
唔比原創?
px K&aY8  
請POST去會員創作 )/>BgXwH  
引用第28樓炎‧龍於2009-03-23 18:33發表的  : O;<wD h)Yt  
雙重龍翼應該飛去L討區 M['O`^  
重疊炎魔應該可以刪掉的了-.- +`k30-<P  
見人見智結束-.-
d7vPZ_j^z  
點解要DEL= =
]
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-03-23
引用第29樓疾風煉獄於2009-03-23 19:00發表的  :
點解要DEL= =
6[ A\cs  
原創lfo人物點解要去會員創作?
離線疾風煉獄
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-03-23
引用第30樓廁所為上於2009-03-23 19:04發表的  :
原創lfo人物點解要去會員創作?
"frZ%mv  
咩lfo人物,係唔係要比超現實迪雲更超現實
]