切換到寬版
  • 1241閱讀
  • 15回復

對於ade個人有咩睇法(以下是認真,請大家不要在此罵戰) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-04-13
— 本帖被 汝吾之 執行鎖定操作(2009-04-13) —
本次投票已結束

最多可選8項,共有12人參與,

2(16.67%)

4(33.33%)

1(8.33%)

5(41.67%)

一個以前係tst排行第7既玩家戰鬥吧!(ad)係07年結束佢lfo生涯之後,轉玩另一隻game,其後再次回到2大論壇,作出一些比較沒有多人認同的言論,雖然e件事過左我諗四個月五個月到,但我想大家用認真e種態度來回,雖然有好多人一定話,e個post係廢,呃post,但我開出來,就係想睇下有冇人支持佢所謂言論,我諗大家睇完e個網誌有d比較好/差既睇法

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!OWULM2aHQQcrCAqj05pHYA--/article?mid=2

e個人係我眼入面係好黑人憎,竟然話我幫u1,吹到佢!
1條評分
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線ccs
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-04-13
因愛成恨

之前仲開左個反U1 msn box 但過左咁耐
一點實質行動都無,你話有無用- -
[img][/img]
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-04-13
引用第1樓ccs於2009-04-13 01:08發表的  :
因愛成恨
之前仲開左個反U1 msn box 但過左咁耐
一點實質行動都無,你話有無用- -

味問你地,對e個人有咩睇法,係衰,傻仔,做野唔經大腦(歷奇第2代),扮到好似自己係新細介既神(夜神月)定係一個無行動既傻佬呢?
離線0o牙樂o0
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-04-13
其實戰鬥佢都係因為賣野太貴先無人同佢買
因而退出姐...佢搞到咁係佢自己蝕抵
你覺得d新聞介朋友會睇咩?
無可能喇,唔會咁無聊無喇喇入去睇
比人封AC佢當自己無錯過咁
佢自己有無用BUG心知肚明
仲要係到POST;證據;
明顯人係幫佢先會咁打'
離線a332508
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-04-13
所有過去ge事已過去,你e+拎返出黎up,係米想比人鬧
e+ u1正正常常出正野比d player係想lfo更吸引
你5like ge米走lo,我e+都離開左lfo,5想送$比u1,但我都黎cc e+ lfo出成點,再打算玩5玩返甘
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-04-13
引用第4樓a332508於2009-04-13 01:17發表的  :
所有過去ge事已過去,你e+拎返出黎up,係米想比人鬧
e+ u1正正常常出正野比d player係想lfo更吸引
你5like ge米走lo,我e+都離開左lfo,5想送$比u1,但我都黎cc e+ lfo出成點,再打算玩5玩返甘

嘩,咁就話我唔lik
大哥,我係想睇番e個人既睇法姐,唔想送錢比u1,一係你就係我post入面果個人,基本上唔會有人話我唔like,仲有,我由2.5開始玩,大部份岩我,我就買,唔岩唔買就係咁

仲有,成件事都係因佢起,竟然係網誌話我,如果唔係搵cz,我都唔跳有e個網誌,我先唔拿番e單野來講,我好認真咁同你講,一係你就係ad本人,如果唔係既話,無啦啦做咩話我唔like,就算我唔玩lfo(雖然未到時侯),我都唔會講d咁既野,我照買卡,照放野比人
離線0o牙樂o0
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-04-13
咁都算正常?
D BUG又出黎橫行囉唔該
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-04-13
引用第6樓0o牙樂o0於2009-04-13 01:24發表的  :
咁都算正常?
D BUG又出黎橫行囉唔該

見熟,lfo出一次更新有一次bug,dbug仲出一次奇怪一次,唔係影響我,我都唔算影響,當dbug無到咁制
今次個空間就煩d,send左信比u1,等佢番工回,夜晚出bug,下午無bug,早上中午都無,太奇怪,玩左4年lfo,第一次出d咁既野
離線a332508
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-04-13
我舉d例子姐
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-04-13
樓主能否開晒成個lfo既人?
咁多野比你呃貼
多好
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-04-13
引用第8樓a332508於2009-04-13 01:31發表的  :
我舉d例子姐

車,仲以為你真係佢本人 因為e單野,影響我多時,再加上想睇d人對e個人有咩睇法,望e個人當再次到ibbs,睇到人咁講,佢會諗佢之前做過果d野係岩定錯
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-04-13
引用第9樓糯米滋於2009-04-13 01:34發表的  :
樓主能否開晒成個lfo既人?
咁多野比你呃貼
多好

無野好講,對住你,我真係無咩野講,你鎖味鎖,我本來想收集到一共23票就叫板主鎖,但估唔到咁快
1條評分
離線§恨§
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-04-13
佢係咁送卡
整到我地放卡do 無咩生意
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-04-13
引用第11樓火仔於2009-04-13 01:38發表的  :
無野好講,對住你,我真係無咩野講,你鎖味鎖,我本來想收集到一共23票就叫板主鎖,但估唔到咁快

我都想鎖
但鎖唔到
我都估唔到你又會呃貼
仲連埋貼
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-04-13
引用第13樓糯米滋於2009-04-13 02:02發表的  :
我都想鎖
但鎖唔到
我都估唔到你又會呃貼
仲連埋貼
.......

我無呃,就係講講下就連,連在我都唔知架,但你話我呃係未好似講錯
離線§恨§
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-04-13
變了罵戰(轟)