切換到寬版
  • 2580閱讀
  • 21回復

多謝各位的意見,可鎖 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線timtim372

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-04-16
— 本帖被 暴走疾風 執行鎖定操作(2009-04-17) —
問題已ko ,多謝各位的意見
[ timtim372在2009-04-17 11:11重新編輯此帖 ]
離線timtim372
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-04-17
Re:Re:懷疑昆人----的士阿叔      請大家比d意見!!
引用第19樓jason魔神於2009-04-17 11:11發表的 Re:懷疑昆人----的士阿叔      請大家比d意見!! :
咁快ok咗就唔好開post

我只係問下人地的意見姐,咁而家咁多人支持的士阿叔,咁姐係我的懷疑唔成立lo,所以就同佢道歉,最後鎖post= =
1條評分
離線timtim372
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-04-17
聽到咁多人的意見,我知道的士阿叔係清白的,係我屈錯佢

的士阿叔,對不起,希望你接受我的道歉!!
離線jason魔神
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-04-17
Re:懷疑昆人----的士阿叔      請大家比d意見!!
咁快ok咗就唔好開post
離線呀膠ming
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-04-17
的士我相信佢唔會昆人
我同佢換過野,
初時有d驚
但係最終都係有禮貌地完成交易
所以,係樓主你自己既問題-,-

ps:我晚晚見到佢on msn
攻擊形小隊1家親=]
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-04-17
Re:Re:懷疑昆人----的士阿叔      請大家比d意見!!
引用第16樓的士呀叔於2009-04-17 11:01發表的 Re:懷疑昆人----的士阿叔      請大家比d意見!! :
見你咁講,咁實牙實此話我昆狗,如果你想我證實比你睇,請pm我,我同你黎一場VS比黃龍秒唔好喊=_="
回saizen,樓主咁冇品,我都廢事理佢

其實你post上自已交易post 除左避免再有樓主這人ge猜測外,
還可提高你放ac ge信心的說.=
敗者無一死 將來富如山
離線的士呀叔
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-04-17
Re:懷疑昆人----的士阿叔      請大家比d意見!!
引用第12樓牙奇於2009-04-17 10:42發表的  :
佢仲話佢有迪倫ac 有黃龍
1定無咩可能``9成昆狗

見你咁講,咁實牙實此話我昆狗,如果你想我證實比你睇,請pm我,我同你黎一場VS比黃龍秒唔好喊=_="
回saizen,樓主咁冇品,我都廢事理佢
我承認我bug過迪倫,天尊,地尊,但其他就冇bug過
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-04-17
引用第14樓影雪於2009-04-17 10:43發表的 Re:懷疑昆人----的士阿叔      請大家比d意見!! :
唔好以為得你一個有黃龍

這也不能證明的士阿叔5係bug.=
敗者無一死 將來富如山
離線影雪

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-04-17
引用第12樓牙奇於2009-04-17 10:42發表的  :

唔好以為得你一個有黃龍
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-04-17

可能係bug招姐.=
敗者無一死 將來富如山
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-04-17

離線saizen

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-04-17
其實只要的士阿叔post d ac圖上個交易post到證明係有咪得.=
咁樣就5洗怕比樓主講吧.=
敗者無一死 將來富如山
離線的士呀叔
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-04-17
我自辯埋今次唔會再係哩個白.癡post度留言,相信大家睇我以上留言之後都會想像到樓主係咩人,
以上留言已經講晒我想講既野,如果大家仲係唔信,反對人數多過1半,我亦都冇野講,只好退出ibbs,順理成章成全樓主的"自作聰明"其實好蠢XDD,如果係支持我的,請張開援手,開左部電腦,打幾隻字"樓主下台,謝絕小白!!!"
1條評分
離線的士呀叔
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-04-17
Re:Re:Re:Re:Re:懷疑昆人----的士阿叔      請大家比d意見!!
引用第8樓墮落惡魔於2009-04-17 09:22發表的 Re:Re:Re:Re:懷疑昆人----的士阿叔      請大家比d意見!! :
冇錯
樓主話你仙ok?  
咩都唔俾,想昆人嗎
.......

謝,有同感,連路人見到我回post都反對你,你係咪應該還我一個清白?仲要鄭重道歉呢,你唔咁做,就到我開post,我仲會整埋圖
等人人都知你係個小白,賊喊捉賊,仲有,邊個白名單証明你???你吹水???定係你一廂情願,以為你同個白名好熟,你昆人之後,佢會擔保你?
[ 的士呀叔在2009-04-17 09:51重新編輯此帖 ]
離線墮落惡魔
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-04-17
Re:Re:Re:Re:懷疑昆人----的士阿叔      請大家比d意見!!
引用第7樓的士呀叔於2009-04-17 09:09發表的 Re:Re:Re:懷疑昆人----的士阿叔      請大家比d意見!! :
sor...本來想編輯,唔小心引用左...既然唔小心引用左...將錯就錯,唔好扣分,sor
樓主...你口口聲聲話我昆人,你買我ac又一直唔肯面交,話呀媽唔得,係咪你似想昆ac之後走佬昆第二個呢???惡人先告狀...八.婆我見得多
八仔我第一次見,對話紀錄貼一半唔貼一半,身有屎?

冇錯
樓主話你仙ok?  
咩都唔俾,想昆人嗎
冇圖片=俾人扣分
離線的士呀叔
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-04-17
Re:Re:Re:懷疑昆人----的士阿叔      請大家比d意見!!
引用第5樓的士呀叔於2009-04-17 08:57發表的 Re:Re:懷疑昆人----的士阿叔      請大家比d意見!! :
仲有,你睇我交易紀錄,我已經收左成魔之路,係你on居居咁以為我昆你,自己msn煩到人仲要懶係威咁同人講的士呀叔昆你,仲話昆人程度4粒星?你冇(能)野牙???仲有,你個評論9唔搭8lo,我話聽日答覆你,如果係我拎完野走佬,我會話考慮???你低能定智障???
冇實質証證好心你關post啦

sor...本來想編輯,唔小心引用左...既然唔小心引用左...將錯就錯,唔好扣分,sor
樓主...你口口聲聲話我昆人,你買我ac又一直唔肯面交,話呀媽唔得,係咪你似想昆ac之後走佬昆第二個呢???惡人先告狀...八.婆我見得多
八仔我第一次見,對話紀錄貼一半唔貼一半,身有屎?你係咪想我貼番最頭果段出黎???真係越睇減價果度越唔順睇,再編輯多次,你唔好話減我咪唔減lo,我見你講到自己咁可憐我先減比你,到頭來話我昆...苦笑中=_="
[ 的士呀叔在2009-04-17 09:44重新編輯此帖 ]
離線影雪

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-04-17
引用第2樓timtim372於2009-04-16 22:44發表的  :
節哀順變啦
下次一定要小心d
.......

但問題係我自己唔記得pw-_-
仲有,,的士呀叔唔會昆人,我同佢誤會解開了,佢清白的,仲有,哩件事係你唔岩,佢同我講左,係你一直煩佢煩到佢應承放比你,到你冇錢,佢先唔想煩,唔放比你...你唔好自作聰明
離線的士呀叔
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-04-17
引用第4樓的士呀叔於2009-04-17 08:55發表的 Re:懷疑昆人----的士阿叔      請大家比d意見!! :
收啦細路,我本來都唔係太想放,見你咁想要,又煩住晒,我先話480+兩張卡,到你話冇錢我先唔叉放你你渣,post乜鬼野姐傻仔!!!

仲有,你睇我交易紀錄,我已經收左成魔之路,係你on居居咁以為我昆你,自己msn煩到人仲要懶係威咁同人講的士呀叔昆你,仲話昆人程度4粒星?你冇(能)野牙???仲有,你個評論9唔搭8lo,我話聽日答覆你,如果係我拎完野走佬,我會話考慮???你低能定智障???冇實質證據好心你關post啦小朋友,你已經列入我店黑名單
我岩岩再睇你post,你叫我減價我唔減???唔想交易???係你主動叫我減價,我先豪比你渣,你估你果d卡我全部冇???我想放現錢渣,昆你,收啦~~~~昆其他人都唔昆你哩d小白啦,咁鬼窮
[ 的士呀叔在2009-04-17 09:18重新編輯此帖 ]
2條評分
離線的士呀叔
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-04-17
引用樓主timtim372於2009-04-16 21:51發表的 懷疑昆人----的士阿叔      請大家比d意見!! :
今日,我上左佢個post,見佢放ac  http://ibbs.hk/read.php?tid=78590&page=1&fpage=1
話  HOT!!!
  ac6有超級元力多使用中
  天魔171lv有穿天轟炸,寒極天火
.......

收啦細路,我本來都唔係太想放,見你咁想要我先話480+兩張卡,到你話冇錢我先唔叉放比你渣,post乜鬼野姐傻仔!!!
仲有回3樓,我ibbs新手上路唔代表我係新手,我由lfo創game開到e家...你新都未到我新,我只係一直唔信ibbs先唔上渣
仲有,我唔係off msn,我係封鎖你呀傻仔,你好煩呀
[ 的士呀叔在2009-04-17 09:47重新編輯此帖 ]
1條評分
離線@woody@
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-04-16
宇歷斯有天籟只欠天神轟臨

迪倫160lv有黃金之蒼龍,只欠吞天噬日

老老實實
呢2點使我懷疑佢係唔係b*g招的
佢新手照計應該冇(?)
http://img2.gelbooru.com/images/387/1b6e29b46396a6b1216ef9b592c4f7d880d6f395.jpg