切換到寬版
  • 3570閱讀
  • 54回復

[討論]比堤係咪廢到冇人有? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tonnykira
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-04-21
用比堤可是需要很好既技巧呢~"~
msn:[email protected]
~~~~多多支持我間商店啦各位~~~~
http://ibbs.hk/read.php?tid=61913
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-04-21
引用第40樓tonnykira於2009-04-21 18:45發表的 : [N9yW uc  
用比堤可是需要很好既技巧呢~"~
yVXVHCB  
算係掛=.= P{QHG 3  
我技巧唔高=.=
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線francis
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-04-22
都打唔贏戰回索特,你話有幾勁?

放迪倫acc
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-04-22
[ 路過 ] 吸血你地話咩可以係反敗為勝一招,, [Y, L=p  
XSK<hr0m  
             當然我都同意啦,,中戈時囉,, T2azHo7  
~&MDf pl  
             但係如果你吾中,,以我記得好似都有幾秒時間停留 1t^9.!$@y  
> cWE@P  
              一對住高技術既人,,命中率低左,,風險反而會高左,, ]e"!ZR?XJ  
, !%E\`  
              衣招可能會惹來扣血之禍.____." ( 個人睇法 ) [ 路過]
離線ruby03
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-04-22
吸血咁難中... 你打中佢, 佢真係好打有限啦- -
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-04-22
引用第44樓ruby03於2009-04-22 10:06發表的 : } }~a4p>%  
吸血咁難中... 你打中佢, 佢真係好打有限啦- -
~re}6-?  
對com咪易中... |_8l9rB5ip  
so GQA\JYw|oY  
呢招打死塔最有用...
離線唔係呀
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-04-22
囧~~我覺得佢想開post比人串~~] 9609  
eXK3W2XF  
比提叫廢   Z^as ?k(iM  
il !B={  
咁你話有咩人物勁呀~樓主
離線devil號
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-04-22
比堤的吸血好屈
離線ruby03
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-04-22
引用第47樓devil號於2009-04-22 19:55發表的  :   P3|s}&  
比堤的吸血好屈
Z10}xqi!X  
點屈..你在說屈怪吧- -
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-04-22
異轉先唔講 xt,Qn460;  
黑旋 血蝙已經屈到x街 j"h/v7~  
你話比提廢 [*zg? ur  
有冇興建黎peak同我打場? JOt(r}gU  
滅絕聲波) |%XTy7^a  
攻擊力低,勝左起手快 收手慢,加上有電擊,連技一流 L98T!5)  
音速拳) ~).D\Q\  
攻擊力中等,但0起手0收手,同人格招可狂出,連技一流 JRFUNy1+e1  
滅絕死光) O |P<s+  
唔洗講,屈死人,起手快,攻擊力高 +8N6tw/&  
慘絕人寰) 6Nn+7z<*&z  
起手慢左d,但攻擊力高,加上有混亂效果,打中左敵人都好難走位 p5or"tK  
蝙蝠練成) ll X `  
冇學,學點太高,但根據我既認知,一次最多可以放三隻,有助進攻 ?%Nh4+3N>  
吸血) [t fB*m 5  
如果招野10 lv,全中可吸大約3000hp,加上格招超強,但缺點係硬直太大 OmBz'sp:  
亡命光束) -NN=(p!<  
起手快,攻擊力一般,連技一流 (iir,Ks2C  
音速手刀) k"&o)*d  
起手比起音速拳慢小小,連技一流 TK\3mrEI  
oe唔講了 ' :B;!3a0d  
其實你唔識玩就唔好出聲啦- - -~ ~h1  
只係比有專一玩比提玩到出神入化既人姐
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-04-22
亡命高防,, UcQ]n0J=Z  
吸血準既話可以好屈機,, 4mo/MK&M:  
係咪樓主技術唔夠所以用得唔好?
離線zack22
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2009-05-06
大大.... 6P _+:Mf  
你比人串到好勁.... n&;JW6VQS  
加油啦 G=17]>U  
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2009-05-07
引用第49樓牙笨於2009-04-22 20:44發表的 : Lbz/M _G  
異轉先唔講 PdO"e  
黑旋 血蝙已經屈到x街 (}X5*BB&  
你話比提廢 !u]@Ru34  
有冇興建黎peak同我打場? o4FHR+u<M  
滅絕聲波) F!#)l*OX;  
.......
5CK\Z'c~!  
講真... kQ\ $0=6N9  
唔止比提... q$" u<  
任何角色有技術的話... S&UP;oc  
都可以玩到出神入化
離線ringhei3
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2009-05-07
慘絕格招都幾好用,吸血用個陣個位對得好,可以磨走對手超多血!
離線ringhei3
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2009-05-07
引用第45樓魔法使命於2009-04-22 13:07發表的  :
對com咪易中... `G!HGzVx;j  
so Ti)Me-g  
呢招打死塔最有用...
cu>(;=  
no,你識用,打vs都屈機,只系使用者能力不足姐 }6a}8EyFP  
不是寸人,只是評論!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個