切換到寬版
  • 7755閱讀
  • 65回復

[遊戲手繪圖]新增【柏高異轉 - 鋼臂柏高】 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線極♂霍雷

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-05-12
【火速快送】 xJ"Zg]d{  
z!3Z^d`  
【配各不再是配各! 配各改做工程】: rmabm\QY  
! 4oIx`  
新完成【紅魔鬼異轉 - 赤炎魔鬼&專用裝備】 Qy70/on9  
F}AbA pTv  
正進行緊柏高改做工程 但係都係肥仔一個-3- 但係佢再唔會係配各! 6sZRR{'  
xc/|#TC8?  
新完成【柏高異轉 - 鋼臂柏高】 gMGg9U$@  
aDOH3Ri0K!  
希望大家比意見我下個改做既人物
I"!gzI`Sd  
OeAPBhTmFj  
∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽我係一條分界∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽ )_Oc=/c|f  
z5vryhX_Z  
【紅魔鬼異轉 - 赤炎魔鬼&專用裝備】 Dq?2mXOqD  
SRD&Uf0M  
故事:紅魔鬼係羅殺堡消失左之後 , 唯獨一隻紅魔鬼冇比人消滅 , 因為時空翼轉 , 比佢反到去26年前 , 比撤龍巴斯捉到去研究所 . 經過研究 , 發現係紅魔鬼身體加入火蜘蛛既血液會令 紅魔鬼發生異變 .點知紅魔鬼突然發狂 , 逃出左研究所 , 冇任何人可以阻止到佢 .經過一波折 , 佢遇到一生中唯一的敵人 , 而且是最強的敵人 , 佢就係星仔 ,人魔大戰即將爆發... qXhrK /  
OK)0no=OAK  
CYn}wkz  
=#^dG ''*"  
∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽我係一條分界∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽ 0sUc6_>e  
【柏高異轉 - 鋼臂柏高】 \6'A^cE/PX  
ib&qH_r/  
故事:肥仔柏高突然收到總統既電話叫佢去進行改造手術,成為鋼甲威龍(勁笑中...因為經費問題,佢就去左中國做手術,又因為佢肥既問題,所以做埋抽脂,點知手術做到一半,佢見到佢個令仔樣,突然發癲,KO晒手術室人,自己一個走左出去... u]2k%TUY  
[.Y=~)7FB  
[ 極♂霍雷在2010-06-18 17:10重新編輯此帖 ]
2條評分
離線膠神
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-05-12
Re:新增【紅魔鬼異轉 - 赤炎魔鬼&專用裝備】不要插得太勁-3- 希望多啲 ..
撒龍巴斯好似係羅殺堡味消失之前已經死左
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-05-12
Re:新增【紅魔鬼異轉 - 赤炎魔鬼&專用裝備】不要插得太勁-3- 希望多啲 ..
引用第1樓膠神於2009-05-12 23:05發表的 Re:新增【紅魔鬼異轉 - 赤炎魔鬼&專用裝備】不要插得太勁-3- 希望多啲 .. : @Y,F&8a$  
d<Os TA  
或許是以前的事呢! !LJ.L?9qw  
J50 ~B3bj`  
p.s紅魔鬼個樣望落好似老左 +)@>60y  
      整體上好型,有魔鬼feel了
離線623
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-05-12
睇得出你好俾心機 @_@ -^b^6=#  
yd72y'zi  
ps 俾廁所睇到會點 @_@  仲好睇 @_@
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-05-12
覺得異轉左好樣衰-_____-||| kpH;D= ;  
// Gvk|O1  
好似冇左尖牙咁- -汗 Oi0;.< kX  
JY2 F-0t)  
個人覺得除左地獄之火,, j''Iai_  
aA ri  
戈兩招都吾襯紅魔鬼既火性質- -汗 "Y!dn|3  
0 MIMs#  
把專用武器我幾鍾意,,不過當做異信會好D- -
離線623
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-05-12
廁所快d入黎喔喔喔
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-05-13
學埋上色更加好 hIQ[:f  
]
引用第3樓623於2009-05-12 23:11發表的 Re:新增【紅魔鬼異轉 - 赤炎魔鬼&專用裝備】不要插得太勁-3- 希望多啲 .. : %hbLT{w  
睇得出你好俾心機 @_@
ps 俾廁所睇到會點 @_@  仲好睇 @_@
`Kw"XGT  
找我?
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-05-13
新增【紅魔鬼異轉 - 赤炎魔鬼&專用裝備】不要插得太勁-3- 希望多啲 ..
多謝而上既意見 L%K_.!d^  
.Spi$>v  
引用第6樓廁所為上於2009-05-13 00:49發表的 Re:新增【紅魔鬼異轉 - 赤炎魔鬼&專用裝備】不要插得太勁-3- 希望多啲 .. : 4@]xn  
學埋上色更加好
找我?
#* gU[9U~  
_'hCUXeY'  
上色@@?我冇咁神-3- KTK6#[8A  
|5IY`;+9  
第一次有咁多人回@@ 同埋就有柏高異轉-3- 你地估下佢係點@@ )~.&bEm\  
W,/C?qFp  
引用第4樓波仔xd於2009-05-12 23:13發表的 Re:新增【紅魔鬼異轉 - 赤炎魔鬼&專用裝備】不要插得太勁-3- 希望多啲 .. : 8gtCY~m  
覺得異轉左好樣衰-_____-||| 3.<6;?  
G#n^@kc*,  
好似冇左尖牙咁- -汗 Sd\IGy{a  
K-EI?6`xM  
個人覺得除左地獄之火,, 12d}#G<q-  
.......
4 ?@uF[  
SZ2q}[o`R  
佢牙開口嚇死你xd `H2F0{\og  
Q)6wkY+!  
我覺得 紅魔鬼一轉都係玩近攻 咁咪出d連技招@@ 睇下之後會唔會出佢第四招@@ }1]!#yMfq  
\ ~LU 'j  
引用第1樓膠神於2009-05-12 23:05發表的 Re:新增【紅魔鬼異轉 - 赤炎魔鬼&專用裝備】不要插得太勁-3- 希望多啲 .. : Iq0 #A5U%  
9{%g-u \  
 -hVv  
已經加左d野 你睇下xd(老吹的..
[ 極♂霍雷在2009-05-13 16:51重新編輯此帖 ]
離線你我他
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-05-13
超肥柏高 !! 唔係啊嗎
放PSP BLEACH5 UMD1隻
200即賣,詳情到我POST睇,有意留言
另放亨利ac,200放,詳情睇我post,pm我
離線kenkwok246
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-05-13
異左之後有得重點D個意念唔錯...不過有成1500點加加到手軼la
http://xs.to/xs.php?h=xs538&d=09166&f=5__22320_vs__40845_ex338.png
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-05-13
感覺上無乜點變 _R EqT  
不過你令到我想玩紅魔鬼=.=
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-05-13
係咪時空轉:o?
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-05-13
新增【紅魔鬼異轉 - 赤炎魔鬼&專用裝備】不要插得太勁-3- 希望多啲 ..
引用第11樓飛煞於2009-05-13 17:32發表的 Re:新增【紅魔鬼異轉 - 赤炎魔鬼&專用裝備】不要插得太勁-3- 希望多啲 .. : X` ATH^S  
係咪時空轉:o?
B1E$v(P3M  
'0Lov]L  
係 講下比大家佢啦 柏高衣研咁肥-3-
離線牙濠
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-05-13
異轉點會有基本點-_-
離線kk4900c68
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-05-13
撤龍巴斯不是膏貼嗎(?)xd
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-05-13
引用第14樓kk4900c68於2009-05-13 19:35發表的 Re:新增【紅魔鬼異轉 - 赤炎魔鬼&專用裝備】不要插得太勁-3- 希望多啲 .. : /g@^H/DO  
撤龍巴斯不是膏貼嗎(?)xd
$e BQH  
d`Oe_<  
好冷= = 比d意見可以嗎@@?
離線-hp-
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-05-13
極 :o =We2^W-{  
柏高會變肌肉男嗎 :s
離線pakyin03
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-05-14
畫得好好, 想得唔錯, 不過隻新紅魔鬼好似太樸素...唔夠型.
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-05-14
引用第16樓-hp-於2009-05-13 22:19發表的 Re:新增【紅魔鬼異轉 - 赤炎魔鬼&專用裝備】不要插得太勁-3- 希望多啲 .. : Ge V+/^u  
極 :o d1]i,C~Y  
柏高會變肌肉男嗎 :s
%> zjGF<  
&| !B!eOY  
雖然重係肥仔 不過重勁個未來戰士xd CU$#0f>  
bd== +   
引用第17樓pakyin03於2009-05-14 09:31發表的 Re:新增【紅魔鬼異轉 - 赤炎魔鬼&專用裝備】不要插得太勁-3- 希望多啲 .. : >c~RI7uu  
畫得好好, 想得唔錯, 不過隻新紅魔鬼好似太樸素...唔夠型.
m`}{V5;  
IQnIaZ  
如果加翼就好悶了-3- 比堤有翼了
離線tonnykira
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-05-14
如果係彩圖既話會仲好~_~
msn:[email protected]
~~~~多多支持我間商店啦各位~~~~
http://ibbs.hk/read.php?tid=61913
快速回復
限100 字節

上一個 下一個