切換到寬版
  • 3040閱讀
  • 39回復

[分享]陸道vs迪倫 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線s982007
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-05-26
引用第19樓bon1於2009-05-26 14:00發表的 : \V7x3*nA  
到目前為止
我完全不清楚樓主為什麼理由發帖
這麼無謂的話題簡直浪費各位時間
Q0cf]  
)pj \b[  
你覺得呢個話題無謂 'aSORVq^e[  
我冇野好講 oFA$X Y  
不過入唔入黎呢個帖睇,甚至回唔回帖 X=7vUb,\gB  
每個人都有佢ge自由 fwGz00C/U  
我唔清楚第19樓主為什麼話我的話題浪費各位時間 lu(Omds+  
你覺得我的話題浪費你ge時間 +/^q"/f F  
我感到抱歉 d=Ihl30m  
但係係咪真係各位都覺得我浪費佢地時間呢? PzG:M7  
@!tmUme1c  
如果第19樓主完全唔清楚我為什麼理由發帖 2/W0y!qh1  
咁第19樓主又為什麼理由回帖呢?我十分唔明白
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-05-26
引用第20樓s982007於2009-05-26 14:30發表的  :
你覺得呢個話題無謂 = ft$j  
我冇野好講 z^a?t<+  
不過入唔入黎呢個帖睇,甚至回唔回帖 r]vBr^kq  
.......
`9)2nkJk'z  
第一,你發帖的用意是啥,請回答 Rf$6}F  
eHZl-|-  
第二,我叫各位看帖的人別管這些不知所謂的帖子,有何問題 ;( Va_   
w9}IM149  
"每個人都有佢ge自由" BY s982007 樓主 :o \YyU5f7';  
%=>xzP(z  
"如果第19樓主完全唔清楚我為什麼理由發帖 U-:Z ^+Y  
咁第19樓主又為什麼理由回帖呢?我十分唔明白" YS6az0ie  
MA QY/s~F  
你真惹笑的 ^Rh~+  
{:+^[rer j  
我看不懂所以才要回帖才要問
(:
離線s982007
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-05-26
引用第21樓bon1於2009-05-26 14:45發表的 :
第一,你發帖的用意是啥,請回答
第二,我叫各位看帖的人別管這些不知所謂的帖子,有何問題
.......
ZSf+5{2m  
)^xmy6k  
第一,我發帖的用意是想大家評論一下這個帖,and交流我所見到的事件 1a4$. {  
ZPFTNwf  
第二,我已經表明:每個人都有自己的自由 V,,iKr@TG  
  我從來沒有說到你叫各位看帖的人別管這帖子有何問題 p{GDW_  
  我只不過是說入來看這個帖,甚至回帖與否 ~UFsiVpL  
  都是各位自己的自由 kKO]q#9sO  
09i[2n;O  
夠清楚了沒有?
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-05-26
引用第16樓s982007於2009-05-26 09:48發表的  : KO7cZME  
我回應番大家講ge野 [Y+ bW#'  
我講緊ge重點係條友lose左唔服氣 kv2:rmv  
之後先話我係bug狗wo H%V[% T4=  
無錯,我高lv過佢用控影係唔岩 3iwZUqyq  
不過問題ge重點係佢話我係bug狗 7?@v}%w  
.......
)HcC\[  
點解你都要話佢話你係BUG狗呢 b9jm= U  
wVX0!y6  
你唔比人地講錯?
冰の血繼限界!

離線s982007
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-05-26
引用第23樓a1994109於2009-05-26 16:49發表的 :
點解你都要話佢話你係BUG狗呢
你唔比人地講錯?
4B 6Aw?  
ce\-oT  
我相信冇人唔知bug係兩樣野黎 J.(_c ' r  
而且佢係講左好多聲話我係bug狗 ,GlK_-6>  
咁樣姐係人地根本就冇講錯,佢的確係話我係bug狗
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-05-26
引用第22樓s982007於2009-05-26 15:26發表的  :
第一,我發帖的用意是想大家評論一下這個帖,and交流我所見到的事件
第二,我已經表明:每個人都有自己的自由 h2nyP  
.......
{iRNnh   
交流你看到的事?別開玩笑吧 "Q( 8FF  
m,b<b91  
一、我看不出有什麼能交流的餘地,你和玩家們有交流了什麼 ~[{| s' )  
9azPUf) C  
二、人人喜歡開帖交流,那版規的作用是什麼 K;~dZ  
&2DW  
是不是無無謂謂的東西也拿出來討論呢? x0] *'^aA  
*MNY1+RJ  
你認為這能向所有人澄清自己沒有BUG?還是不抵得給人罵你是BUG狗? C*$/J\6xy  
G[mYx[BTz  
開這樣的帖,只會令人們看出自己的 愚 昧 無 知。
(:
離線schun
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-05-26
又冇影片 你老吹都得架啦0__0

樓主留言:

我承認沒有影片,可能會受到他人質疑,但係如果我係作出黎ge話,咁我又點解要花時間開呢張帖? >_o_&;=`v  
沒有影片唔代表呢件事冇發生過,何妨,我與佢vs果時,點會估到佢lose左會話我bug狗,之後即刻off,咁我又

殺道行者 殺道行者漫畫 殺道行者線上漫畫 楓林漫畫
http://www.m3721.com/comic/354/
離線s982007
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-05-26
引用第25樓bon1於2009-05-26 17:41發表的 :
交流你看到的事?別開玩笑吧
一、我看不出有什麼能交流的餘地,你和玩家們有交流了什麼
.......
b(yY.L=K  
QxK%ZaFZA  
你看不出有什麼能交流,但不代表我和玩家們沒有交流 ReY K5J=O  
交流這個定義在每個人心中都有不同意思 SF6n06UZu  
而我就覺得交流是玩家們透過言語來表達和反映自己對某事的看法 z)ydQw>  
我不覺得這是無聊的事 ms?h/*E<H  
rO C~U85  
相信有些玩家在遊戲中也遇過一些不平的事 Dbgw )n*2  
難道在遊戲中也遇到不平的事,要強忍才不算是愚昧無知?
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-05-26
引用第27樓s982007於2009-05-26 18:27發表的  :
你看不出有什麼能交流,但不代表我和玩家們沒有交流 rA9"CN  
交流這個定義在每個人心中都有不同意思 JLjx4B\  
而我就覺得交流是玩家們透過言語來表達和反映自己對某事的看法 sV-9 xh)i  
.......
LB>!%Vx  
有不公平嗎?你自己有沒有用過BUG我們會知? ~ ^K[pA ?  
GR"Jk[W9  
你認為自己比對方高30LV還要屈控影自己很厚道? ;&iQNXL  
o/Z?/alt4  
你不值給別人說?人們對你有什麼不公平喔? O%)w!0  
)#1@@\< ^T  
既然你和玩家們都有交流,那我順便問問好了 @6\8&(|  
-Z  @cj  
有何人認為這個帖子很有討論的意義,並令我能與他玩家互相交流,請說出來吧 ]g:VvTJ;?  
-gzk,ymp  
(對,其實自己作個完美的故事,便可大條道理的出來開帖,要和各位"交流" "我看到的事")
(:
離線s982007
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-05-26
引用第28樓bon1於2009-05-26 18:33發表的 :
有不公平嗎?你自己有沒有用過BUG我們會知?
你認為自己比對方高30LV還要屈控影自己很厚道?
.......
 75%!R  
_Nw-|N.  
我自己知道自己沒有用過BUG /KH3v!G0  
你不相信的話我也無話可說 kFeuKSa^d  
hMdsR,Iq   
而且我也沒有覺得我自己很厚道 OD{Rh(Id  
若我在屈控影方面被別人說,我也心服口服 h"j{B  
但若有人只是一味針對我說話的可信性和道德方面 A07FjT5w8  
我絕對不服. 9"&HxyOfX  
若把所有的責任歸咎於我的話,那麼便是不公平
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-05-26
引用第29樓s982007於2009-05-26 18:51發表的  :
我自己知道自己沒有用過BUG 7h,SX]4Q  
你不相信的話我也無話可說
.......
a>6!?:Rj  
什麼所有的責任歸咎於你?你在說啥 *SL v$A  
5s`NR<|2L  
我只是總結,私人問題私下解決 m%ak]rv([  
]QRhTz  
這裡沒有評不評理的,沒有什麼事情值得研究 d-lC|5U%  
p^^E(<2  
更沒有人可還你公平 (雖我仍否認人們對你有什麼不公平) a~WtW]  
o^biO!4,  
評你是對的也不能還你的面子
(:
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-05-26
引用第26樓schun於2009-05-26 18:22發表的  : d?.ewsC  
{b}Ri&oEOH  
你勁囉~_~次次比人屈招你就錄片~_~
冰の血繼限界!

離線
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-05-26
引用第26樓schun於2009-05-26 18:22發表的  : KmG*`Es  
SxI='z_S.f  
別發膠吧朋友 -W38#_y/\  
你以為佢講既野好風光? omevF>b;  
吹出黎咪比人笑 -~n^?0  
你咁樣講既話 *<c, x8\s9  
證明你都覺得150LV陸道殺120LV迪倫係好難既事啦?
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線迪域路
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-05-26
引用第30樓bon1於2009-05-26 21:22發表的  :
什麼所有的責任歸咎於你?你在說啥
我只是總結,私人問題私下解決
.......
I "Qf};n  
總括黎講都係 私人問題私下解決 呢句最岩聽 LL% Aw)Q`  
樓主明白這點便最好了 1'Sr0 oEd3  
真的是看不出什麼 交流
離線s982007
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-05-27
總括黎講,我只係想發表我對事件的感受 <e&88{jJ  
但係唔係想激發一場罵戰,就連我自己也不知不覺罵起來 hSkI]%  
所以,大家唔洗再為這篇帖發表任何回覆 /Uxp5 b h  
這次的評論就此算吧 y0}3s)lKv  
多謝合作
離線leo159050
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-05-27
引用第1樓bon1於2009-05-25 15:03發表的  : t_xO-fT)  
他說你 BUG狗是不說 (因為他用錯詞)
如果我是那迪倫,也會說屈狗
怎可能 150lv 打 120lv 還用控影...? P55QE+B  
.......
=`st1K  
;bYS#Bid{V  
沒錯! qQN|\u+co  
那裡可能150lv 打個120lv還用控影 %m/W4Nk  
不個招真昇本身唔高攻
[img][/img]
離線笨蛋頭
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-05-28
明明係自己屈完人 `/"*_AKAI  
比人罵都好正常 /`kM0=MMa  
問題只係佢罵錯你野 <Jc :a?ICe  
佢話你bug狗又點? %VH{bpS|i:  
你有冇用過bug,你自己知 ? z pN09e  
洗咩放晒上網同人講? 0 k (su  
人地同意你又點? 8el\M/u{  
好開心?好自豪?
離線魂(5682)
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-06-07
158lv打120lv仲要用控影,天理何在?
[ 魂(5682)在2009-06-07 11:56重新編輯此帖 ]
離線r仔r仔

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2009-06-07
佢唔下下出龍皇同飛龍算好
每天上ibbs看鬼故~v~
離線放acc的人
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2009-06-08
講真 ,ZWaTp*D/  
佢120lv PZ.q