切換到寬版
  • 3224閱讀
  • 49回復

LFO 1.0.228更新檔現已公開 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線+_+

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-05-26

迪倫兩招改高左mp..
500mp同450mp
改fuku同heng招..

好可能改勁左 ~

今天已經推出遊戲更新檔 1.0.228,內容包括:

【實裝】端午節活動物品-「雄黃酒」。
【實裝】端午節活動物品-「肉粽」。
【實裝】端午節活動物品-「藍色香包」。
【實裝】端午節活動物品-「綠色香包」。
【調整】角色「佛恆」招式設定。
【調整】角色「佛覺」招式-橫掃千軍設定。
【調整】角色「佛覺」招式-普渡眾生設定。
【調整】角色「佛覺」招式-佛我同在設定。
【調整】角色「佛覺」招式-達摩禪杖設定。
【調整】角色「佛覺」招式-形意拳設定。
【調整】角色「黃帝」招式-軒轅劍氣設定。
【調整】角色「黃帝」招式-君臨天下設定。
【調整】角色「黃帝」招式-落陽拳設定。
【調整】角色「黃帝」招式-帝王降臨彈設定。
【調整】角色「黃帝」招式-瞬移劍設定。
【調整】角色「黃帝」招式-古獸合擊設定。
【調整】角色「蚩尤」招式-猛雷絕擊設定。
【調整】角色「蚩尤」招式-崩天滅殺設定。
【調整】角色「蚩尤」招式-斷裂之嵐設定。
【調整】角色「蚩尤」招式-狂怒紅蓮斬設定。
【調整】角色「蚩尤」招式-六獸噬魂設定。
【調整】角色「蚩尤」招式-盤古道設定。
【調整】角色「迪倫」招式-真.昇龍拳MP消耗量更改為500。
【調整】角色「迪倫」招式-紫炎彈MP消耗量更改為450。
【調整】異轉角色「新生安雅」招式-血獄魔爪增加攻擊力。
【調整】異轉角色「新生安雅」招式-夜舞設定。
【調整】異轉角色「閻王蓋亞」招式-閻王捆綁鏈。
【新增】角色「暗黑菲雲」招式-烈錘轟炸。

註:烈錘轟炸為月曆招式,需要在6月份才能輸入

如果更新完1.0.228後,進入遊戲標題畫面時(即看軒轅黃帝及戰神蚩尤畫面),畫面左上角會看見中文版v10.5.4。
製作組會定期作出更新,務求令遊戲更加完善。
[ +_+在2009-05-26 11:41重新編輯此帖 ]
...
離線軒轅黃帝
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-05-27
唔改好詔改 黃帝就好左d
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-05-27
引用第47樓大俠陳於2009-05-27 13:44發表的  :
六 式 天 佛 掌 是 :
第 一 式 : 佛 光 初 現
第 二 式 : 金 頂 佛 燈
第 三 式 : 佛 問 迦 羅
第 四 式 : 迎 佛 西 天
第 五 式 : 佛 我 同 在
第 六 式 : 佛 心 一 念
九 式 如 來 神 掌 則 是 :
第 二 式 : 峨 嵋 佛 燈
第 三 式 : 佛 問 迦 南
第 四 式 : 佛 我 同 在
第 五 式 : 佛 法 雙 因
第 六 式 : 西 天 迎 佛
第 七 式 : 佛 光 普 照
第 八 式 : 佛 法 無 邊
第 九 式 : 萬 佛 朝 宗
你那九式如來神掌只是在黃玉郎的漫畫改編而成,而且漫畫中第一式也是叫佛光初現。

就係唔想抄到足..如來神掌可以改嫁姐
黃玉郎漫畫
神掌龍劍飛
同天子5如來神掌
夠唔同啦
一個係黎火玄冰功引天地之氣推動ge如來神掌
一個護法神兵推動ge如來神掌..
(天佛掌就係天子5如來神掌中的如來神掌改成的{冇記錯好似係})
以如來神掌藍本為佛恆異轉都有一定機率...\
<U1又可以同玉黃朝合作..攪個黃玉郎同牛佬GE簽名會..
買漫畫神掌龍劍飛有LFO佛恆異轉信物如來神掌秘笈,簽名會排頭3位人士又可得LFO佛恆異轉招萬 佛 朝 宗>
[ 無神論乂在2009-05-27 16:40重新編輯此帖 ]
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-05-27
引用第19樓無神論乂於2009-05-26 14:05發表的  :
異轉名都改好!!
神掌佛恆
異信-如來神掌秘笈
第1式-佛光咋現
.......

六 式 天 佛 掌 是 :

第 二 式 : 金 頂 佛 燈
第 三 式 : 佛 問 迦 羅
第 四 式 : 迎 佛 西 天
第 五 式 : 佛 我 同 在
第 六 式 : 佛 心 一 念

九 式 如 來 神 掌 則 是 :

第 二 式 : 峨 嵋 佛 燈
第 三 式 : 佛 問 迦 南
第 四 式 : 佛 我 同 在
第 五 式 : 佛 法 雙 因
第 六 式 : 西 天 迎 佛
第 七 式 : 佛 光 普 照
第 八 式 : 佛 法 無 邊
第 九 式 : 萬 佛 朝 宗

你那九式如來神掌只是在黃玉郎的漫畫改編而成,而且漫畫中第一式也是叫佛光初現。

引用第45樓牙銓於2009-05-26 20:59發表的  :
都話左U1咁做啦
5月送暗沙
6月送暗火
7月會唔會出暗米
佢地冇考慮到有買月曆既一定買埋暗黑人仔囉
.......

7月尾就是動漫節,7月的月歷應該會比一個大驚喜你。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-05-26
引用第35樓lfoqazwsx於2009-05-26 17:51發表的  :
係咩 350唔係真昇咩 紫炎彈喎
都唔知u1做咩快左咁多 一更新官網馬上變 睇都未睇到原本mp量=.=

真昇係300(肯定)
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-05-26
都話左U1咁做啦
5月送暗沙
6月送暗火
7月會唔會出暗米
佢地冇考慮到有買月曆既一定買埋暗黑人仔囉
好黑人憎放又回唔到本
又哂多一個月
唔好又俾我睇死7月送暗米
離線剎神
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-05-26
d招有冇改到圖?
離線軒轅黃帝
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-05-26
我 得左啦..
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-05-26
原來小安招夜舞改多左hit數...
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-05-26
引用第39樓迪於26-05-2009 19:30發表的  :
其實攻擊力係低過之前

範圍大左咁解~_~

痴油抽卡果招按攻追加 , 有毒效果

第一招而家高攻左 會彈高人地

不過第三招攻低左

狂怒係衝過去再出
離線zuppy
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-05-26
迪倫d玩家ok慘...之前迪倫勁到咩甘用唔少錢買佢番黎但係越改越廢..
離線
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2009-05-26
引用第38樓a1994109於2009-05-26 18:50發表的  :
X2
真昇佢改MP都唔講 最緊要係攻冇乜點改過

其實攻擊力係低過之前
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2009-05-26
引用第37樓迪於2009-05-26 18:34發表的  :
而家試蚩尤同閻王蓋亞
閻王鍊改廢就大鑊
迪倫就真係...
紫炎改咁多mp...勁招唔係問題
真昇又唔係勁...500mp咁多做咩

X2

真昇佢改MP都唔講 最緊要係攻冇乜點改過
冰の血繼限界!

離線
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-05-26
而家試蚩尤同閻王蓋亞
閻王鍊改廢就大鑊
迪倫就真係...
紫炎改咁多mp...勁招唔係問題
真昇又唔係勁...500mp咁多做咩
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-05-26
引用第35樓lfoqazwsx於2009-05-26 17:51發表的  :
都唔知u1做咩快左咁多 一更新官網馬上變 睇都未睇到原本mp量=.=

一係300一係350 -__-"
冰の血繼限界!

離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-05-26
引用第33樓a1994109於2009-05-26 17:42發表的  :
冇記錯係350

離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-05-26
SO KAI

【調整】角色「迪倫」招式-真.昇龍拳MP消耗量更改為500。
冰の血繼限界!

離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-05-26
引用第32樓lfoqazwsx於2009-05-26 17:39發表的  :
紫炎彈原本幾多mp嫁

冇記錯係350
冰の血繼限界!

離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-05-26
紫炎彈原本幾多mp嫁
離線chosiulong
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-05-26