切換到寬版
  • 1658閱讀
  • 13回復

[討論]連招?屈招? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線結城リト

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-06-22
今日用黑羅剎响std 同一個冰尊vs,佢一開始狂出宇冰+鑽風, i U,/!IQ  
扣左我一半hp,跟住我出腑月衝連煉獄破,跟住佢話我屈招, ,=x RoXYB}  
第2次,我地異打,佢狂左右出連環冷凍錐,我狂上下跳,佢打:你淆吖? ?}v}U^  
我想知腑月衝連煉獄破就=屈招 , 宇冰+鑽風/狂左右出連環冷凍錐就= 唔係屈招?定我兩個都屈招?
離線kuuga202
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-06-22
可能人地怕輸吧!!!條友真冇用
lag到神既境界......
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-06-22
黑羅的連技在威力上已令人膽怯 o`oRG)QC  
i?lX,9%  
格招也不太弱,因此他們便以為是屈技 Y"r 3i]  
zUe#Wp[  
但黑羅的招也很硬的,論靈活不太比得上 rve7YS'  
$_ST:h&C  
(除黑幕較好)
(:
離線623
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-06-22
查實對著黑羅的招式, niXHK$@5  
無疑果啲骷髏波波令人有點兒淆, ^H f+du  
無疑令人感到屈.. =c :lS&B  
Rc$=+K#  
但冰尊都勁屈鑽風宇冰的, T^rz!k{  
仲要咁講,真係有點小白行為。
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-06-23
黑羅剎異本身連招速度快. -U/I'RDLEz  
不過硬直較多. V#n?&-{V  
好易比人閃去後面重擊. 1^n5CI|7u  
個冰尊屈宇冰同鑽風就叫佢檢討下la. 8A`p  
佢STD叫咩名呀? }dV9%0s!  
等我幫你教訓佢:)
敗者無一死 將來富如山
離線mybbo
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-06-23
hi yuki~我係王者~ HYa$EE2  
ps:咁黑仔得2招(異)又點算係屈技呢?你話好多招係咁用其中一~二招就叫屈招 Pf^Ly 97  
我覺得佢屈招多! [wXwKr  
邊位?同sai一樣串佢:)
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-06-23
vRe:連招?屈招?
引用第5樓mybbo於2009-06-23 08:41發表的  : {7ZtOe  
hi yuki~我係王者~ 0C"PC:h5  
ps:咁黑仔得2招(異)又點算係屈技呢?你話好多招係咁用其中一~二招就叫屈招 vUodp#s  
我覺得佢屈招多! 5kRwSOG%'  
邊位?同sai一樣串佢:)
YI? C-,  
你咪一樣屈招.= } Y7W1$he  
同佢狂屈招呀.=
敗者無一死 將來富如山
離線mybbo
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-06-23
Re:vRe:連招?屈招?
引用第6樓saizen於2009-06-23 10:50發表的 vRe:連招?屈招? :
你咪一樣屈招.= :DJ7d  
同佢狂屈招呀.=
!txELA~24  
你又知我屈招?我冇同你vs過囉~ N .Wdi  
只是我幫朋友串你,你以為我都係屈狗而已!你這叫自作聰明~ ac+k 5K+  
我係lkk,billy大人vs過百幾次(合共),所以勁左小小,但係不代表我會贏哂 G2[IO $  
仲有~屈招狗的名譽不是我有的,我想講你只是屈狗!是屈人的狗啊~
[ mybbo在2009-06-23 12:07重新編輯此帖 ]
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-06-23
Re:Re:vRe:連招?屈招?
引用第7樓mybbo於2009-06-23 10:26發表的 Re:vRe:連招?屈招? :
你又知我屈招?我冇同你vs過囉~ l_j<aCY?|  
只是我幫朋友串你,你以為我都係屈狗而已!你這叫自作聰明~ &T|&D[@  
我係lkk,billy大人vs過百幾次(合共),所以勁左小小,但係不代表我會贏哂 jhEg#Q$  
仲有~屈招狗的名譽不是我有的,我想講你只是屈狗!是屈人的狗啊~
Jq+$_Uqd  
你5記得同過我vs係你問題姐:) &Lt$a_y>  
自認左屈招就咪5認哦:)
敗者無一死 將來富如山
離線623
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-06-23
引用第7樓mybbo於2009-06-23 10:26發表的 Re:vRe:連招?屈招? :
你又知我屈招?我冇同你vs過囉~ 5q_OuZ/6  
只是我幫朋友串你,你以為我都係屈狗而已!你這叫自作聰明~ z)Q^j>%  
我係lkk,billy大人vs過百幾次(合共),所以勁左小小,但係不代表我會贏哂 :@@A  
1-N X>E5  
dj'8x48H2W  
離線mybbo
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-06-23
引用第9樓623於2009-06-23 19:41發表的 :
=Wy`X0h  
好介意~我不是火雲邪神~ LI|HET_  
引用第8樓saizen於2009-06-23 19:33發表的 Re:Re:vRe:連招?屈招? : FPUR0myCU  
U1 HD~  
你5記得同過我vs係你問題姐:) 1DlcO>#@  
自認左屈招就咪5認哦:)
C.B}Py+   
WKIiJ{@L  
唔記得左?不過算啦,我同d廢人/屈狗多數vs都唔記得~你有證據?
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-06-23
引用第10樓mybbo於2009-06-23 18:46發表的  :
唔記得左?不過算啦,我同d廢人/屈狗多數vs都唔記得~你有證據?
p,u<g JUL  
想引起罵戰:)?
敗者無一死 將來富如山
離線粉腸
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-06-23
出招梗係要避開嫁la JR<-'  
咁都叫淆 唔通企定定任打咩==
離線結城リト
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-06-25
引用第12樓粉腸於2009-06-23 19:04發表的  : M*6@1.n  
出招梗係要避開嫁la PQ"%Z.F"  
咁都叫淆 唔通企定定任打咩==
D=sc41]  
黑仔異轉兩招都打直線,冇得上下出,我先上下跳,點知....唉
快速回復
限100 字節

上一個 下一個