切換到寬版
  • 7233閱讀
  • 147回復

某會既人今年咪再打尖 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線中毒封龍
發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2009-06-25
證據?
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2009-06-25
引用第97樓狙擊兵於2009-06-25 22:21發表的  :
人生有幾多個+年好快就過幾年,等秋只是幾年,價錢又跌la....何必急於一時...

但第一時間既喜悅同下一次既喜悅
好大出入
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2009-06-25
引用第99樓乖孩子於2009-06-25 22:53發表的  :
佢地有錯不認的-3-

明知你係bug升你又唔認!?仲大搖大擺特別多野講咁!!
哦_sorry唔係bug升..係開加速升lv姐
離線命運wkw
發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2009-06-26
引用第100樓中毒封龍於2009-06-25 22:55發表的  :
證據?

唔需要證據 你地的確係
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 104樓  發表於: 2009-06-26
引用第87樓狙擊兵於2009-06-25 21:29發表的  :
其實佢地有冇打尖,我唔知,希望各位可以好好解决la....超人不嬲都會book 酒店ge....同埋用輪班製,你地可能誤會,可能而然....不過唔似某人咁,唔出現都可以以成本價賣d限量嘢

用輪班製
最後米幾十人去曬頭位囉
咁講既排第一個個最後叫成100人排去前面得唔得啊-_-
引用第98樓dicksonxp於2009-06-25 22:31發表的  :
中毒會一定唔會咁做lol,你問下玩lfo d 人都知la!!!我就5信超人咁無品

你偷人錢都唔會認啦--
離線中毒腦人

發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2009-06-26
— (牙然) 請注意自己的意行 (2009-06-26 01:32) —
開post果個都係8拾7的,幾十人打尖都冇人出聲的,重有我中毒會今年都係排幾日,到時來現場搵我傾下計未知我係唔係到啦,8拾7仔

ps依排真多新手同明日開post,論壇就大大聲,出到來就淆哂青
離線混沌黑影
發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2009-06-26
樓主話幾十個人打尖都冇人理
我就唔係好信lor
你唔出聲人地都會出聲啦

你仲要帶埋cutter去...
我真係希望到時唔好比你搞到有流血事件
離線中毒封龍
發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2009-06-26
引用第103樓命運wkw於2009-06-26 00:46發表的  :
唔需要證據 你地的確係

我話你殺人啦.

唔需要證據 你的確係
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2009-06-26
打機爭卡,出刀仔、寮交打樣樣齊,lfo呢個game真係強呀。
個個一肚氣,怨氣、怒氣、火氣都有齊。
咩野game咁有特色,就是lfo,年年會展lfo之勢不可擋可謂驚人。
呢個game要玩,一定要玩,看盡人生百態。
除了game好玩特色特別多:
u1公司宣傳、造勢成功.....諗頭多
怨氣沖天,小玩家反u1團力抗u1公司
lfo每一年會展的反應都比我意料之外的勁,每一年我都認為佢下年唔得嫁啦,但我每年都估錯。
每年呢股氣勢可以維持幾耐,我已經唔敢再估了。
玩家的熱愛程度未能估計,拳頭交可能可以幫你下火,不過玩到出刀仔,可能你會後悔一生。
會展未到玩家已諗盡方法奪得心頭好,會展還有成個月,我怕你晚晚失眠呀。
無論幾吸引千其唔好失去理智.....................如果今日比排唔知會唔會有人去排,排足一個月呢@@
WhatsApp、WeChat:61301310
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2009-06-26
引用第108樓大俠陳於2009-06-26 03:02發表的 :
打機爭卡,出刀仔、寮交打樣樣齊,lfo呢個game真係強呀。
個個一肚氣,怨氣、怒氣、火氣都有齊。
咩野game咁有特色,就是lfo,年年會展lfo之勢不可擋可謂驚人。
除了game好玩特色特別多:
.......

我覺得好醜惡lo............

引用第108樓大俠陳於2009-06-26 03:02發表的 :
每一年我都認為佢下年唔得嫁啦

你好假= =
[ 光明仔sky在2009-06-26 06:42重新編輯此帖 ]
越一隻海王之門關門大吉 下隻輪到LFO講BYE BYE
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2009-06-26
引用第109樓光明仔sky於2009-06-26 03:19發表的  :
你好假= =

誰人有你咁真情流露呢?
你玩的時候,瘋狂過我,ac沒了,180度轉變,要我一同唔玩擺買u1野、送卡、反u1,咩道理?

呢句?
我話一定要玩,你又唔鐘意呀?

呢句:每一年我都認為佢下年唔得嫁啦
我今年在ags同gm講都唔知過唔過到今年。

不過呢個會展又改觀了。
[ 大俠陳在2009-06-26 03:55重新編輯此帖 ]
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2009-06-26
要我一同唔玩擺買u1野、送卡、反u1,咩道理?
<<--fd到咁以為你同我思想差不多嘛, 點知你都係唔得.....

引用第110樓大俠陳於2009-06-26 03:21發表的 :
誰人有你咁真情流露呢?

係呀,睇下d人信邊個囉,總之有d咩意見都係好的,無須打壓
炒得精彩, 吵得精彩, 各自各精彩
[ 光明仔sky在2009-06-26 05:05重新編輯此帖 ]
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 112樓  發表於: 2009-06-26
引用第111樓光明仔sky於2009-06-26 03:24發表的  :
係呀,睇下d人信邊個囉,總之有d咩意見都係好的,無須打壓

信咩野先?
無理的實打壓嫁,皇帝量產你話唔岩,咪打壓過啦,貴又話貴,50元有人物信物又話u1量產,下下出幾張好咩?呢d無理,實講兩句,皇帝今天多麼的受歡迎呀。
平的新野我都唔知點解唔好,唔通貴好咩?
[ 大俠陳在2009-06-26 03:31重新編輯此帖 ]
離線sing216
發帖
icash
只看該作者 113樓  發表於: 2009-06-26
好簡單,如果佢地真係冇做過,或唔認既話

咁放長雙眼睇今年大家排隊時會唔會再出現就知道了

相信呢個貼開左之後想插隊個班人今年想插隊都比較有難度了
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 114樓  發表於: 2009-06-26
引用第112樓大俠陳於2009-06-26 03:25發表的 :
信咩野先?
無理的實打壓嫁,皇帝量產你話唔岩,咪打壓過啦,貴又話貴,50元有人物信物又話u1量產,下下出幾張好咩?呢d無理,實講兩句,皇帝今天多麼的受歡迎呀。
平的新野我都唔知點解唔好,唔通貴好咩?

300蚊同50蚊的黃帝有乜分別呀? 250蚊 得到既只係虛榮感乍.........
u蚊係度玩限量, u蚊仲成日鼓勵呢d虛榮感, 無實質意義....難免令人覺得u蚊渣玩家錢,...
當然玩家本身有錢, 係冇問題既=_=

我唔會成日叫玩家比錢啦比錢啦, 我唔會走去叫玩家唔好防避u蚊......
咁樣似乎係用其他人零用錢(身家)作為賭注!
就好似賭錢 執邊d賭仔猛叫你落本, D豬朋狗友推你落火坑乍, 你蝕本佢地又唔使負責~_~
[ 光明仔sky在2009-06-26 04:05重新編輯此帖 ]
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 115樓  發表於: 2009-06-26
引用第114樓光明仔sky於2009-06-26 03:54發表的  :

300蚊同50蚊的黃帝有乜分別呀? 250蚊 得到既只係虛榮感乍.........
u蚊係度玩限量, u蚊仲成日鼓勵呢d虛榮感, 無實質意義....難免令人覺得u蚊渣玩家錢,...
當然玩家本身有錢, 係冇問題既=_=
.......

有誰會唔知道新野貴,等就會平呢?
一年唔出、二年唔出,第三年都會出掛,9成玩lfo去會展排隊的根本都知道啦。
你同我一齊玩了咁耐,我有無主動叫過你買我野?買u1野呢?

叫人買野?唔通叫人唔買野就一定對,叫人唔好玩u1game玩其他game就一定岩?你點知你實岩?你點知其他game將來一定比u1好?

當初我放自己ac想唔玩,你叫我唔好唔玩?咁你咪做了罪人囉
而家又叫人唔好玩,你幾時是對幾時是錯,我唔知、無人知,你是因為怨氣而反u1定出於好心我唔知。不過你的行為略知一、二。
人是個體,我打機、我炒卡我的事,影響唔到你掛?d人抄到d樓咁貴咁多人無屋住,你咁偉大救世人唔去反下,呢個是香港最大問題。

u1是成日量產,每每量產我都中招。
女媧下凡突然變oe,我都中招,還有很多,又如何呢?
我無埋怨一句,因為我一早知道實會有呢d情況,我玩得呢個遊戲,我就會有心理準備。
你成日話u1昆水,邊間公司唔想讚多d錢?是無能力掛,如果u1是你口中所講咁樣,相信不用你講都好快會無人玩。
你講的野對與不對我自然會分析,我從不會盲目跟隨,你話你岩,你係唔係一定岩先?你是神我會跟隨你。
[ 大俠陳在2009-06-26 04:39重新編輯此帖 ]
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 116樓  發表於: 2009-06-26
引用第115樓大俠陳於2009-06-26 04:18發表的 :
有誰會唔知道新野貴,等就會平呢?
一年唔出、二年唔出,第三年都會出掛,9成玩lfo去會展排隊的根本都知道啦。
你同我一齊玩了咁耐,我有無主動叫過你買我野?買u1野呢?
.......

就係量產得多 d人先識唔上當......
呢個社會d人走法律罅, 咪走法律罅囉, 冇問題架, 冇問題架喎=_="
以前我只係識顧住玩係錯左....

隻game依家只不過係養你呢d炒家乍嘛, 得個炒字........
lf除左平衡 仲有普及, 依家都係普及呀, 一齊炒囉- -

行月費制啦, 比個ac玩家500蚊一個月, 公平實價,
炒賣冇晒 量產冇晒 爛game冇問題 平衡任改, 大俠陳即刻唔見人, lfo絕地重生 一天光晒,
但係傻既都知u蚊根本唔會採你=_=....
屈錢手法永遠唔停.........隻game依家咁情況仲行商城制, 可見u蚊想點.... 汁鬼左佢算把啦......

慳d小心d好既, u蚊好鬼賤既, 繼續提供意見比其他人自己諗

你話你岩,你係唔係一定岩先?
<<--冇人叫你一定要跟我 唔好諗住我要代表你=_="
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 117樓  發表於: 2009-06-26
引用第116樓光明仔sky於2009-06-26 04:43發表的  :
就係量產得多 d人先識唔上當......
呢個社會d人走法律罅, 咪走法律罅囉, 冇問題架, 冇問題架喎=_="
以前我只係識顧住玩係錯左....
.......

除了會展限量野有得炒,唔覺其他有bo,知點解都還買?個人喜好,無得解,我盡量希望咩野都有囉。

其實你玩了咁耐,用了幾多錢呢?我知道唔會多囉,呢個game平有平玩貴有貴玩,你根本好清楚。

u1有錯有對,眾所周知,但點都唔會好似你近期口中所講咁,有衰野、無好野掛。

我無玩過其他game咩?天龍我都有玩過,一開始同lfo一樣連玩48小時,訓完又玩,玩了一星期之後已無玩過,原因是喜好問題。

你成日話我炒卡,我從來無否認過,不過唔係主要原因囉,前年有停過成半年無玩,上年大部份時間都無玩,d卡咪一樣放係度唔理,得閒咪玩下lfo、放下卡囉,唔得閒咪將d卡放埋一邊唔理啦,不過我私人事,唔關你事掛?
[ 大俠陳在2009-06-26 05:30重新編輯此帖 ]
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 118樓  發表於: 2009-06-26
引用第117樓大俠陳於2009-06-26 04:57發表的 :
除了會展限量野有得炒,唔覺其他有bo,知點解都還買?個人喜好,無得解,我盡量希望咩野都囉。

佢地有佢地買, 我有我講野, 不嬲都係咁架啦 有乜問題呀=_="
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 119樓  發表於: 2009-06-26
引用第118樓光明仔sky於2009-06-26 05:18發表的  :
佢地有佢地買, 我有我講野, 不嬲都係咁架啦 有乜問題呀=_="

問題是我覺得你唔鐘意就中傷人囉,鐘意就咩都好,唔鐘意就咩都唔好。