切換到寬版
  • 2230閱讀
  • 32回復

我相信大家都用過有技術型人先會用的技術型c機的,我做少少分析.c機唔廢的 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線hokinpanben
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-07-04
Re:我相信大家都用過有技術型人先會用的技術型c機的,我做少少分析.c機唔 ..
樓主,我想問點先可以升到部機變強化4
http://ibbs.hk/read.php?tid=68203(急放入面所有野!)[ac都急放!]
離線eeeex
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-07-04
引用第20樓hokinpanben於2009-07-04 15:26發表的 Re:我相信大家都用過有技術型人先會用的技術型c機的,我做少少分析.c機唔 .. :
樓主,我想問點先可以升到部機變強化4

cr機cu機都好似得但係唔知
抽返黎架唔係r同u就2強
xs機就3強

離線小戰士
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-07-05
Re:我相信大家都用過有技術型人先會用的技術型c機的,我做少少分析.c機唔 ..
樓主呀...別說廢話吧=_=

任誰都知太空坦克是很強的=_=

相比起強化型吉母,有誰知強化型吉母的長處在哪@_@?
離線卡超_125
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-07-05
我都唔知點解會有強4,可能抽返泥既c機有可能會有強4
我部m1都係強4,但其他m1都係得強2,可能d機既強化幾都要靠運氣
我估:合機一定係強3,抽c機有機會強2/4,抽b機有機會強2/3,抽a機得強2
離線吃草仔
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-07-05
我同意棲主既說法
大魔萬歲=3=
有意加入請按
離線塵夢
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-07-07
我相信大家都用過有技術型人先會用的技術型c機的,我做少少分析.c機唔 ..
引用第23樓卡超_125於2009-07-05 10:11發表的 Re:我相信大家都用過有技術型人先會用的技術型c機的,我做少少分析.c機唔 .. :
我都唔知點解會有強4,可能抽返泥既c機有可能會有強4
我部m1都係強4,但其他m1都係得強2,可能d機既強化幾都要靠運氣
我估:合機一定係強3,抽c機有機會強2/4,抽b機有機會強2/3,抽a機得強2

完全正確
抽c有機會2-4
b就有機會2-3
a就一定係2
合機....其他版好像c,b都合到強4
天生我來擋你路
離線合味絕狂
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-07-07
強4 機會係好少的,因為大部份的c機都係強2,3.也是我講的其中一點.
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-07-07
引用第26樓合味絕狂於2009-07-07 11:53發表的 Re:我相信大家都用過有技術型人先會用的技術型c機的,我做少少分析.c機唔 .. :
強4 機會係好少的,因為大部份的c機都係強2,3.也是我講的其中一點.

買o既C機係咪強3?
離線塵夢
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-07-07
我相信大家都用過有技術型人先會用的技術型c機的,我做少少分析.c機唔 ..
引用第27樓0099090於2009-07-07 11:59發表的 Re:我相信大家都用過有技術型人先會用的技術型c機的,我做少少分析.c機唔 .. :
買o既C機係咪強3?

買的是2點...一買就高級
天生我來擋你路
離線合味絕狂
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-07-07
引用第28樓塵夢於2009-07-07 12:07發表的 我相信大家都用過有技術型人先會用的技術型c機的,我做少少分析.c機唔 .. :
買的是2點...一買就高級

你係唔係講龜霸-.-
離線~~福仔~~

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-07-07
我想講,,,太空坦克勁不嬲架啦-.-

咁你可唔可以搵到身二D C機好既地方先,,?

分析,,你知唔知咩叫分析,,?

你個幾行字加幾幅圖咁就叫做分析C機,,,?

好好笑WO,,

你頂多叫介紹太空坦克,,?

分析C機既話,,,你呢個簡直係___都不如啦,,

你可以列出C機好既地方都唔好既地方,,,

仲有點先可以將C機既性能發揮得淋漓盡致,,

再加上你既例子既話,,我服,,

我諗到既野可能未夠,,可以再加上你自己既見解

即係經驗呢,,

明冇?
離線hkargo
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-07-07
同意,
E個絕對唔係叫分析,
只係講解,
話說之前有本GAME書(PC GAME WAVE),
佢係真係每部C機都講出優點及缺點,
但我同意樓主所講,有技術,當然係唔會太廢
題外:有無人入唔到SD,我卡左係登入大陸個到....
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-07-07
點解你特裝4D經會咁小o既= =?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個