切換到寬版
  • 5921閱讀
  • 133回復

動漫節LFO玩家已經上了蘋果日報! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線回憶
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-07-28
引用第39樓自己於2009-07-28 10:48發表的  :
人地隻赤壁黃金板好精美[表情]

你想要呀-3-買左佢xd=]
放迪格斯普通版一盒..底價:$700
http://ibbs.hk/read.php?tid=78474&page=1&toread=1 ←我個post呀
離線andychang3m
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-07-28
咁早,真係打機打到傻左-.-
離線leungyl8
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-07-28
早4日...真係痴線嫁= =
【雞翼小店】收9you點,i go點 主打:代升服務,烈追風,真狂,連錐,聖女,天怒
http://ibbs.hk/read.php?tid=80490
離線nhls01
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-07-28
引用第42樓leungyl8於2009-07-28 11:12發表的  :
早4日...真係痴線嫁= =

上年d人好似仲早啵…=_=
離線a332508
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-07-28
引用第37樓自己於2009-07-28 10:45發表的 :
http://www.gamania.com.hk/ACGHK2009/index.html
u1差幾遠:(

GrandChase果兩隻好似好靚甘.有d想buy
離線自己

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-07-28
引用第44樓a332508於2009-07-28 11:14發表的  :
GrandChase果兩隻好似好靚甘.有d想buy

又平又靚~     _      ~

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線a332508
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-07-28
引用第45樓自己於2009-07-28 11:15發表的 :
又平又靚~     _      ~

人地180蚊500套甘u1玩完喇
離線自己

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-07-28
引用第46樓a332508於2009-07-28 11:17發表的  :
人地180蚊500套甘u1玩完喇

橙仔d產品正係日日限量
又送傘又平

離線a332508
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-07-28
引用第47樓自己於2009-07-28 11:19發表的 :
橙仔d產品正係日日限量
又送傘又平

起馬d野又平又有用又好玩又靚又多

Gamania將會在香港動漫電玩節2009與一眾玩家見面,在見面的同時,我們將會帶給大家各款可以令你玩到血脈沸騰的新遊戲,當中《Dungeon Fighter》更是風靡全亞洲,全亞洲累積會員人數更突破1億的重點遊戲;還有以3D可愛風格著稱的一款大型cute版的西遊類型遊戲、以及一款相信會令到大家玩到手舞足蹈的休閒巨著等等。屆時更會有多項現場大型比賽舉行,不論是想優先體驗各款精彩遊戲的您,或者是購買限量版產品包的您,7月31日至8月4日,我們將會在香港會議展覽中心Hall-1攤位E01 (正門入口),約定你喲!

《Grand Chase》限量主角首辦公仔
一向以來,《Grand Chase》的主角生動又有趣是各玩家都知道的事實唷,所以這次Gamania打算把《Grand Chase》的主角帶進大家的生活中,特地為了動漫電玩節做了2款以《Grand Chase》的主角為藍本的首辦公仔,分別是「神威太獅-太獅將.真」及「搖滾の星-電音主唱.亞莉」,全球限量500套,手快有、手慢無喲!只有在動漫電玩節2009買得到,每一套產品中會包含了「亞莉優先轉職任務卷軸」。

http://www.gamania.com.hk/HK2007ASPX/GamaNews/images/090617c/005.jpg
http://www.gamania.com.hk/HK2007ASPX/GamaNews/images/090617c/006.jpg

其他限量產品包如下:
赤壁至尊龍 / 鳳寶盒包 限量赤壁精美武器,只有3套金色特別版
Grand Chase產品包 限量Grand Chase人物首辦公仔(2款)
CS Online產品包 隨包附送CSO精美限定雨傘一把及虛寶
尋仙 Online產品包 隨包附送尋仙獨家虛寶(商城非賣品
王者世界 Online產品包 隨包附送超值虛寶
Dungeon Fighter 產品包 TBC
Grand Chase 道具卡 戰魂卡歸來,再掀抽卡熱潮
Fantasy Earth Zero產品包 TBC
巨商產品包 TBC
百變公仔 日本空運到港,限量發售
離線自己

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-07-28
引用第48樓a332508於2009-07-28 11:19發表的  :
起馬d野又平又有用又好玩又靚又多
Gamania將會在香港動漫電玩節2009與一眾玩家見面,在見面的同時,我們將會帶給大家各款可以令你玩到血脈沸騰的新遊戲,當中《Dungeon Fighter》更是風靡全亞洲,全亞洲累積會員人數更突破1億的重點遊戲;還有以3D可愛風格著稱的一款大型cute版的西遊類型遊戲、以及一款相信會令到大家玩到手舞足蹈的休閒巨著等等。屆時更會有多項現場大型比賽舉行,不論是想優先體驗各款精彩遊戲的您,或者是購買限量版產品包的您,7月31日至8月4日,我們將會在香港會議展覽中心Hall-1攤位E01 (正門入口),約定你喲!
.......

仲好意頭添

離線a332508
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-07-28
引用第49樓自己於2009-07-28 11:21發表的 :
仲好意頭添

咩好意頭ar xd
赤璧?
離線自己

發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2009-07-28
引用第50樓a332508於2009-07-28 11:22發表的  :
咩好意頭ar xd

龍鳳盒
同埋巨商盒野
其實金色特別板雖然都係得3隻
但精美同平過限量迪格斯

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2009-07-28
u1會唔會係動漫之後改廢終魔同神母,因為睇番ogs既經驗,迪倫勁招變廢,同賣我見得出u1話平衡,即係連終極魔都有份
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線a332508
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2009-07-28
引用第51樓自己於2009-07-28 11:23發表的 :
龍鳳盒
同埋巨商盒野
其實金色特別板雖然都係得3隻
但精美同平過限量迪格斯

無$buy龍鳳鐲
甘買龍鳳盒送比擺酒d新人xd
離線神天魔

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2009-07-28
引用第52樓火仔於2009-07-28 11:26發表的  :
u1會唔會係動漫之後改廢終魔同神母,因為睇番ogs既經驗,迪倫勁招變廢,同賣我見得出u1話平衡,即係連終極魔都有份

實會

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2009-07-28
引用第54樓神天魔於2009-07-28 11:29發表的  :
實會

雖然我係買終魔放比人.自己唔入,再加上我同fd一齊比
終魔異信異招(我fd)
黑羅殺異信異招,人物,終極魔人物(我自己)
中神母,連霸我fd
中爆真,地龍我
空閃炮我+我fd
合體技(考慮會放比大俠)
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線自己

發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2009-07-28
引用第53樓a332508於2009-07-28 11:26發表的  :
無$buy龍鳳鐲
甘買龍鳳盒送比擺酒d新人xd

good idea!

離線神天魔

發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2009-07-28
引用第55樓火仔於2009-07-28 11:32發表的  :
終魔異信異招(我fd)
中神母,連霸我fd
.......

我自己諗住叫人幫買迪格,350x2

試下放,放唔出自己玩下都好

離線自己

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2009-07-28
引用第55樓火仔於2009-07-28 11:32發表的  :
終魔異信異招(我fd)
中神母,連霸我fd
.......

終魔家下降緊價
前幾日100左右
動漫後我唸60左右
同埋大俠係唔會用錢收- -

離線自己

發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2009-07-28
引用第57樓神天魔於2009-07-28 11:33發表的  :
我自己諗住叫人幫買迪格,350x2
試下放,放唔出自己玩下都好

迪格斯係500蚊一份- -

快速回復
限100 字節

上一個 下一個