切換到寬版
  • 3466閱讀
  • 110回復

㊣真.必易成功㊣※軒少俠-店 有迪雲,信物,套裝 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線軒少俠

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-09-10
綠字幫人留左....(留到11月30日)
yahoo野藍字表示
橙字係代賣(有d包有d唔包)
紫字只得序號,密碼(例如豪華包送o個D)

交易紀錄在4樓

10蚊野: 狂虎斬
            佛恆 琪琪

20蚊野: 域多 柏高 霸王流星擊   金甲人 金鐘罩
     馬龍  

30蚊野: 旋風神拳 紅魔鬼 托比  姬絲 爆破拳
     獨龍鑽 佛我同在 旋龍流星拳  漫天飛矢
     亂拋垃圾 

40蚊野: 地雷投擲 小丹 
     魔導使之榮光 悟地

50蚊野: 金龍乍現 金龍斬
     火鳳凰 彗星閃刀

60蚊野: 神之寬恕 蝙蝠鍊成
     極地大火山 大天使之降臨

70蚊野: 邪神降臨 餓虎殺  
     亨利 矢雨驟臨

80蚊野:   吸血

90蚊野:    真十字旋風拳 獄之探戈

100蚊野:   迪雲
      真虎翔霸

120蚊野: 卓男

140蚊野: 邪鬼

奧義區:  ex奧義->120蚊
                悟地奧義->120蚊
                迪雲奧義->150蚊
                  菲雲奧義->110蚊               佢話呢d係包咭價...唔包咭-20蚊              

心想:都唔知個FD放咁貴做乜= =

信物區: 璇瓏的手帕(小丹)120蚊
           比堤墨鏡 (邪鬼)130蚊                        
                      終極魔靈魂   (星奇)   130蚊  ***只限現金*

召換書區:
            $5: 車手之召換書 藍峰召換書 
     $10: 紙袋人召換書 飛女召換書 蠍子召換書
     $20: 冰機甲兵召換書 黃金兵召換書 雪怪召換書
          小野書召換書  河童召換書  
     $30: 百合召換書 鐵忠仁召換書 韓霸召換書
          魔蟹召換書 忍者召換書 毒蜘蛛召換書

套裝: 金甲人+金龍斬+金龍乍現=80蚊  **不是全都是咭

我收既野:              
              潛龍爪 (120或以下野x1換) 可信物但不包悟地全套既招
              EX信物(用值150蚊既野換[自由配搭]唔包信物+悟地全套既招

我幫人留咭,如果我有多1張並不會用綠色表示

抽獎活動:由今日起(6月9日)買lfo野,
買滿100蚊(面交)或120網錢(電交)
交易次數多過5次的幾多錢都有得抽
就可以抽獎,每個月既20-31日供報,
每月4 名(如有咁多人買):
第1名:指定物品(下面有) + 召換書1本($20自己揀) + 沒有效果武器2把(冇得揀)
第2名:召換書2本($20x2自己揀) + 沒有效果武器1把(冇得揀)
第3名:有效果武器1把(冇得揀) +沒有效果武器1把 (冇得揀)
第4名:沒有效果武器2把 (冇得揀)

每月有份抽獎and得獎名單在最下面>>>>

指定物品:$50或以下物品x1 (不包括狂虎斬,茱迪,琪琪,漫天飛矢)
     或
     $30召換書x1+有效果武器1把(冇得揀) +沒有效果武器1把 (冇得揀)
     或
     $10召換書x1+沒有效果武器10把 (冇得揀)

依家開始~㊣~可以用GF咭換我D野
150點可換40或以下既野X1
350點可換40或以下既野X2/50-80既野X1
399點可換 80或以下既野X2/90-100既野X1
500點(150+350)可換120-140既野x1
798點(399+399)可換90-120既野x2
仲可以抽獎1次

30蚊或以下的東西  **一定要在天水圍**
   ﹏不便之處.敬請原諒﹏            

1次買滿150蚊即送10蚊或20蚊野x1
1次買滿200蚊即送30蚊至40蚊野x1或10蚊或20蚊野x2
1次買滿250蚊即送50蚊至70蚊野x1或10蚊至50蚊野x2
1次買滿300蚊即送10蚊至50蚊野x3或60蚊至70蚊野x2
1次買滿500蚊即可從店中揀1樣東西(信物,代賣東西,套裝包括既招除外)

電交既我留屋企電話‥你比先

面交既交換手機電話no.(方便搵人)
如果在天水圍既可以再定地點﹏
如果我出去交易既就要在西鐵站﹏ 屯門至錦上路站
有意者->可add [email protected] <--我msn(請註明咩事)

留言上印明   msn or 電話     <--------可pm我
e-mail 交易 

領獎方法,呢度或msn問我攞,只限公佈後1個月內
6月份有份抽獎名單:sss33hk 靚仔will §林源三§ ※pinky※
供佈日期:6/29   第1名:靚仔will         已給             恭喜你!
         第2名:※pinky※  已給
         第3名:sss33hk   佢唔要=.= 
         第4名:§林源三§       已給
7月份有份抽獎名單:神之皇庭 正義2005 靚女~小庭  jimmy 
           =劍神達爾=
供佈日期:7/31     第1名:靚女~小庭     已給           恭喜!       
                    第2名:神之皇庭     已給      
            第3名:正義2005  已給
           第4名:=劍神達爾=             已給
8月份有份抽獎名單: m18a2   sss33hk 呀牛     卍神之皇庭卍 誠 誠
                              文光中學傻仔 林源三     達爾     wunwunlee
供佈日期:   31/8       第1名: wunwunlee 已給            
                        第2名:林源三      己給    
                        第3名:達爾     已給    
               第4名:卍神之皇庭卍   已給
9月份有份抽獎名單: Will   HOL 某人   高山....   斯 斯
 供報日期:1/10             第一名: 斯   己給
            第二名:某人   已給
            第三名:斯     已給
            第四名:Will 唔要
10月份有份抽獎名單: 霖@@ 化境 化境   西楚霸王 霖@@ 霖@@
                      林源三   柏 傑
供報日期:28/10             第一名:霖@@ 已給一半 
                第二名: 化境  
                    第三名:霖@@
                第四名:霖@@
11月份有份抽獎名單: leung 真龍 jeff
[ 此貼被軒少俠在2006-11-08 20:13重新編輯 ]
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-09-10
除左eD仲有咩??

p.s我仲勁過你,我抽中左4張,其實好易抽嫁炸,仲有e家賣$100嫁炸,最高$130。

離線軒少俠
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-09-10
引用第1樓暴走疾風2006-09-10 22:35發表的“”:
除左eD仲有咩??
p.s我仲勁過你,我抽中左4張,其實好易抽嫁炸,仲有e家賣$100嫁炸,最高$130。

我都中左4張,只係自用左1張
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-09-10
引用第2樓軒少俠2006-09-10 22:37發表的“”:
我都中左4張,只係自用左1張

你除左eD仲有D咩??仲有收咩招and人??

離線軒少俠
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-09-10
交易紀錄(cz+2000fun+呢度!神聖既gbs)
太舊既唔記得晒:  

1.疾風之龍’
          佢用20蚊買我功夫男召換書
          交易成功

2.~傑~
          佢用60蚊買我狂龍斬
          交易成功
        3.佢用220蚊買我鑽風+龍光炮
          交易成功

4.霖@@
          佢用120網錢換我星奇奧義+旋風炮拳
          交易成功
        5.佢用2張gf399點換終極魔靈魂+十字旋風拳+怒火包
          交易成功

6.兔仔(同學價)
          佢用25蚊買我小丹
          交易成功

7.柏斯(同學價)
          佢用220蚊買我米兒齊招+旋龍齊招ac
          交易成功
        8.佢用30蚊買我咀咒迷霧
          交易成功

9.不大可可(同學價)
          佢用130蚊買我唯我獨尊
          交易成功   

10.神之皇庭
          佢用100蚊買我迪雲奧義
          交易成功

11.化境
          佢用520蚊買我2個ac
          交易成功

12.西楚霸王~項羽
          佢用150蚊買比堤墨鏡
          交易成功

13.~傑~
          佢用70蚊買我真.豹影拳
          交易成功

14.真龍
          佢用100蚊買我雷鳥
          交易成功

15.柏斯(同學)
          佢用110蚊買我比堤+吸血
          交易成功

16.CHANYUYEUNG
          佢用驚天掌+由空奏換我真狂虎,超虎,龐士,絕龍劍
          交易成功

17.JEFF
          佢用140蚊+卓男換我柏高成套+龍翼成套  
          交易成功   
[ 此貼被軒少俠在2006-11-06 20:27重新編輯 ]
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-09-10
我要功夫男連卡,$20買ok??

離線軒少俠
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-09-10
引用第5樓暴走疾風2006-09-10 23:12發表的“”:
我要功夫男連卡,$20買ok??

OK,,,
msn講地址,我寄比你先吧...
離線軒少俠
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-09-12
9.12 冪冪生日一推!
離線davidsamtom
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-09-12
佛恆,what交??
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-09-12
引用第6樓軒少俠2006-09-10 23:15發表的“”:
OK,,,
msn講地址,我寄比你先吧...

我msn係[email protected],add我啦可以。

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-09-12
引用第8樓davidsamtom2006-09-12 18:46發表的“”:
佛恆,what交??

要埋茱迪!!
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
離線軒少俠
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-09-12
引用第10樓davidsamtom2006-09-12 18:50發表的“”:
要埋茱迪!!

天水圍銀座/天水圍西鐵站
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-09-12
寄比我啦!!
離線軒少俠
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-09-12
引用第12樓davidsamtom2006-09-12 20:16發表的“”:
寄比我啦!!

先錢後寄,
有冇msn??

p.s.由於我熟悉疾風之龍,知到佢信譽好,所以我寄先

同你唔熟,so你先
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-09-12
我冇msn,emil啦!!
[email protected]
離線軒少俠
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-09-12
引用第14樓davidsamtom2006-09-12 20:23發表的“”:
我冇msn,emil啦!!
[email protected]

唔用e-mail喇...
不如pm傾啦
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-09-13
引用第15樓軒少俠2006-09-12 22:28發表的“”:
唔用e-mail喇...
不如pm傾啦

好啦!!
離線軒少俠
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-09-13
推                 
離線軒少俠
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-09-15
去到咁後,有冇搞錯
離線軒少俠
發帖