切換到寬版
  • 6218閱讀
  • 55回復

[魔獸信長] 淺井長政 影片 [新增服部半藏影片] [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線a布
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-08-09
引用第15樓牙歷於2009-08-08 11:35發表的  :
佢地唔係唔用魔水
係比淺井d吹箭 紅雷同鬼丸暈到開唔到姐..
首歌好熟
咩歌黎?

同$#打
我一見$#/佢飛到埋黎就魔水
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-08-09
玩得唔錯.我想同你挑番場好無?
Fiendkilller
add我我同你玩番場好無a__a'

引用第20樓a布於2009-08-09 16:18發表的 :
同$#打
我一見$#/佢飛到埋黎就魔水

我同你講.識開魔水都要識反殺先有用
K49
離線奧龍-owen
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-08-09
首歌好聽咩名
離線小聰_r
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-08-10
引用第21樓炎黃子孫於2009-08-09 16:51發表的  :
玩得唔錯.我想同你挑番場好無?
Fiendkilller
add我我同你玩番場好無a__a'
.......

睇你玩咩英架姐 中前期踏通英更係走佬為上
離線少里涼親
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-08-10
神手~下次整個市姐單殺.................................. 想練攻裝市
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-08-11
引用第24樓少里涼親於2009-08-10 23:52發表的  :
神手~下次整個市姐單殺.................................. [表情] 想練攻裝市

沒有攻裝,只有法裝(汗
啊~有朋友真好~
離線毒吻皇后

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-08-11
引用第25樓denny1997於2009-08-11 00:12發表的  :
沒有攻裝,只有法裝(汗

毒戒 +清酒+手劍

見人食兵就用普攻打幾下 前期毒戒會幾痛

磨左少少血就行暗位係後面普攻+手劍 佢走就清酒追

d人對阿市戒備低 所以易殺d

之後就要玩暈杖camp人
一暈就狂手劍同普攻

攻裝實在太難玩 唔係對新手都冇信心o_o

通常放暈杖camp 一暈左就開燒酒(+毒戒)+手劍
最後雙電88
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-08-11
引用第26樓毒吻皇后於2009-08-11 12:56發表的  :
毒戒 +清酒+手劍
見人食兵就用普攻打幾下 前期毒戒會幾痛
.......

如果打肥川 大友 神原 馬場 村上 牛牛 呢@@?  同大家講 暈杖係傻仔/冇路可走先中 咁咪好難殺人@@ 同埋你後期都係要上法裝 血雷 鵰地 最多毒刀

和泉加靈寶=] 上埋風傷唔叫法裝好難=] 不如玩血裝 有隱就石甲 火計(之後大炎... 2個血兜(之後唔要一個  魔水合個個 閃鞋 同埋封技個個啦=]

同埋馬場 足利 6lv爆到第1層 同上杉 條友龜塔都比人殺 (你地話呀市勁唔勁=]
[ 極♂霍雷在2009-08-11 17:46重新編輯此帖 ]
離線毒吻皇后

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-08-11
引用第27樓極♂霍雷於2009-08-11 17:36發表的 :
如果打肥川 大友 神原 馬場 村上 牛牛 呢@@? 同大家講 暈杖係傻仔/冇路可走先中 咁咪好難殺人@@ 同埋你後期都係要上法裝 血雷 鵰地 最多毒刀
和泉加靈寶=] 上埋風傷唔叫法裝好難=] 不如玩血裝 有隱就石甲 火計(之後大炎... 2個血兜(之後唔要一個 魔水合個個 閃鞋 同埋封技個個啦=]
同埋馬場 足利 6lv爆到第1層 同上杉 條友龜塔都比人殺 (你地話呀市勁唔勁=]......

「同大家講 暈杖係傻仔/冇路可走先中」
如果傻仔當住d兵面前放暈杖的話 咁當然傻仔先會中
阿市自衛差 識玩都知暈杖係放暗位做眼/camp
暈杖一中暈6.5秒
攻裝法裝都好
咁都識殺就真係....無言(前期)

同埋阿市有幾可會單路?有幾多機會會單打肥川大友神原馬埸村上牛牛呢@@?
呢堆血牛英即使係正常法英攻英都未必夠壓
見親佢地常識都知要圍嘔

如果唔夠呢d英打就係廢
唔只阿市係廢柴 好多英都係廢柴

同埋阿市係團戰英 幫推兵 保兵(火矢) 壓路
早期爆塔成日冇血比人反殺 有阿市就唔同哂

你要知有幾多英加阿市係會幾屈機
唔好囉肥川大友馬埸村上牛牛同阿市敵對

不如肥川大友馬埸村上牛牛同阿市同路
食到6lv出兩推火矢爆塔
對面點擋?
咪又係要圍嘔

d人成日話咩英廢咩英廢 一係就見識少 一係就人廢: D
阿市根身就係做奴做卑 幫人加魔加血
冇人玩 唔係廢 而係悶

如果阿市真係廢的話
d人應該唔想阿市出現係自己隊先岩
但係d人一見有阿市都想同路 明顯阿市唔係廢人=[

玩信長唔係剩係殺人 要GG到都好重要
[ 毒吻皇后在2009-08-11 19:26重新編輯此帖 ]
離線牙琳
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-08-13
我本新都有玩 但係唔知咩先算做勁 我就一定係廢 因為用條底褲 用到完場都未換過或加過裝
離線【霆】xd
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-08-13
連技唔錯的
不過仲未夠快
其實人地有好多次根本夠時間魔水走
只不過佢地唔帶魔水
太多新手=]
樓主加油
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-08-14
引用第28樓毒吻皇后於2009-08-11 19:05發表的  :
「同大家講 暈杖係傻仔/冇路可走先中」
如果傻仔當住d兵面前放暈杖的話 咁當然傻仔先會中
.......

傻仔 睇你唔知暈杖當人地隻英行到 暈杖會出現兩三秒先暈=] 傻仔先會企定定係到食=]

唔該 我冇話市廢 市配好多英都勁 最後個句係話市勁=]文盲 定 理解能力出左問題=]

你市扑6.5秒冇可能殺到 黑田掛...  最重要既係係你提出市單殺=] 好似打裝加仔變左木 比市扑晒都唔死啦=] p.s. 加仔唔出打裝好難變到木  

唔好亂話人傻仔 同埋咪對號入坐=] 

市能力唔只禁小 入塔秒 市係後邊放大 有人買爆旦秒tim=] 唔係悶 係 傻仔 未能夠發揮到最盡 又可能係個人廢=]

p.s. 6lv最盡得40兵力左右 出唔到兩隊 兩個人一齊都咁話=]

個人意見 唔係罵戰=] 希望唔好留o的 又話人廢 又話人傻仔既帖 有時好黑人憎=]

我自己唔係好勁 都係切磋下姐 唔係洗咁

同埋我見過加仔單秒肥川(前期)戴爆彈 2200肥川=]
[ 極♂霍雷在2009-08-14 16:10重新編輯此帖 ]
離線7088

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-08-14
引用第6樓牙文於2009-08-07 17:23發表的  :
手歌好正  手歌係咩名

Overlap
點解咁春多文盲
離線毒吻皇后

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-08-16
引用第31樓極♂霍雷於2009-08-14 15:47發表的  :
傻仔 睇你唔知暈杖當人地隻英行到 暈杖會出現兩三秒先暈=] 傻仔先會企定定係到食=]
唔該 我冇話市廢 市配好多英都勁 最後個句係話市勁=]文盲 定 理解能力出左問題=]
你市扑6.5秒冇可能殺到 黑田掛...  最重要既係係你提出市單殺=] 好似打裝加仔變左木 比市扑晒都唔死啦=] p.s. 加仔唔出打裝好難變到木  
唔好亂話人傻仔 同埋咪對號入坐=]
市能力唔只禁小 入塔秒 市係後邊放大 有人買爆旦秒tim=] 唔係悶 係 傻仔 未能夠發揮到最盡 又可能係個人廢=]
p.s. 6lv最盡得40兵力左右 出唔到兩隊 兩個人一齊都咁話=]
個人意見 唔係罵戰=] 希望唔好留o的 又話人廢 又話人傻仔既帖 有時好黑人憎=]
我自己唔係好勁 都係切磋下姐 唔係洗咁
同埋我見過加仔單秒肥川(前期)戴爆彈 2200肥川=]..

2-3秒 笑左o_o 傻仔玩阿市玩得少 sosad?

最後個句係話市勁=]文盲 定 理解能力出左問題=]」

「同埋馬場 足利 6lv爆到第1層 同上杉 條友龜塔都比人殺 (你地話呀市勁唔勁=]」

如果我冇理解錯的話 最後一句係問句  何來話阿市勁=]=]=]=]=]?????

6.5都殺唔到咁就摺埋唔好玩信長喇 暈咁耐都走300我冇野好反駁 唔同level=[

我話市單殺果個貼都表明左打新手先用

咁又唔知邊個文盲 理解能力差呢-o-???

我冇話人傻仔 我只係假設有傻仔7.7 要對號入號坐話我對號入坐的話 我冇辦法bo:D

買爆旦叫廢o_o 珍奇到o咀

「同埋我見過加仔單秒肥川(前期)戴爆彈 2200肥川=]」
如果基於技術而言 假如有隻神到冇得再神既阿市玩家 (前期)一樣可以戴爆彈單秒2200肥川O_O
又可以有一隻神到冇得再神既肥川 2200 加仔帶爆彈圍嘔都殺唔死
(當然又包括你隻神手加仔秒2200肥川)

唔知乜水表達能力極弱 搞到大部分句子我都係睇唔明的 唔睇清楚前貼後貼噙乜 自己打過咩都唔清楚搞到自相矛盾: ( sosad
[ 毒吻皇后在2009-08-16 21:24重新編輯此帖 ]
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-08-19
引用第33樓毒吻皇后於2009-08-16 21:00發表的  :
2-3秒 笑左o_o 傻仔玩阿市玩得少 sosad?
最後個句係話市勁=]文盲 定 理解能力出左問題=]」
.......

其實唔洗講咁多野 隻秋最實際
離線小聰_r
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-08-21
阿市跟本唔係秒
係完全輔助既英黎
最緊要阿市唔好食兵俾同路隻食哂

通常本多加阿市都係屈機打路組合
離線毒吻皇后

發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-08-21
引用第35樓小聰_r於2009-08-21 14:07發表的  :
阿市跟本唔係秒
係完全輔助既英黎
最緊要阿市唔好食兵俾同路隻食哂
通常本多加阿市都係屈機打路組合

玩下路加道三都屈機o_o
7lv叫兩隊火矢
買勇卷同狂幫兵加血
未到10lv爆到去1300前面個650
離線牙文
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-08-21
引用第36樓毒吻皇后於2009-08-21 21:28發表的  :
7lv叫兩隊火矢
買勇卷同狂幫兵加血
.......

咁又唔係咁講喎  人地有毛毛果d清冰英咁點?
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2009-08-22
引用第36樓毒吻皇后於2009-08-21 21:28發表的 :
7lv叫兩隊火矢
買勇卷同狂幫兵加血
.......

點解加道三唔加竹中.
竹中水元素加大技再加埋2隊冰
道三有乜好.得招1技同網.如果竹中同道三比我相信竹中會好好多.
爆塔問題.

引用第37樓牙文於2009-08-21 23:13發表的 :

咁又唔係咁講喎  人地有毛毛果d清冰英咁點?

嗯.有毛毛係度.1技2技大技飛標電卷阿市都應該死.加上係清冰同埋cut竹中大技問題.
K49
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2009-08-22
引用第38樓炎黃子孫於2009-08-22 16:31發表的  :
嗯.有毛毛係度.1技2技大技飛標電卷阿市都應該死.加上係清冰同埋cut竹中大技問題.

其實唔係=] 加加仔先屈=] 道雪4秒加加仔都屈到... 咁道三松狗6秒 加仔法裝軟 但係加埋道三捉 人地一行埋黎就閃捉=] 反殺都得=] 冇得埋身(唔計圍埋sadomasochism(sm).. 加仔打裝

三招大都好勁=]

竹中 加 秀吉先係屈=]

其實好多都屈 兩個人合作先係最屈
快速回復
限100 字節

上一個 下一個