切換到寬版
  • 4848閱讀
  • 24回復

[管理建議]要求加管鎖定卡作用 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-08-15
就算自己鎖都可以扣分或者刪貼:X
最近很多人無視版規啊~所以小弟會偷偷地扣分或者刪貼,而多數不會通知,所以L區的朋友發現自己積分無故少了很多也不需驚訝

PS:其他版大有權查到小弟刪的貼內容,所以大家不用擔心小弟濫用
[ 汝吾之在2009-08-16 00:06重新編輯此帖 ]

離線athrun
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-08-16
鎖定卡的真正功能相信8樓可解答你

所謂發問後鎖帖,根本不用,要鎖的話,其他人鎖也可以---之後再回便是灌水,到時便鎖帖加扣分了,版主可以做到
所以我覺得不如禁用鎖定卡便比較直接

樓主留言:

完全離題 ?!

[ athrun在2009-08-17 00:18重新編輯此帖 ]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-08-16
引用第20樓汝吾之於2009-08-15 23:38發表的  :
最近很多人無視版規啊~所以小弟會偷偷地扣分或者刪貼,而多數不會通知,所以L區的朋友發現自己積分無故少了很多也不需驚訝
PS:其他版大有權查到小弟刪的貼內容,所以大家不用擔心小弟濫用

版主會處理沒問題....但是比D人無理取罵到時可真糟糕了 = =
引用第19樓woodyssjzx於2009-08-15 22:23發表的  :
嚴厲d就會好像我咁...比人嘈囉...

所以你話而家版主點減得人分 .... 一減又投訴..一減又投訴

自己做錯照投乜都唔理...

老師都講過他律是沒可能永遠 , 只有自律先可以長久
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-08-16
引用第20樓汝吾之於2009-08-15 23:38發表的  :

汝吾之大
不過呢兩日已經冇咩人狂發了.
敗者無一死 將來富如山
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-09-12
鎖定卡唔算濫用姐...
SABER~
快速回復
限100 字節

上一個 下一個