切換到寬版
  • 8548閱讀
  • 50回復

aaronlam昆 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線sasalree

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-08-17
話回天斬+幻塚換佢真虎捕影
我見佢3星,點知信錯左佢
aaronlam

下圖

[ sasalree在2009-08-17 19:19重新編輯此帖 ]
有技術1lv無裝星仔能打贏無技術200lv有裝迪倫嗎?
離線mj1314
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-08-17
cheak id sin ma = ="
http://www.doujin-moe.us/phpgraphy/index.php
離線sasalree
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-08-17
引用第1樓mj1314於2009-08-17 20:51發表的  :
cheak id sin ma = ="

--個陣唔記得…諗住佢3星唔會昆…
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-08-27
3星老會員都昆~真係好賤
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-08-28
下次唔好同他交易了,樓主好慘.

離線aaronlam
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-08-28
我都無昆你只是忘記入了真虎捕影
離線marcusyu
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-08-28
引用第5樓aaronlam於2009-08-28 18:46發表的  :
我都無昆你只是忘記入了真虎捕影

咁你又唔賠番比人?一句忘記大哂既???
離線aaronlam
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-08-28
我想賠但他說只要捕影
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-08-28
引用第7樓aaronlam於2009-08-28 18:57發表的  :
我想賠但他說只要招捕影

咁你應該盡力收番招捕影比人.
敗者無一死 將來富如山
離線sasalree
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-08-28
忘記入了真虎捕影0,0?你交記都打左真虎捕影換哈邦
離線aaronlam
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-08-28
我有兩張
離線龍皇迪倫
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-08-28
報案吧
把證據交比板主拿佢ip報案
捉到佢就死= =
ps:比差人叔叔捉到就死 = =,你咁可愛係唔應該做埋d昆人既事

愛莉(會心一擊)
離線sasalree
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-08-28
引用第10樓aaronlam於2009-08-28 19:03發表的  :
我有兩張

有兩張唔比第2張我@@?
離線chun9540
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-08-28
交易紀錄  john96387(ibbs)赤道之焰換我忍法.天火轟佢先成功
                  leehoghi(ibbs) 哈邦換我真虎捕影佢先成功
                  tommywu (ibbs)失樂的雷鳴換我魔導使之榮光佢先成功
                  mj1314(ibbs)空間轉移-30天ch我10$佢先成功
                  mj1314(ibbs)10hk ch我烈火焚身佢先成功
                  飛魚(ibbs)黑幕再現ch我凌霄舞空佢先成功
                  戰神邪鬼(ibbs)符文替身術ch我轟裂異度空間佢先成功
                  ta134(ibbs)寒魔使徒ch我牢動破佢先成功
                  戰神邪鬼(ibbs)醉虎神道ch我十級暴風佢先成功
[ aaronlam在2009-08-26 15:30重新編輯此帖 ]
放人:魔姥 玄武  迪雲 悟地
    招異信:豹皇疾風腿 勢凶夾狼 青狗合擊 火葬 虎牙炮轟 無極地獄 雪影飛砂 虎山派掌門令 魔法破邪彈 荊棘纏身  機關炮轟炸
            出擊!機械邪鬼 漫天飛矢 MAX手指火箭炮 破空閃  究極爆裂破 烈錘轟炸 迪氏全家幅 吸精大法  灰飛煙滅 比堤墨鏡
            鋼鐵護甲 泰加唯我獨尊 毒霧攻擊 原子能量 伏虎勢  戰神面具 爆裂真龍波 雪裂觸擊  魔法王密碼 女媧遺書
            黑洞原子粒 馬龍的日記 真豹影拳  亞空間時光機 聖蛇杖擊 黑印封帶
     收招異信: 地藏龍 冰鋒巨刃 絕對零度 連環冷凍錐 血壓暴漲   一百萬匹馬力 昇空鬼車腿真龍百裂拳 翔天穿空矢 索命出鞘 蘿拉耳環
               虎牙截擊 魔獸之怒火 終極魔龍噬 十字烈風拳 倒掛流星 銀河旋風  往生烈火  獵牙 虎煌霸 地龍斬 五連箭 音速手刀 逆狼牙襲
              天羅地網 天神的制裁 天神轟臨 天罰  終焉吞滅 太陽彈 君臨寶劍 后羿射日 萬念俱灰 開天辟地
               六獸噬魂 炎帝真元 黃帝內經 獵殺狂風 獵剎勾魂  重組份子 冥王血殺 冥王破
       人:索特 暗黑人  炎魔使徒  邪狼丸 女媧 神母號 勇心 安德魯
        黑名單chankahei昆了我左我蓋亞異信,半月破仲話我昆
        四星以上我可先+ me msn [email][email protected] 只換不用錢收 另收勁舞點
        設爆關服務30hk全s
[ aaronlam在2009-08-27 09:50重新編輯此帖 ]
第2張去左邊????? 有第2張又唔比人? 掩飾!
離線marcusyu
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-08-28
算啦....邊有人昆左人會認....
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-08-28
我都比e條昆狗昆左蓋亞異信+半月破...
賤價放絕猛/超旋/光流裂/天使擁 !!!
(全部面交,回帖後pm or add msn自出)
msn:[email protected]
離線aaronlam
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-08-29
第2張無比lala人入佐
離線winnie123456
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-08-29
你昆左chankahei  既蓋亞異信+半月破

係你post就寫係 chankahei   昆你 蓋亞異信,半月破..........=_=

真囧囧囧!!!!
離線sasalree
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-08-29
引用第16樓aaronlam於2009-08-29 11:28發表的  :
第2張無比lala人入佐

我同你交易左之後我先見你打交記話真虎捕影換哈邦
離線aaronlam
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-08-29
之前同leehoghi換吾記得打你問佢lo