切換到寬版
  • 2101閱讀
  • 14回復

風影又唔知算唔算昆人 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線克萊斯

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-09-15
岩岩大約五點幾同佢係msn交易
我用慘絕同炎冰換佢招核爆
我比左佢之後佢服一聲就落左線,我以為佢可能係其他原因落左線
但係發現佢岩岩先係交易區到回覆人

同埋我唔知幻星神同風影係唔係同一個人,因為係論壇到係幻星神買我野,但係add我果個係風影

我唔知點算= =因為果兩張野係我個fd叫我幫佢換,我個fd話佢如果聽日都唔on比我既話報警

msn:
墨魚丸定食-by武 說:
hi

yuenmu(bbs會員)我岩岩收左蓮娜,好開心^^ 說:
hi

你係唔係克x新

你係?

風影

我想要炎冰重砲

同埋

慘絕

ok

+埋130ok?

120網用ok?

sorry,唔收網用

咁ch ok?

你有d咩呀?

http://bbs.games-bbs.com/read-htm-tid-7761-fpage-3.html

除左呢d重有無其他嫁?

換核子爆彈ok?

ok

but

你比你個post我睇

http://bbs.games-bbs.com/read-htm-tid-8492.html

你加多60網用ok?

sorry^^"我無網用錢

咁唔駛加網用

但你比先ok?

ok

ok

而家?

ok

入game好唔好?

因為好似無得復製

你yahoo?

?

咩yhaoo?

yahoo卡?

你係唔係yahoo卡

yuenmu(bbs會員)我岩岩收左蓮娜,好開心^^ 剛剛傳送來電震動!

係唔係

唔係

現卡?

咁你先LA

ok,但係唔係可以我比用一張你之後你比我我再比第二張?

UM...

你比左一張我跟住我比ID你跟住你比第二張我,我比PW你

ok

WAIT

OK

比咩先

炎冰重炮 HE198792754465042688         VBAN-6YQX-P58R-TSXS

入唔到

再打多次

o,sorry,唔係HE,係HB

錯喎

等等

再睇多次

得未

HB198792754465042688     VBAN-6YQX-P58R-TSXS

OK

我比ID

YC65217566428605723

慘絕   HB162643513786274073     NQF6-LK3P-563T-3HR1

ok?

WAIT

yuenmu(bbs會員)我岩岩收左蓮娜,好開心^^ 已顯示為離線 你的訊息將在 yuenmu(bbs會員)我岩岩收左蓮娜,好開心^^ 登入時傳送 改送電子郵件
[ 此貼被克萊斯在2006-09-15 21:55重新編輯 ]
離線十字皇者
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-09-15
WAIT<---------------------算la
離線魔法王子
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-09-15
金都得= =你找唔找他?
離線woody仔ex
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-09-15
佢冇off過= =
離線克萊斯
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-09-15
引用第2樓炎帝~~~煉2006-09-15 20:52發表的“”:
金都得= =你找唔找他?

我有sd訊息比佢,佢無回,但係有見到佢係呢個論壇到回覆
離線魔法王子
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-09-15
引用第4樓克萊斯2006-09-15 21:50發表的“”:
我有sd訊息比佢,佢無回,但係有見到佢係呢個論壇到回覆

你應該追殺他呀!!(說笑..
離線克萊斯
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-09-15
引用第5樓炎帝~~~煉2006-09-15 21:58發表的“”:
你應該追殺他呀!!(說笑..

唔係我嫁,我個fd嫁,不過佢好嬲,話聽日唔比佢佢報警
(ps:聽講有幾單同呢類差唔多全部都要賠償= =")
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-09-15
好呀
報警啦
搞大單嘢啦!
其待緊....
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-09-15
風影曾經昆我轟地雷
風影=霹靂鳳凰=呀星
msn:[email protected]
    Davidwwer.hotmail.com
    [email protected]
離線克萊斯
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-09-15
最新消息= =
原來係我打緊機其間我個fd已經sd左信去
香 港 警 務 處 商 業 罪 案 調 查 科 科 技 罪 案 組 - 防 止 科 技 罪 案 小 組
到= =無計...識佢咁耐佢份人太激,如果風影睇到麻煩你= =我都唔想搞大件事,因為係由我負責代佢交易,所以一定搞埋我= =你係就比張核爆人啦...
離線小聰

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-09-15
引用第8樓tony仔2006-09-15 22:38發表的“”:
風影曾經昆我轟地雷 [表情]
風影=霹靂鳳凰=呀星
msn:[email protected]
    Davidwwer.hotmail.com
.......

吓,唔係呀馬

風影=霹靂鳳凰????????

我之前同佢換真狂,佢話霹靂鳳凰同我爭,佢係咁話霹靂鳳凰加好多野,仲係咁要我抬價,結果我比左7招佢-﹏-
離線克萊斯
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-09-15
引用第10樓龍神之子2006-09-15 23:41發表的“”:
吓,唔係呀馬
風影=霹靂鳳凰????????
.......

呢d咪叫賤lo= =一個人做幾個角色黎抬高d價
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-09-16
咁賤嘅人唔可以原諒
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線cwp0010
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-09-16
終於殺了風影,我都差d比他呃,當我叫他拿證據出來證明他唔呃人,我就叫他開蓮娜出來比我看,但他之後唔應我,就知到他係呃人
免費送虛寶,放3個主Ac,全場大便賣MP3,快譯通,PSP記憶卡,高達
http://ibbs.hk/read.php?tid=360
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-09-16
既然咁多人話佢昆人.那就是昆人了!加佢入黑名單己算仁慈
快速回復
限100 字節

上一個 下一個