切換到寬版
  • 6487閱讀
  • 116回復

此刻玩LFO與否都入這帖投票吧 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線cheung_1993
發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2009-08-27
喂豬哥哥
冇野講啦
你一定幫你老母拉客啦
咁冇野啦
加油!!!努力!!!

離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2009-08-27
引用第99樓kim哥於2009-08-27 01:03發表的  :
其實我一早已不想跟那種人糾纏,但那種對號入座的行為令人很難忍耐
這投票帖而已,並非聲討,我很不希望好好的帖令那種東西糟蹋給變質了

你呢D昆Post既膠神,疾風以前一年都鎖幾百個啦!表面扮正義,背後就數LFO呢樣差,個樣差,改乜好改乜唔好,真係司馬昭之心路人皆知啦,心照啦你!咁多問題,自己開隻遊戲做老細嘛!投D咁既廢問題,好野又唔見你打落去?
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2009-08-27
引用第101樓tsunate於2009-08-27 01:09發表的  :
你呢D昆Post既膠神,疾風以前一年都鎖幾百個啦!表面扮正義,背後就數LFO呢樣差,個樣差,改乜好改乜唔好,真係司馬昭之心路人皆知啦,心照啦你!咁多問題,自己開隻遊戲做老細嘛!投D咁既廢問題,好野又唔見你打落去?

廢也不及你回帖的廢百分之一,

別拿你那種程度的智商去掂量,又表面又什麼的,以為自己看得很透,想不到你臉皮比我想像中厚…

你有種便回應所有在這帖聲討你的朋友呀,在這個騷什麼勁兒?
但相信你連一句正當的回應也沒有,由始至終你就像在自言自語。

疾風前疾風後的裝熟,你能代表管理層?
我這帖主要想找回已不玩的老手說兩句,比起你那些一兩句,毫無討論性的自我中心帖,無疑是好很多,要鎖也得先鎖你的
因此,你並無資格去說出這種話,請掂量自己
離線cheung_1993
發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2009-08-27
引用第101樓tsunate於2009-08-27 01:09發表的  :

你又好好咩,樣唔講啦
你背又唔咪數LFO,u1有幾唔得,呢樣差,個樣差
u1既大忠臣
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 104樓  發表於: 2009-08-27
引用第102樓kim哥於2009-08-27 01:13發表的  :
廢也不及你回帖的廢百分之一,
別拿你那種程度的智商去掂量,又表面又什麼的,以為自己看得很透,想不到你臉皮比我想像中厚…
.......

LFO既大忠臣我以前一定唔會認,疾風睇住我放棄LFO,最終兜兜轉轉走過晒所謂好玩既Online Games,其實未同LFO一樣,邊隻唔昆錢,邊隻會冇外掛呀!地城夠新啦!未一樣有Bug狗啦!遊戲外掛已經去到猖厥既地步,等同97年老翻興起一樣!

我上星期先同疾風講完,最近ibbs有幾個人帶頭搞事,邊幾個大家心照啦!重登記新帳號係度唱雙王,日唱夜唱,收左人錢搞事?唔洗咁勤力啊!其實搞乜都冇用,一個遊戲好玩,自然吸引到人玩,LFO重係小鴻時代既絕作,咁易代替就唔係香港人既奇蹟啦,而且老朱都講左LFO2會出囉!好正常主力會放係新版度多D啦,你整咁多投票既問題都講LFO既缺點,收左人錢就做戲做全套嘛!講D LFO吸引人之處嘛!老實講,自我玩Online Games開始,LFO比得最多開心既回憶比我,起碼我個ac同招都重係度,同之前一樣冇變。
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2009-08-27
引用第104樓tsunate於2009-08-27 07:04發表的  :
LFO既大忠臣我以前一定唔會認,疾風睇住我放棄LFO,最終兜兜轉轉走過晒所謂好玩既Online Games,其實未同LFO一樣,邊隻唔昆錢,邊隻會冇外掛呀!地城夠新啦!未一樣有Bug狗啦!遊戲外掛已經去到猖厥既地步,等同97年老翻興起一樣!
我上星期先同疾風講完,最近ibbs有幾個人帶頭搞事,邊幾個大家心照啦!重登記新帳號係度唱雙王,日唱夜唱,收左人錢搞事?唔洗咁勤力啊!其實搞乜都冇用,一個遊戲好玩,自然吸引到人玩,LFO重係小鴻時代既絕作,咁易代替就唔係香港人既奇蹟啦,而且老朱都講左LFO2會出囉!好正常主力會放係新版度多D啦,你整咁多投票既問題都講LFO既缺點,收左人錢就做戲做全套嘛!講D LFO吸引人之處嘛!老實講,自我玩Online Games開始,LFO比得最多開心既回憶比我,起碼我個ac同招都重係度,同之前一樣冇變。

是你偏激在先。

是你一開始就把帖子的目的扭曲為煽動﹑攻擊在先。

同一句話要我說多少次你才明白?這帖,本來不是放在這裡讓玩家們埋怨的,我本來不開在這裡,因為早料到開在這裡就有玩家乘機埋怨....

你好好給我看清楚首兩頁在聊天版的故有玩家是否在一味攻擊,還是在回憶吧,至少我認為這帖只是讓不玩的玩家想一想,其實無論怎樣也好,始終都喜歡過隻Game
我若是攻擊,有什麼必要回以下的這種回帖?
引用第5樓kim哥於2009-08-25 19:02發表的  :
難道VS的樂趣留不住各位嗎?

看不懂的話給我閉咀,混蛋,你憑什麼冤枉老子?
離線創世紀
發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2009-08-27
全部都投啦

VS時屈狗一堆

物價上漲買招好貴

抽卡又抽不到想要的
離線ryan1649
發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2009-08-27
是時候到我這位老臣子講番句吧  (茶

其實由封測到現在, 我可以說是見證著LFO的衰落
由見到好多老玩家, 到依家放棄哂
係咩問題放棄, 大家心知肚明
kim說得沒錯, 這個帖只是讓大家討論
我可說是這帖永遠沒有結果可得
只不過是一班老玩家一起回憶
完全沒有任何的攻擊成份

你要說怎麼只是說衰野, 而又唔講好野
其實這帖都不是討論這些point, 請不要太執著
不玩就算, 一向本住這忠旨同那些不斷唱衰game的小白講

什麼bug, 什麼外掛
對! 任何game都一定會出現
只不過是官方的處理手法是如何
我明白很多問題都是急切性的
不過官方都要知道發生什麼事情才去做
求奇發表左出黎, 又有一班反對聲音出現, 又何必呢?

一切都只是時間的問題, 等多一陣又會雨過天清
相信那些小白 bug狗始終會有懲罰的一天, 大家都只是拭目以待

或者大家不必要去理會那些 文盲(?
說了那麼多次依然不明白我們正在談論什麼
離線ryan1649
發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2009-08-27
[
引用第104樓tsunate於2009-08-27 07:04發表的  :

1.請問我們在唱什麼?
2.請你搞清楚我們是在討論什麼
離線alplane
發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2009-08-27
睇黎花生組又要出動

召喚花生呀,有冇人有呀=]
hkgolden cultural club
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2009-08-27
引用第105樓kim哥於2009-08-27 10:44發表的  :
看不懂的話給我閉咀,混蛋,你憑什麼冤枉老子?

咪係度昆Post啦,之前已經開左個Bug Post,兒家又重複內容:
http://ibbs.hk/read.php?tid=86189&fpage=3

重有你玩左LFO幾耐,年年動漫後,LFO一定出現Bug,加上Bug狗猖厥又想Bug新招玩,所以不停攻擊Server,情況同兒家一樣,年年都冇變,當Bug狗玩厭左LFO新野後,就輪爛橙遊戲大米,跟住到其他Online,唔洗一個月,已經玩齊晒所有動漫既新野。世界上冇一隻Games冇Bug,連全世界最勁寫Games既THQ遊戲生產商出既英雄連唔洗一個禮拜就被破解左啦,上Server狂更新狂對戰,Cheat Trainer照用,你咪膠啦!你自己睇翻自己講過乜先啦 http://ibbs.hk/read.php?tid=86330&page=2&fpage=1

kim哥既回應:
LFO區FOR lfo玩家的
這個帖主要對象是已經不玩的,而且看看動向是什麼...
用其他game比較一下也沒所謂

你唔玩未走囉!我係DNF走翻黎LFO,我有冇好似你咁多9餘到係DNF討論區開個膠Post黎統計DNF既缺點,你化唔化嫁?遊戲市場係圓,D客周圍走既,冇話玩死邊隻好邊隻唔好,唔岩玩咪玩,走人!講咁多野把Q咩!你發個所謂偉論膠Post比人投票,可以做到D乜?上U1公司講過既老手們都唔止千百個啦!差唔多好多都冇玩LFO囉,你咁唔滿意又咁谷氣咪玩囉,老朱又冇拿住枝槍指住你玩。
[ tsunate在2009-08-27 17:08重新編輯此帖 ]
離線龍皇迪倫
發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2009-08-27
Game物價高,經濟能力上負擔不起 <this
d野貴到死
一隻迪格=500蚊

愛莉(會心一擊)
離線狂龍mars
發帖
icash
只看該作者 112樓  發表於: 2009-08-27
VS成日搵唔到人挑,Game度多屈狗  
Game物價高,經濟能力上負擔不起  
太多外掛/彈機狗,火滾  
玩到悶,打關故事都無癮  

全中

仲有,,,,
u1態度令人不滿
咩小朋友玩 .......

現玩英雄web了
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 113樓  發表於: 2009-08-27
引用第111樓龍皇迪倫於2009-08-27 16:56發表的  :
Game物價高,經濟能力上負擔不起 <this
d野貴到死
一隻迪格=500蚊

好似我咁,動漫野好價即放,永遠唔會玩最新既野,等量產先收,一定負擔得起!
離線龍皇迪倫
發帖
icash
只看該作者 114樓  發表於: 2009-08-27
引用第112樓狂龍mars於2009-08-27 17:03發表的  :
VS成日搵唔到人挑,Game度多屈狗  
Game物價高,經濟能力上負擔不起  
太多外掛/彈機狗,火滾  
玩到悶,打關故事都無癮  
.......

u1係咁的
d人真係好貴
500蚊盒

愛莉(會心一擊)
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 115樓  發表於: 2009-08-27
引用第110樓tsunate於2009-08-27 16:56發表的  :
咪係度昆Post啦,之前已經開左個Bug Post,兒家又重複內容:
http://ibbs.hk/read.php?tid=86189&fpage=3
.......

個post幾時有話過要專門講bug?
我諗昆帖果個係,你9up左咁耐一個撐你既路人都有

你呢種文盲同你講一百年都sign氣,引用番ryan兄講既野算

引用第107樓ryan1649於2009-08-27 13:07發表的  :
是時候到我這位老臣子講番句吧  (茶

其實由封測到現在, 我可以說是見證著LFO的衰落
由見到好多老玩家, 到依家放棄哂
係咩問題放棄, 大家心知肚明
kim說得沒錯, 這個帖只是讓大家討論
我可說是這帖永遠沒有結果可得
只不過是一班老玩家一起回憶
完全沒有任何的攻擊成份

你要說怎麼只是說衰野, 而又唔講好野
其實這帖都不是討論這些point, 請不要太執著
不玩就算, 一向本住這忠旨同那些不斷唱衰game的小白講

什麼bug, 什麼外掛
對! 任何game都一定會出現
只不過是官方的處理手法是如何
我明白很多問題都是急切性的
不過官方都要知道發生什麼事情才去做
求奇發表左出黎, 又有一班反對聲音出現, 又何必呢?

一切都只是時間的問題, 等多一陣又會雨過天清
相信那些小白 bug狗始終會有懲罰的一天, 大家都只是拭目以待

或者大家不必要去理會那些 文盲(?
說了那麼多次依然不明白我們正在談論什麼...
離線r仔r仔

發帖
icash
只看該作者 116樓  發表於: 2009-08-27
本人已經戒左網絡成癮症
唔駛再把金錢放在這裡
原來唔打機d生活真係會過得好好多
每天上ibbs看鬼故~v~