切換到寬版
  • 16017閱讀
  • 201回復

大家真係要小心laughing呢個人(今次佢真的昆人,有人中左招,有埋証明) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線laughing
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-08-31
引用第19樓tonytonytony於2009-08-31 00:47發表的  :
純粹推測?!你岩岩講明話如果我比先,你就送烈追風異信,我有証明的,睇清楚啲

冇錯, 唔通送野好有問題?  

你唔比我有?  自己唔順超就收啦你  你激到我好火wo

係唔係要我以後有買無送呀 ?  我一送野就係昆人呀  係唔係呀

我咁做係希望可以快d可以交易到  你就話我想昆

我呢d好意  就被你咁踩  

你今次真係激嬲我

另外,送烈追有咩問題? 我自己又唔用 放又太貴  現在想特放  唔通要問你拎permit?
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-08-31
引用第20樓laughing於2009-08-31 00:48發表的  :
冇錯, 唔通送野好有問題?  
你唔比我有?  自己唔順超就收啦你  你激到我好火wo
.......

唔係唔比你有,不過好有問題lor,試問有冇人交易送烈追風異信呢?激到你好火?想打我嗎?以後有買無送?你送唔送係你問題,我地唔想知,
咁做係希望可以快d可以交易到?(送野會交易快啲?!,送埋個ac比人啦你,好意?!,惡意就差唔多,激嬲人地個個係你啊,講野經下個大腦啦(如果你有腦既話.,,)
SABER~
離線ianchan
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-08-31
你咁怕比人copy你d序來昆人,因為我地係普通會員,保障自己方面你無錯做得很好(真的)現在你的誠信已受損,我個人認為你可以物識一位白名單,找他幫你查序,咁樣一來,你不怕他們用來昆人,2來,可以找他們作證
離線laughing
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-08-31
引用第21樓tonytonytony於2009-08-31 00:57發表的  :
唔係唔比你有,不過好有問題lor,試問有冇人交易送烈追風異信呢?激到你好火?想打我嗎?以後有買無送?你送唔送係你問題,我地唔想知,
咁做係希望可以快d可以交易到?(送野會交易快啲?!,送埋個ac比人啦你,好意?!,惡意就差唔多,激嬲人地個個係你啊,講野經下個大腦啦(如果你有腦既話.,,)

唔好迫我搞大件事   我好認真同你講  你嚴重影響我生意

ianchan

你個方法唔錯 我會考慮使用  不過同某d白痴仔我就情願叫他食嗯屎
離線小李
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-08-31
[ laughing在2009-08-30 22:46重新編輯此帖 ]
宣傳ibbs,贏取宣傳大使獎勳章top Posted: 2009-08-30 13:27 | [樓 主]
你都幾勁wo!
你夜晚:11:35分放,係呢兩個番緊公既時間打野!
你甘得閒既你!你又話番完工,條氣都唔多好!你e加泥唔訓就極為好野!
如果你話做緊project,甘我想問你做project,點解甘得閒上泥睇野既!
and  2009-08-31 00:48 | 20 樓 甘夜都唔訓!你番乜工啊?
雖然呢d可以話係你鐘意!但係點解你可以係10點鐘同1點鐘個陣玩到呢?
(這些只是小弟的問題!你答晒就得啦)
離線ianchan
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-08-31
在此當然我要強調自己係保持中立.
+多最後一句:快一點了,咁樣絕對係最好既證明=]
如果唔快d既,咁大家就唯有信樓主了.
同埋如果你真係有昆過既案例,,咁我會覺得你好過份..
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-08-31
引用第23樓laughing於2009-08-31 01:02發表的  :
唔好迫我搞大件事   我好認真同你講  你嚴重影響我生意
ianchan
.......

對於樓上們的帖子我就不理會。

只是,laughing,連EZ也有會員說了你是昆狗。而且也有一定程度的證據,所以勸你不要逼別人把事情弄到不可收拾的地步。
離線laughing
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-08-31
引用第25樓ianchan於2009-08-31 01:08發表的  :
在此當然我要強調自己係保持中立.
+多最後一句:快一點了,咁樣絕對係最好既證明=]
如果唔快d既,咁大家就唯有信樓主了.

人地白痴來的  做什麼都是白費  我唔理呢個呃帖的呃了
離線小李
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-08-31
引用第29樓laughing於2009-08-31 01:12發表的  :
說我的人 咪你地幾個lo咪又係  

點解唔答問題既??
離線laughing
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-08-31
引用第26樓黑天狗於2009-08-31 01:10發表的  :
對於樓上們的帖子我就不理會。
只是,laughing,連EZ也有會員說了你是昆狗。而且也有一定程度的證據,所以勸你不要逼別人把事情弄到不可收拾的地步。

離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-08-31
引用第29樓laughing於2009-08-31 01:12發表的  :

哪幾個?請指名。

請你把所有「說你的人」的會員名稱﹙連論壇名﹚說出來。
離線小李
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-08-31
灌水都要去!
點解唔答我問題啊?
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-08-31
引用第31樓小李於2009-08-31 01:14發表的  :
灌水都要去!
點解唔答我問題啊?

沒辦法,天才先生他要用點時間想答案。
離線ianchan
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-08-31
引用第27樓laughing於2009-08-31 01:11發表的  :

我個人認為,你不應不斷話人地白痴,咁樣絕對係侮辱緊人,,人地只係提醒,另外其他朋友可唔可以post埋個案例?咁樣會方便d大家肯定laughing是否昆狗,thz
離線小李
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-08-31
引用第32樓黑天狗於2009-08-31 01:15發表的  :
沒辦法,天才先生他要用點時間想答案。

原來係甘!
甘答唔到,姐係佢係昆狗囧
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-08-31
引用第33樓ianchan於2009-08-31 01:15發表的  :
我個人認為,你不應不斷話人地白痴,咁樣絕對係侮辱緊人,,人地只係提醒,另外其他朋友可唔可以post埋個案例?咁樣會方便d大家肯定laughing是否昆狗,thz

http://www.ibbs.hk/read.php?tid=86720
在這兒也發現到跟EZ那邊一樣的post。
引用第34樓小李於2009-08-31 01:15發表的  :

原來係甘!
甘答唔到,姐係佢係昆狗囧

嘛,不要這樣斷定。

說不定天才先生是打字很慢
離線小李
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-08-31
引用第35樓黑天狗於2009-08-31 01:17發表的  :
嘛,不要這樣斷定。
說不定天才先生是打字很慢[表情]

可能是吧!(可能已經千年帖-,-)
離線青豆
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-08-31
明昆啦
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2009-08-31
引用第27樓laughing於2009-08-31 01:11發表的  :

呃帖的呃?咩黎啊?次次都打錯字,諗住呢度冇人幫你,你就唔理?打字慢就唔好學人串吧..
,一唔夠人串就話人白痴,睇下你幾冇品啊...
同埋好心你啦,次次都係咁,人地唔係幫緊你啊,唔好傻啦,
我唔會比我自己既野被人利用去昆人.呢個我勁想笑lor,你唔好講到自己唔係昆咁啦
迫我搞大件事   我好認真同你講  你嚴重影響我生意,呢個仲好笑 你去搞大件事吧,你認為你恐到我咩?!我影響你生意?!我係提醒緊人地唔好同你換,你阻到我咩?
[ tonytonytony在2009-08-31 08:52重新編輯此帖 ]
SABER~
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2009-08-31
但如果沒有足夠證據而開post , 會進行減分管處理。

p.s : 所有MSN交易證據一定要用圖片放上。文字不會當成證據。

圖片會較清楚. 宜家文字睇5都想睇.
[ saizen在2009-08-31 08:50重新編輯此帖 ]
敗者無一死 將來富如山