切換到寬版
離線林bad
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-09-04
引用第29樓waynewong於2009-09-04 14:44發表的  :
你唔識食姐

未食過-.-..見到好似唔係好好味姐..
離線kahoyin
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-09-04
引用第39樓冰之呂忍於2009-09-04 18:38發表的  :
哈哈,同志,我都去左,8月10-14日,我好慘,每日都要轉酒店,成日打邊爐,我都係跟團去,我又去左你果個溫泉樂園,哈哈,我玩左好長果個滑梯(裹面有燈的,唔知你有無玩- -)快dpost多d上來,睇下我行程係咪同你一樣- -,我係跟蹤環遊的,你呢?
你的酒店係咪叫jw marrirot的(大約係咁,唔知點串= =)我認得個廁所,同我住過果個一樣的,早餐有自助餐,正= =
你果到我都有去,一行入去有老虎,跟住再去,就有bear,係咪?仲有,果d bear有d係識 請請'的,係咪?

我跟果個團唔係去樂天世界 但係都係去遊樂場之類既野-.-但係唔記得左個遊樂場個名
y0
離線a332508
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-09-04
竟然a貨會係韓國出現- -
離線tung
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-09-05
引用第39樓冰之呂忍於2009-09-04 18:38發表的  :
哈哈,同志,我都去左,8月10-14日,我好慘,每日都要轉酒店,成日打邊爐,我都係跟團去,我又去左你果個溫泉樂園,哈哈,我玩左好長果個滑梯(裹面有燈的,唔知你有無玩- -)快dpost多d上來,睇下我行程係咪同你一樣- -,我係跟蹤環遊的,你呢?
你的酒店係咪叫jw marrirot的(大約係咁,唔知點串= =)我認得個廁所,同我住過果個一樣的,早餐有自助餐,正= =
你果到我都有去,一行入去有老虎,跟住再去,就有bear,係咪?仲有,果d bear有d係識 請請'的,係咪?

我8月26-31
美麗華
小學雞呀頂你
離線kahoyin
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-09-05
引用第43樓tung於2009-09-05 09:28發表的  :
我8月26-31
美麗華

咁岩既=.=我又係美麗華 不過2年前-.-
ps:我記得韓國機場好似唔止m記 好似仲有kfc   但係我果次去勁夜  kfc未開 得m記開左-.-
y0
離線冰之呂忍
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-09-05
引用第43樓tung於2009-09-05 09:28發表的  :
我8月26-31
美麗華

你間酒店叫咩名,係咪jw marriot(唔識點串,大約啦= =)
狼牙傳說!!!
離線tung
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-09-05
引用第45樓冰之呂忍於2009-09-05 11:16發表的  :
你間酒店叫咩名,係咪jw marriot(唔識點串,大約啦= =)

唔知
小學雞呀頂你
離線kaka7657
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-09-06
到到m記都係咁既樣既....冇d新意思==
快速回復
限100 字節

上一個 下一個