切換到寬版
  • 5540閱讀
  • 47回復

唔知佢係唔係用bug..... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線chankahei

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-09-13
大家小心!!!
在未出新關時,你破左目前最新果關,果關係會有"新關卡"這個字樣
但係我之前比左個ac alexnww佢幫我代升+破關,但係我攞返個ac之後,發現"重拾力量"e個關卡冇左"新關卡"這個字樣.......
佢係短短就幫我個迪雲由124lv升到150lv.....
仲有,佢幫我個迪雲爆曬d關,但係我個招式表到就冇昇龍霸同氣功波
我懷疑佢使用bug........
賤價放絕猛/超旋/光流裂/天使擁 !!!
(全部面交,回帖後pm or add msn自出)
msn:[email protected]
離線戰神天魔
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-09-13
有無圖比我地睇
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-09-13
引用第1樓戰神天魔於2009-09-13 13:42發表的  :
有無圖比我地睇

唔識整,sor
離線風乂影
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-09-13
樓主,其實你有冇睇版規?

只要有足夠的證據,我們便會將他們禁言及提供他們的資料(e.g.IP)

但如果沒有足夠證據而開post , 會進行減分管處理。

p.s : 所有MSN交易證據一定要用圖片放上。文字不會當成證據。
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-09-13
引用第3樓風乂影於2009-09-13 14:29發表的  :
樓主,其實你有冇睇版規?
只要有足夠的證據,我們便會將他們禁言及提供他們的資料(e.g.IP)
但如果沒有足夠證據而開post , 會進行減分管處理。
.......

我知,你係alexnww間店既盟店,你同佢一起幫人升lv,破關
你係用左咩方泓幫我爆關係唔係用bug?
離線風乂影
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-09-13
引用第4樓chankahei於2009-09-13 14:48發表的  :
我知,你係alexnww間店既盟店,你同佢一起幫人升lv,破關
你係用左咩方泓幫我爆關係唔係用bug?

其實,我同佢係咪盟店好似冇咩關係
我只係話要你拎證據出黎
你可以話我同佢係fd所以幫佢
但係事實上你真係冇證據
離線hokinpanben
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-09-13
其實1睇都知係bug
p.s這是行騙嗎?
http://ibbs.hk/read.php?tid=68203(急放入面所有野!)[ac都急放!]
離線alexnww
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-09-13
雖然有句說話係清者自清,可惜我忍唔到你=]
首先,4個鍾升26lv我唔覺得係咩難事,係難既我就唔會開代升店
第2,破完關有冇新關卡3隻字係我控制?
第3,我覺得你好無聊,搵人代升又唔信人,我都無計
第4,我講埋比你聽點升,你又唔信,仲要唱我
第5,因為我開左店,你係客人,我就一定要比你食住?怕你唱我之後就幫你其他人破關?
第6,我何來有行騙你?我真係幫你升左150同破哂關,我亦都解釋哂比你聽
第7,你其實幾黑人憎,我代升講明5日,你日日摧我都不在話下,我通頂幫你搞店埋佢,就係因為我唔幫埋你其他人物破關就唱我?
第8,你覺得我用bug既,可以以後唔搵我,我唔會為左幾宗生意而向你道歉
最後,大家如果覺得係我唔岩既,咁sorry,但係希望大家站係中間去睇呢件事
唔該哂~
離線阿民
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-09-13
引用第7樓alexnww於2009-09-13 16:01發表的  :
首先,4個鍾升26lv我唔覺得係咩難事,係難既我就唔會開代升店
.......

我在某程度上支持你
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-09-13
引用第7樓alexnww於2009-09-13 16:01發表的  :
.......

我唔係因為你唔幫我其他人物破關而唱你
我只係覺得正常係應該有"新關卡"三個字
但係你幫我破完關後居然冇
我驚你用bug整到我比u1封ac啫
離線alexnww
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-09-13
你驚就要唱我?
有冇新關卡3隻字我點知啊??
你驚u1封你都冇計,你係唔信代升果個
我講咩都冇用
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-09-13
.......

爆完關冇昇龍同氣功點做到架
你可skip 5打呢兩關?
用BUG就咪咁大口氣哦:S
樓主請post 你迪雲招式表同選故事ge圖出黎睇睇.
[ saizen在2009-09-13 17:26重新編輯此帖 ]
敗者無一死 將來富如山
離線alexnww
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-09-13
如果你覺得我真係大口氣,講聲 對唔住先
不過比人砌生豬肉好係好難頂....
我只係狂沖佢lv,都無留意招式表同配點
你問樓主都知,我只係加爆攻防,同埋加夠血,就開始狂打
我升咁耐都係用一招龍光同把劍,我真係無留意佢有無拎到招~
同埋有無新關卡我都唔知點解,我隻風尊都無,但係火尊又有
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-09-13
你無留意大曬,但係唔代表你冇用bug.....
如果你唔係用bug破關,點解會冇左果兩招?

11樓的那位,我想問點post圖上黎,同埋我重打返果兩關了,所以有返果兩招
離線放acc的人
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-09-13
好明顯佢用左改關la
不過5post圖可能會比人扣分
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-09-13
我想問點post圖
同埋比佢咁整一整,u1會唔會封我ac?

我delete左個人物得唔得?
離線alexnww
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-09-13
無留意唔係大哂
但係招表我都唔知有冇招
而且我真係冇bug關!
離線tomlaw1031
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-09-13
引用第13樓chankahei於2009-09-13 20:05發表的  :
你無留意大曬,但係唔代表你冇用bug.....
如果你唔係用bug破關,點解會冇左果兩招?
11樓的那位,我想問點post圖上黎,同埋我重打返果兩關了,所以有返果兩招

同埋我重打返果兩關了,所以有返果兩招<-----
好大機會係人地明明幫你打左 依家自己扮晒野
唔想比招人:S

樓主留言:

我係比左招佢,佢先幫我代升+爆關的,佢個post都有寫
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=86340&fpage=2

28.我用代升+破關換horace(MSN)的透身加約翰異信『佢先,成功』

離線stingoakley
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-09-14
引用第17樓tomlaw1031於2009-09-13 23:56發表的  :
同埋我重打返果兩關了,所以有返果兩招<-----
好大機會係人地明明幫你打左 依家自己扮晒野
唔想比招人:S

+1
有同感,, 可能佢玩野
post圖thx:)
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-09-14
引用第16樓alexnww於2009-09-13 20:47發表的  :
無留意唔係大哂
但係招表我都唔知有冇招
而且我真係冇bug關!

5係用BUG會冇拎招
用bug就認la.
敗者無一死 將來富如山