切換到寬版
  • 5725閱讀
  • 123回復

lfo要走的路………… [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線alexnww
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2009-09-21
pm比大俠陳啦@@
等大俠陳出面同u1講
說服力x10倍- -

樓主留言:

可惜至今還未收到,其實掃街封了未嫁?

離線glay8913
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2009-09-21
真係好慘,上學比人用擦膠彈............屋企玩lfo又比人彈  
離線mugensquall
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2009-09-22
U1應該可以報警解決,如果d人用外掛,只要用一用都查到ip位置,用外掛就罰佢5千蚊,睇下佢地用外掛用得幾耐(5信佢地用外掛可以有5千蚊),玩bug個d人又因為冇bug就5玩,5玩bug個d人又因為太多bug唔玩,u1再係敢落去真係等汁
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2009-09-22
引用第82樓mugensquall於2009-09-22 00:53發表的  :
U1應該可以報警解決,如果d人用外掛,只要用一用都查到ip位置,用外掛就罰佢5千蚊,睇下佢地用外掛用得幾耐(5信佢地用外掛可以有5千蚊),玩bug個d人又因為冇bug就5玩,5玩bug個d人又因為太多bug唔玩,u1再係敢落去真係等汁 [表情]

無bug就唔玩,有bug就回來玩bug,比你地簡,我諗你地都寧願呢類人唔好玩掛………
WhatsApp、WeChat:61301310
離線cooldude

發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2009-09-22
引用第69樓sze4562003於2009-09-21 21:02發表的  :
但LFO 就不同了
就算你300lv 星仔
你得頭3招有機會打得贏100 lv 齊招的人嗎?
我跟你說: 無機會(智障的我不想討論)

經調整過後 絕對有可能wor =ss=

另外 如果lfo之前真係靠玩外掛班友維持 咁u1何來有收入維持住間公司?_?
[ cooldude在2009-09-22 04:11重新編輯此帖 ]
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2009-09-22
引用第84樓cooldude於2009-09-22 04:01發表的  :
經調整過後 絕對有可能wor =ss=
另外 如果lfo之前真係靠玩外掛班友維持 咁u1何來有收入維持住間公司?_?

因為外掛已經趕走了很多人,唔好再講話無外掛無人話呢d說話,lfo最初小外掛,不知幾多人玩,當年我首度抽yahoo一晚抽了三千幾元,得三十幾多閃,平均110元一閃卡,大約記得當時是就出3.0的時候,以前一開房吸經d房就會爆晒人,之後有分經系統、外掛的出現,lfo漸漸變成孤獨的鎖房升lv單板機。
加上因為唔知邊個玩外掛玩到公開向u1挑戰去埋台灣玩,比人查到ip是香港邊個的,之後進行了一個大屠殺。
外掛趕走熱愛lfo的玩家,大屠殺再殺死一部份玩家,至會變成小了人玩,其實好多game經過呢d情況之後,相信已經可以收工。
lfo還能渡過,已算不錯,封外掛是希望再渡引入熱愛lfo的玩家回來,絕對唔想外掛滿天飛,你玩到厭、玩到悶唔該你玩下其他娛樂,唔好引入外掛為你帶來娛樂,想玩隨時回來玩,我都係咁斷斷續續玩了咁耐。
成日話lfo是一個好game,但比u1搞到咁,搞到咁唔知係邊個做成。
加上封外掛浪費了很多時間同金錢,羊毛都出在羊身上。
我只是覺得u1最錯誤是投資了太多金錢同宣傳在三國拳霸身上,如果當年唔開發呢個game投資晒落去lfo度,今天lfo就會勁好多,呢個只不過是我個人觀點。
自yahoo由貴到平,到加價,到yahoo都要節省資源,由平到貴,是點形成,是因為u1卡出行唔平衡廢閃特別多,珍貴的特別小,加上不滿u1的人大叫u1閃卡無人要,到處送卡,所以就要加價,等到卡變回珍貴,唔比人唱u1卡是垃圾,送都無人要。
現在所有野都開始去平衡,豪華包都送d野好d的招比大家,封外掛等等,野都開始做,遲就真係遲了d。
唯一我不滿的還是人手不足,u1公司多了咁多個game點解唔請多小小人做野呀………唉…廢話講完我去打機,你地鐘意點玩就點玩,點反就點反啦。
  不過點都好,我都覺得lfo是一個幾好玩的game,最可惜是連線唔太穩定,多人玩常有lag機情況,唔知點解現在有用路由器人地都入唔到自己房。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線天行者
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2009-09-22
樓上講得好 以前一開究極x究所 成班新仔黎吸經= =
又可以搵朋友幫手升
凡持劍的 必死在劍下
離線ming2354

發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2009-09-22
掃街封唔到呀...
離線alexnww
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2009-09-22
以我所知
彈人(掃街)好似係未封
因為上次去網吧玩玩下都比人彈左
不過明顯的就係
少左玩家比人彈~
我諗都好好多啦~
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2009-09-22
引用第2樓大俠陳於2009-09-21 00:00發表的  :
咁希望大家唔好再彈人game啦,如果你都唔想比人彈game,請你向u1詳細講出彈game的方法,等u1去封了佢。

你認為可以封得幾多個?
SABER~
離線alexnww
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2009-09-22
引用第89樓tonytonytony於2009-09-22 18:46發表的  :
你認為可以封得幾多個?

起碼封左依家果個彈人掛先
真係好煩!
離線chanyau1125
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2009-09-22
-.-  想彈人game  依家仲得既--
離線ah俊
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2009-09-22
我都認為無外掛係幾好..
公平左ma~想當年我玩lfo幾個月先150lv-3-
當然吾係係咁打關升lv-3-得閒vs下同埋吹下水-3-
e家d人一日升勁多lv-3-快到佢-3-''
離線tung
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2009-09-22
無掛不成game
小學雞呀頂你
離線tung
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2009-09-22
引用第82樓mugensquall於2009-09-22 00:53發表的  :
U1應該可以報警解決,如果d人用外掛,只要用一用都查到ip位置,用外掛就罰佢5千蚊,睇下佢地用外掛用得幾耐(5信佢地用外掛可以有5千蚊),玩bug個d人又因為冇bug就5玩,5玩bug個d人又因為太多bug唔玩,u1再係敢落去真係等汁 [表情]

用外掛唔可以有五千蚊
頂你
我真心笑左
小學雞呀頂你
離線黑旋影

發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2009-09-22
有呢個野好過冇
就算可以比人破
刀起馬防到D唔色破GE人
離線ocean728
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2009-09-22
引用第11樓天行者於2009-09-21 08:31發表的  :
封鬼到咩.....d人鍾意玩bug,彈人,係要搞事既 一定會制造更強既外掛
就算官方狂搞防外掛 都係等班玩bug既人開左個新板本既野先封到
最多係拉打戰 同埋鬥耐性

你要唔要地龍追命箭=口="[我離題了~,~]
離線lebron
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2009-09-22
我都好讚同大俠所講
一隻game既成功一定係要靠雙方面的

果班專玩外掛的人  應該都係d唔係玩得太耐既人
又或者係想搵快$的人
又或者係純粹搞事既膠人
因為真係中意隻game既玩家
又點會想隻game衰
又或為一已私利 做出對其他玩家不公平既事
甚至作出一些損人不利已既事呢

我諗好多玩家都同我一樣
1.0開波玩到而家
一直見證住lfo既起跌同改變
相信各老玩家都記得當年可以成班人一齊升lv 打怪 爆關 vs既時候
同大家一樣 我都覺得果陣係玩得最開心既

但近年眼見好多老玩家離場  又有好多外掛人入來倒亂  放bug  彈game
一眾忠實玩家肯定都會好失望  覺得唔公平

亦有人會覺得隻game大倒退  u1做事不濟
隨後唔知邊到就有好多人飄出來話隻game昆$ 質素差 u1唔掂
又話要汁啦...點點點咁...

加上最近不斷有更新
對各人物作出大小幅度之調整
又再引起風波......

我作為一個小小既玩家
自知冇咩影響力
但都希望一向支持lfo既玩家們可以繼續支持
因為如果大家都放棄的話
就等於輸比班外掛佬啦
我諗大家對呢隻投資左咁多金錢時間既game
都唔會真心想佢就咁摺埋

當然u1都要做野  聽聽我地既訴求  舉報
唔好hea我地=,=

對得住自己對得住人
呢個世界上總有好多小白 以損人為樂
係online game總有bug同外掛

而lfo肯整防外掛 都叫做唔係唔理一班忠實玩家(雖然誠意有點不足=.=)
但至少未淪落到某d online games賣廣告話  打機送外掛 ...

相信只要玩家都潔身自愛
lfo依然可以係娛樂性高  好玩既一隻game

p.s.  最近更新似乎令lfo更步向vs化?!?!  (因為d招冇防打關會比怪圍住來sm...=.='')
收卡同已用閃↓
復刻
異邪
x-card↓
兄弟(特)
戰昇
邪.戰
有意pm我
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2009-09-22
引用第97樓lebron於2009-09-22 20:56發表的  :
我都好讚同大俠所講
一隻game既成功一定係要靠雙方面的
果班專玩外掛的人  應該都係d唔係玩得太耐既人
又或者係想搵快$的人
.......

1)果班專玩外掛的人  應該都係d唔係玩得太耐既人
1)我玩左好耐wo: ( me 3.0開始玩 算叫耐,your假設is wrong

2)又或者係想搵快$的人
2)這是某位神人的所為only

3)又或者係純粹搞事既膠人
3)禾純粹開心: (雖則唔知點解開心

4)因為真係中意隻game既玩家   又點會想隻game衰    又或為一已私利 做出對其他玩家不公平既事    甚至作出一些損人不利已既事呢
4)禾都好鐘意嫁: o但係你認為你對住一群超級小白你會依舊100%喜愛嗎: o?就算唔搞,都只會俾果班小白魚肉我地:o(屈技,亂黎等神技

5)我諗好多玩家都同我一樣
1.0開波玩到而家
一直見證住lfo既起跌同改變
相信各老玩家都記得當年可以成班人一齊升lv 打怪 爆關 vs既時候
同大家一樣 我都覺得果陣係玩得最開心既
5)原本的確係嫁x_x但係神手朱總佢del左個入人room一齊升既功能
    變相係令到d老手離場,因為少左一樣娛樂,正係靠vs邊得
    你日日得都打到悶啦

6)但近年眼見好多老玩家離場  又有好多外掛人入來倒亂  放bug  彈game
一眾忠實玩家肯定都會好失望  覺得唔公平
6)u1為搵錢招引非外掛人士的小白
    屈技,亂黎,粗口,唔認數<<<呢d行為都唔見得會令玩家唔失望

7)亦有人會覺得隻game大倒退  u1做事不濟
隨後唔知邊到就有好多人飄出來話隻game昆$ 質素差 u1唔掂
又話要汁啦...點點點咁...
7)本來隻game都係廢
    朱總:「我地呢隻遊戲係低技術遊戲,無法與外國的比。」
    加上隻game大量數據都係抄人,的確係u1唔掂
    係開發遊戲之前就應該要諗到實有bug,實有人用外掛
    正常係乜公司都會裝防掛,先係一班人玩,之後因為冇防掛,令某數人用外掛
    結果佢而家裝防掛就自然令大量玩家流失
    係成個事情黎講u1唔掂得很

8)加上最近不斷有更新
對各人物作出大小幅度之調整
又再引起風波......
8)講真,好明顯佢所為既調整係亂咁黎
   比如某d招其實係好實用
  但係就俾佢改左,明明係一招廢招黎已經,佢仲要再改廢
   eg某d招向前沖咁  朱總:「向前沖就會中嫁啦,改啦﹗」

9)我作為一個小小既玩家
自知冇咩影響力
但都希望一向支持lfo既玩家們可以繼續支持
因為如果大家都放棄的話
就等於輸比班外掛佬啦
我諗大家對呢隻投資左咁多金錢時間既game
都唔會真心想佢就咁摺埋
9)人微言輕,雖則唔知你邊位,但你既偉論幾好睇

10)當然u1都要做野  聽聽我地既訴求  舉報
唔好hea我地=,=
10)你認為u1班低技術GM有咁既能力咩?!

11)對得住自己對得住人
呢個世界上總有好多小白 以損人為樂
係online game總有bug同外掛
11)的確,認同

12)而lfo肯整防外掛 都叫做唔係唔理一班忠實玩家(雖然誠意有點不足=.=)
但至少未淪落到某d online games賣廣告話  打機送外掛 ...
12)明顯誠意不足,搵埋d廢防掛

13)相信只要玩家都潔身自愛
lfo依然可以係娛樂性高  好玩既一隻game
13)但係而家已經補唔黎
      外掛橫行,bug多多
     冇得救
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2009-09-22
引用第90樓alexnww於2009-09-22 19:03發表的  :
起碼封左依家果個彈人掛先
真係好煩!

邊有封?!我岩岩先比人彈完...

樓主留言:

講真,我玩了六個鐘都無比人彈過。

SABER~
快速回復
限100 字節

上一個 下一個