切換到寬版
  • 2738閱讀
  • 11回復

harry3006昆我 ,仲話我昆佢= = [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線lfo_abcd

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-09-24
harry3006昆我 ,仲話我昆佢= =
離線手殘
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-09-24
無下文啦 = ?

樓主留言:

冇啦"

u狗還我迪倫ac
離線harry3006
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-09-24
下..佢話用120ya換我閻面..話我比先..我比左佢..佢都冇比120ya我..仲5係昆??
離線harry3006
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-09-24
查看信息
發件人:  lfo_abcd
標題: 閻王面具
時間: 2009-09-23 16:28
內容: 收你閻王面具
我同 120YA / 1000 U1點 / 6800+3800 9you 點 換OK?
發件人:  lfo_abcd
標題: Re:閻王面具
時間: 2009-09-23 16:31
內容: Quote:120YA OK??

OK" 但可唔可以你先? 因為你冇交易紀錄
同埋1星
離線諾乂
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-09-26
1)2008年11月19日我用冰寒穿心戟換齊龍瑋(釣魚小店§)的宇歷斯人物成功 (我先)
2)2008年11月20日我幫peter145的星奇由8lv升至100lv換了他樂雲人物成功(我先)
3)2008年11月22日我幫marco3231的溫蒂免費代升由29lv升至60lv成功(我先)
4)2008年11月25日我幫呀膠ming的金甲人由29LV升至100lv換了他天之怒成功我先)
5)2008年11月25日我幫tinching的邪鬼由88lv升至114lv換他灰飛煙滅成功(我先)
6)2008年11月30日我幫tinching的邪鬼由114lv升至150lv換他地龍追命箭同雷鳥昇空成功(我先)
7)2008年12月6日我幫timothy123的域多由111lv升至122lv換他孤狼高嗚成功(我先)
8)2008年12月6日我幫tinching的比堤由100lv升至127lv換他毒龍鑽同旋風神拳成功(我先)
9)2008年12月9日我用灰飛煙滅換myzack(撒卡小店)的鬼神震怒成功(我先)
10)2008年12月9日我用黑洞原子粒和雷鳥昇空換牙文的女媧遺書和迪氏全家幅成功(佢先)
11)2008年12月13日我用黑日升級序和旋風神拳換牙文的聖天使降臨成功(佢先)
12)2008年12月13日我幫[email protected]的璇瓏由2lv升至64lv換他亞空間時光機成功(我先)
13)2008年12月13日我幫終。大帝的霍雷由關卡1打至關卡20換他真龍波成功(我先)
14)2008年12月14日我用地龍追命箭換myzack(撒卡小店)我行我道成功(我先)
15)2008年12月14日我幫齊龍瑋的撒卡由124lv升至144lv換他武元訣成功(我先)
16)2008年12月14日成功送出雷光槍
17)2008年12月14日我用彗星閃刀換無聊友迪氏全家幅成功(佢先)
18)2008年12月15日我用150元(面交)收疾風煉獄破獄猛虎拳加極光之魂成功(面交)
19)2008年12月20日我用16張白卡,閃卡換goldcat0807迪雲人物,2招,1異信成功(郵寄)
20)2008年12月20日我用路西法之盾換輝一(lfo)的5000lfo$成功(佢先)
21)2008年12月20日我用武元訣換影雪的60網用錢成功(佢先)
22)2008年12月23日我幫呀膠ming的金甲人由108lv升至150lv換佢武元訣成功(我先)
23)2008年12月25日等待mango用520元購買我暗迪加暗黑冰尊成功(面交)
24)2008年12月25日我用超虎翔霸換]呀膠ming的極惡邪靈成功(我先)
25)2008年12月27日我用250元買浪大俠的終極魔人成功(面交)
26)2008年12月30日我用武元訣加迪雲異信換呀狂EX人物成功(我先)
27)2008年12月30日我用用后羿的眼睛+魔劍+白虎手飾+白虎鞋+雷鳴鞭換呀狂冇E-MAIL的ac1個成功(我先)
28)2009年1月6日同學用90元買我聖天使降臨成功(面交)
29)2009年1月22日我用英雄勳章換〝恩蓮娜成功( 我先)
30)2009年1月27日 我幫〝恩霍雷由165升至172lv換佢牢動破同異角之門成功( (我先)
31)我用128009you成功代收重組份子成功( (我先)

佢d交易紀錄
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-09-27
2個都有昆=] xd
SABER~
離線我愛羅ken
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-09-29
引用第5樓tonytonytony於2009-09-27 00:35發表的  :
2個都有昆=] xd

你冇資格話人
回:harry3006同樓主都有錯,不如算吧
離線fdsmilk0413
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-10-25
引用第5樓tonytonytony於2009-09-27 00:35發表的  :
2個都有昆=] xd

你冇資格話人
因為你未有真實既證據
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-10-25
引用第7樓fdsmilk0413於2009-10-25 12:20發表的  :
你冇資格話人

算把啦你,係度copy人地仲要呃post,個post 一個月都有啦
SABER~
離線fdsmilk0413
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-10-25
唔比回既?????你睇晒?
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-10-25
引用第9樓fdsmilk0413於2009-10-25 12:26發表的  :
唔比回既?????你睇晒?

唔係呢個問題啊,膠神,你係度回千年post啊傻仔
SABER~
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-10-25
引用第7樓fdsmilk0413於2009-10-25 12:20發表的  :
你冇資格話人
因為你未有真實既證據

柒少陣好無?