切換到寬版
  • 55958閱讀
  • 1737回復

利記╞專門店  [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2006-11-06
一日一推呀..!!
.
離線牙影

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2006-11-06
我要新生邪鬼(入左),$4hk?,面交得唔得?
好耐沒升....
離線
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2006-11-06
i want真十字旋風拳!how ch?
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2006-11-06
引用第21樓siu12252006-11-06 20:48發表的:
我要新生邪鬼(入左),$4hk?,面交得唔得?

ok..係那裏面交??
.
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2006-11-06
引用第22樓2006-11-06 21:17發表的:
i want真十字旋風拳!how ch?

係用左既卡喎..你真係要..??
.
離線牙影

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2006-11-07
引用第23樓alan20057412006-11-06 21:23發表的:
ok..係那裏面交??

各馬鐵站or利安村ok?
好耐沒升....
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2006-11-07
引用第25樓siu12252006-11-07 17:58發表的:
各馬鐵站or利安村ok?

唔la....
.
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2006-11-07
一日一推呀..!!
.
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2006-11-09
一日一推呀..!!
.
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2006-11-10
一日一推呀..!!
.
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2006-11-11
一日一推呀..!!
.
離線tomweng
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2006-11-11
on msn啦,
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2006-11-11
引用第31樓tomweng2006-11-11 09:41發表的:
on msn啦,

我on左la...
.
離線蠟筆小新

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2006-11-11
我有金龍斬!!!!
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2006-11-12
借ac比人..
我ac:

星奇:
悟地:
小丹:豹影拳,真豹影拳
琪琪:臀臀旋風炮
冰尊者-菲沙:
雷尊者-霍雷:雷神之鎚
龍翼:
柏高:
陸道:追魂十字斬,五連鏢,忍流化雨(齊招)
歷奇:霸王轟山拳
紅魔鬼:熔岩彈
龐士:

借左唔好改pw..如果唔係就......

申請借我ac表格區:
名:______
借幾耐:______

租用我ac紀錄:
1:炎冰天魔
借幾耐:1星期
交ac日期:19-11-2006
[ 此貼被alan2005741在2006-11-13 18:31重新編� ]
.
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2006-11-12
我借ac
交易記錄:
peak-
我(峰之迪雲) 用 迷手+皇鍊 迷手 龍甲 換左狂龍托比雷神護體(佢先 成功)
我 峰之迪雲 用 copy方法 換 追魂十字斬 雷神之鎚     (我先 比人昆)
我 峰之迪雲 用 金龍乍現 換 火尊者火佬 雷神之鎚     (我先 成功)
我 峰之迪雲 用 佛覺人物   換 龍翼王   佛行     (我先 成功)
我 峰之迪雲 用 用火佬人物   換 deep:@   sun人物   (我先 比昆)

bank
我 魔道士 用 copy方法 換 鬼_絕滅達爾 魔獸召喚 (佢先 成功)
我 魔道士 用 雷伯特裝一套(連wp) 換米米 立地成佛+佛我同在 (我先 成功)
我 魔道士 用 冰川   換 托比弟弟 破空拳       (佢先 成功)
我 魔道士 用 60ya   換 托比弟弟 真十字     (佢先 成功)

bbs:
我chiutszchun   用 60ya換 目狗 追魂十字斬   我先 成功
我chiutszchun   用60ya換 dennis 十字旋風拳   佢先 成功
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2006-11-12
我借.......pm我
交易記錄(要有15個交易記錄wo!):1.蝙蝠佬(TST伺服器名):用真龍波換超虎長霸比我,(9月2日)
2.<samuel ex>(TST伺服器名):用雷龍優月刀換到$20網用錢(比我),,(9月2日)
3.一u一彤仔(BOC伺服器名):用LFO錢1億換迷甲比我,,(日子不明)
4.火雲邪神(TST伺服器名):我用1億LFO錢換悟地的超狂虎斬比左佢(8月27日)
5.阿豪(msn名):比佢昆左我既紅魔鬼,佢用個假野換左我既紅魔鬼.....嗚,(8月24日)
6.jessie@ringo(TST伺服器名):我比野螢之女佢,佢比左$35網用錢我,(7月24日)
7.sionsion1995(msn名):話比星仔奧義,佢就比左真十字旋風拳比我,我比左真豹影拳佢,(6月7日)
8.sionsion1995(msn名):終於比星仔奧義比我,用左$150網用錢,(9月2日)
9.火雲邪神(TST伺服器名):我用真錢$40換左飛刀仔-----域多,(9月2日)
10.paco@ringo(TST伺服器名):我用龐士+網用錢$30同佢換左張邪鬼,(日子不明)
11.。。。。。。(BOC伺服器名):我用LFO錢1000m換一隻雷手,(9月1日)
12.。。。。。。(BOC伺服器名):我用LFO錢2000m換2條皇鏈,(9月1日)
13.Harry仔(msn名):我用玄武換了大轟炸,(8月11日)
14.Harry仔(msn名):我用金甲人換了卡比,(日子不明)
15.Harry仔(msn名):我用約翰換了神探快檜手,(8月23日)
16.蝙蝠佬(TST伺服器名):我用紅魔鬼一隻換比我網用錢$25,(5月6日)
17.阿豪(msn名):堂堂正正交易,我用紅魔鬼換左$25真錢(日子不明)
18.MR.WIN(TST伺服器名):佢用3000LFO錢買了我1把大地之劍,真富裕(日子不明)
19.神‧幻影←雪(其他論壇的會員名):用網用錢$5買我的5把大地之劍(日子不明)
20.一u一彤仔(BOC伺服器名):我同佢換左一日ac,交易完成(8月30日)
21.一u一彤仔(BOC伺服器名):我同佢用我人尊換左佢的$50網用錢(9月2日)
22.波迪路(其他論壇的會員名):我用我比堤換左$90網用錢(9月2日)
23.kiwong(msn名):我用紅魔鬼+真錢$50換雷尊(日子不明)
24.!!!fox!!!(TST伺服器名):我用紅魔鬼+真錢$40同佢換冰尊(日子不明)
25.炎之菲沙(TST伺服器名):我用絕地一擊換LFO錢$1e(9月15日)
26.乂鬼乂(TST伺服器名):我用人尊換佢既真狂虎斬(比人昆左=.=)(日子不明)
27.兵衛親金黃(TST伺服器名):用5000m換我的金龍斬(交易成功,但5000m太少了=.=)(日子不明)
28.{菲沙}(TST伺服器名):我比左冰川佢,佢比左一把雷刀(10月11日)
29.奧凡銘(GBS論壇):我比左幻音佢換韓霸+黃金兵(10月14日)
30.少爺杰(GBS):我比左龍光砲佢換左網錢60(9月11日)
31.奧凡銘(GBS):后羿的眼晴換你既龐士+霸雷彈(日子不明)
32.果然(GBS):用左金甲人同佢換左120網錢+迪雲(10月14日)
33.影(GBS):昇天腿換和尚(10月14日)
34.奧凡銘(GBS):用60網錢換功夫男(10月14日)
35.davistom(GBS):昆左我冰川(10月15日)
35.davistom(GBS):昆左我醉8(10月16日)
36.*月影*(TST伺服器名):佢比左金甲人我,換左10億LFO幣(10月17日)
37.lamtsang(GBS):真錢450換天刀....(10月17日)=_=
38.可樂(GBS):真錢270換終極魔(日子不明)
39.gsddownload(GBS):真錢500換左迪氐(日子不明)
40.暴走疾風(GBS):佢用龐士換我落雷"蛋",佢仲未比韓霸我(唔記得10月14定咩=.=)
41.billy1231(GBS):我用詛咒迷霧換佢韓霸同女鬼召喚書(10月17日)
42.alan2005741(GBS):用金龍乍現換他魔召(10月21日)
43.用戶(GBS):用ac4換佢既龐士,邪鬼信物是昆我的(10月21日)
44.用戶(GBS):用ac4同佢換真的龐士,邪鬼信物(10月26日)
vs vs
離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2006-11-12
我借!!白名單會員
好想玩陸道
限期:一星期
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2006-11-12