切換到寬版
  • 13768閱讀
  • 102回復

[分享]白帝分析(Blake) 80%[已更新3/12] [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ocean728

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-11-08
簡介: qYDj*wqf  
    白帝-Blake KWtu,~O_u  
傳說中的古龍騎士團的其中一員,善長使用長矛攻擊中距離的敵人,實力非凡。 Sn+F V+D  
}^IwQm*i  
p5D5%B/  
白帝基本能力點: $]Rl__;  
%zRiLcAT  
HP: 800[每加1點5.5] } =xI3;7  
MP: 900[每加1點6.5] /bu'6/!`  
SP: 700[每加1點6] )Xq@v']%~9  
STR: 17[每加1點1.7] @-}D7?  
DEF: 11[每加1點1.1] $8EV, 9^U  
AGI: 14[每加1點1.4] A4 }JZi6@  
2z[r@}3  
本人能力點...[未爆防=口="加上錯晒點...] p"g1V7B  
CL EpB2_  
用左元淨之後既重新配點=] $dr27tse&<  
    冇裝: V> 1D1  
P}+2>EU  
上左裝: XTIu(f|d_;  
y @]8Ep  
頭像: -MQZiq7H4  
@*bvMEE  
基本動作: #: dR^zr<  
企: C,9)V5!tP2  
普攻:   B#| Z`mZ  
防: Zj:a-=  
[vZfH!vLP  
跳: 0~(\lkh*!9  
9"[!EKW  
跑: wxH (&CB-{  
Bm65 W  
跳攻: 9k(*?!\;  
]u\  `  
跳防: DxE^#=7iH;  
7=$+k]U8  
跑攻: 4!NfQk >X  
Y] D7i?3N  
滾地:                               [...orz.......大得濟......] T_(qN;_  
*(@L+D0N  
行: i#CaKS  
/ c4;3>I S  
勝: HVtr,jg  
R-=_z 6<  
敗: E1$Hu{  
Ufm(2`FQ  
用武器打: \[@Q}k[  
KyuA5jQ7  
拎重野: ({D}QEP  
[ ocean728在2009-12-03 20:52重新編輯此帖 ]
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2009-12-09
白帝有需要禁多mp嗎?

樓主留言:

已重新配點, _IQU<Za  
但唔得閒放

離線小千千
發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2009-12-08
捲一次加招帝炎,[白帝之眼]果D高攻招D怪就死晒
離線tsuihiuwai
發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2009-12-08
thx!!!!
離線bliss〞曜
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2009-12-08
引用第97樓ocean728於2009-12-08 16:22發表的 :
我最火係佢拎舊野出黎講
},Re5W nl  
睇落去好似新野同舊野一樣咁火wow
離線小千千
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2009-12-08
白龍之眼變白帝之眼?

樓主留言:

邊度邊度, |=^#d\?]j  
我打錯字-_-? >XXMIz:  

離線ocean728
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2009-12-08
引用第96樓bliss〞曜於2009-12-08 00:03發表的  :
其實你都識話而加無"BUG"過 ( /x@W`  
咁做咩要咁大反應呢?
<Z_wDK/UR  
我最火係佢拎舊野出黎講
離線bliss〞曜
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2009-12-08
引用第95樓ocean728於2009-12-07 21:31發表的 :
你咪0n9啦, ;\*Od?1  
你自己有冇BUG過? Bc|x:#`C\{  
唔好話冇, [A..<[  
你見我而家有BUG咩? UQf>5g  
.......
QV H'06 "{  
其實你都識話而加無"BUG"過 *UL|{_)c  
咁做咩要咁大反應呢?
離線ocean728
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2009-12-07
引用第94樓豪仔hoxd於2009-12-07 20:56發表的  :
BUG神同你既IBBS講再見啦煩:o
645C]l  
你咪0n9啦, POg0=32  
你自己有冇BUG過? 5 EuJ  
唔好話冇, 8Y0<lfG  
你見我而家有BUG咩? IV)W|/.  
你唔好傻啦, 5Kw?SRFH/  
都話呢個POST係講我個白帝而唔係BUG咯, MqBATW.pmJ  
死0N9 0^lL,rC   
係要拎番D舊野出黎講, -0r "#48(%  
你out唔out D呀? E)_!Hi0<s  
自己明日之星就好似好勁咁, !g&B)0u]*  
唔抵得我拎D舊野出黎串定點呀? KZ}4<{3  
唔識串就亂禁Up野學人串我, >)A  
你幾歲呀? !6/IKh`J  
一睇就知小學雞啦, t02"v4_i  
番屋企食奶奶啦, l`%} {3r9  
自己又唔係勁喎, gcCYXPZp  
又話我BUG喎, x[>_I1TJ  
我係曾經有BUG而家冇, 8(f0|@x^  
我唔信你真係冇用BUG囉, ?{z$ { bD  
你冇用BUG? 0(g MR  
省d啦, <$ZT]p T  
無神神拎番我BUG D野出黎講, G~tOCp="p  
食錯藥牙? i|,A1c"*  
有病睇獸醫啦, _>m*`:Wb  
又唔夠我串喎, |ShRxE3@'  
係咁講我[BUG狗就BUG狗啦]就當回左我, 8B t-  
淨憬識講呢句, jp]geV54  
你機械人黎架? 5)v^ cR?&  
自己傻尻尻就咪上ibbs啦, I2lZ>3X{  
如其上黎唱人, xAz4ZXj=q  
不如自己食.屎啦
1條評分
離線豪仔hoxd
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2009-12-07
引用第85樓ocean728於2009-12-01 16:31發表的  :
=l'_*B8  
因為你講呢D野係離開左我個POST既範圍, 0fK|}mmZA  
你話你冇用過我真係唔多信, y8S6ZtA}2  
不過你要堅持自己既答案我都冇計, q<uLBaL_]r  
.......
=pOY+S|  
BUG神同你既IBBS講再見啦煩:o
離線riverho715
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2009-12-07
想講下隻白帝200速夠 255太多- -
離線真龍x倫x
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2009-12-05
做得幾好.下隻比心機!
離線bliss〞曜
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2009-12-05
成個月都係得80%:o
離線星雲
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2009-12-05
-.-d點加到咁 e' VXyf  
唔post好過post
死啦:( 書面語+口語原來好有腦
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2009-12-05
加了動圖啦!白色龍捲VS太硬直,麻麻地,好過冇。
離線豪仔hoxd
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2009-12-04
咁又係  我都唔想同bug狗講野:o   bug狗始終都係bug狗:)  比人篤爆左就想9認=)  聰明

樓主留言:

中:你咩料呀,冇神神又話我BUG狗,我係有BUG過,但而家都話冇咯,仲BUG乜Q狗呀? ev >9P  
英:What are you doing? Say that I BUG dog, I was once using the BUG, but now there is no bar, why should a dog that I am BUG? 9 `&D  
日文:何やってんです�

離線ocean728
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2009-12-04
引用第86樓雷神於2009-12-04 19:10發表的  : +Wc[ $,vk  
很好!你白X龍X死圖同你連技可以放D成功連到的例子出尼
5{TF6  
唔知做乜無神神上傳唔到相-_-" Y;>'~V#R  
我相放果個七連白龍閃架=[
離線雷神

發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2009-12-04
很好!你白X龍X死圖同你連技可以放D成功連到的例子出尼
離線ocean728
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2009-12-01
引用第84樓豪仔hoxd於2009-12-01 16:26發表的  : P.Bk-#}$  
人講無用又信:)?  我講係我官方人員你信唔信:o
回82樓    有用過就係有用過  d人比人捉上警局夠會留一世案底啦    我自問我真係無用過喎=  =你比人話都係你自作自受  我講野你可以唔理  無需引起罵戰:)
你開得post就係比我地入   你咁樣算唔算趕人走@@?
X1"nq]chGy  
_G|6xlO  
因為你講呢D野係離開左我個POST既範圍, p pq#5t^[)  
你話你冇用過我真係唔多信, yS""*8/  
不過你要堅持自己既答案我都冇計, '4rgIs3=x"  
而且, +#no$m.bH  
係你無神神話我用BUG先, AdNsY/Y(  
仲copy d唔copy d, B|&<  
淨係copy我自認有玩BUG果句, ) UJMmw\  
冇copy我冇再玩果句 m[f\I^ \%8  
係呢度已經睇到你一定係想針對我, %y q}4[S+o  
乜野有用過就係有用過? :?J$ +bm}  
我未認左囉, ' e@}N)IX  
係你仲回POST串我, iu'yB  
我都冇計, OZ6%AUot   
係你迫我打呢篇野。
離線豪仔hoxd
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2009-12-01
人講無用又信:)?  我講係我官方人員你信唔信:o jv ";?*I6.  
|*b8-a8<  
回82樓    有用過就係有用過  d人比人捉上警局夠會留一世案底啦    我自問我真係無用過喎=  =你比人話都係你自作自受  我講野你可以唔理  無需引起罵戰:) cQny)2k*x  
fOJyY[  
你開得post就係比我地入   你咁樣算唔算趕人走@@?我亦無推過舊post   我只係睇舊po咁岩搵到姐    你咁火你係解決唔到問題
快速回復
限100 字節

上一個 下一個