切換到寬版
  • 13766閱讀
  • 102回復

[分享]白帝分析(Blake) 80%[已更新3/12] [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線呃post狗
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2009-11-29
嘩! y!5$/`AF  
白帝啊!!!!!! n!')wIk  
尿付.付.耿仄成粗谷付匹啦刀之芽昨叉合垃晒叉仕 e5.h ?  
一定而力才亢暝灼入.刀.匹啖『鈾決; aA'|Rg,  
所以你丈昨丈昨║囫;
離線豪仔hoxd
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2009-11-30
樓主自認玩bug zE)~0v4  
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=89481    11樓 7 Sa1;%R  
}|B=h  
係丫, BS q)RV/3  
我係有用過外掛,      <<<<<重點
離線藍海火焰
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2009-11-30
引用第81樓豪仔hoxd於2009-11-30 18:08發表的  : >/<:Q  &  
樓主自認玩bug ^v9|%^ug  
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=89481    11樓
係丫, YpUp@/"  
"4H8A =  
咁點丫? 5efxEt>U  
我都話以前咯, e4I^!5)N  
又o係到話我BUG, O:#+ %  
可唔可以唔講呀? M =xQ=j?  
我認左我有用過BUG, +%N KQ'49I  
咁你呢? ;NV'W]  
你有冇用過丫? [!^-J}^g~\  
就算有都會話冇啦, 4yaxl\2  
呢度唔係話人用BUG而係討論架, 0)9"M.AIvo  
我一早認左我有用BUG, |3K)$.6~  
之後你又拉番出黎講, >QHo@Zqj(  
你算唔算係推舊POST? aTGdmj!  
你知唔知係咁樣好討厭?  0Q593F  
我就係因為某D人係咁話我用BUG, DWt*jX*  
我先有幾日唔想上ibbs回, M}DH5H"s  
我係等個話題散左,冇咁多人講, ;Qi }{;+  
我先安心上番, ~#}Dx :HH  
而家你又講過, PN$ .X"D8  
唔該你唔好on msn 9次啦 Sd IX-k.  
仲有呢度唔係比你話我有冇用bug, aFY_:.o2k`  
而係比你評我個白帝架
離線林bad
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2009-11-30
引用第81樓豪仔hoxd於2009-11-30 18:08發表的  : lf>nbvp  
樓主自認玩bug (I{ $kB"p  
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=89481    11樓
係丫, K8^kJSF\  
ly4Qg\l  
個個post係10月27號架..呢個post係11月8號既..仲有...佢都話佢係用過..不過家陣冇用啦....佢呢個人你又知佢用bug??~!~
離線豪仔hoxd
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2009-12-01
人講無用又信:)?  我講係我官方人員你信唔信:o vxN0,l  
j<tq1?? [b  
回82樓    有用過就係有用過  d人比人捉上警局夠會留一世案底啦    我自問我真係無用過喎=  =你比人話都係你自作自受  我講野你可以唔理  無需引起罵戰:) eukA[nO7G  
!- ~ X?s~L  
你開得post就係比我地入   你咁樣算唔算趕人走@@?我亦無推過舊post   我只係睇舊po咁岩搵到姐    你咁火你係解決唔到問題
離線ocean728
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2009-12-01
引用第84樓豪仔hoxd於2009-12-01 16:26發表的  : Mpx/S<Z  
人講無用又信:)?  我講係我官方人員你信唔信:o
回82樓    有用過就係有用過  d人比人捉上警局夠會留一世案底啦    我自問我真係無用過喎=  =你比人話都係你自作自受  我講野你可以唔理  無需引起罵戰:)
你開得post就係比我地入   你咁樣算唔算趕人走@@?
'Am-vhpm  
;q#]-^  
因為你講呢D野係離開左我個POST既範圍, fu\s`W6f&  
你話你冇用過我真係唔多信, ^nDal':*  
不過你要堅持自己既答案我都冇計, OOy}]uYF`  
而且, gp< =Gmd  
係你無神神話我用BUG先, 6p<`h^  
仲copy d唔copy d, ?{J!#`tfV  
淨係copy我自認有玩BUG果句, :.IN?X  
冇copy我冇再玩果句 ):6 -  
係呢度已經睇到你一定係想針對我, A! 6r/   
乜野有用過就係有用過? ahIE;Y\j'  
我未認左囉, mVH,HqsXa  
係你仲回POST串我, 3 (lVmfk  
我都冇計, gT1P*N;v  
係你迫我打呢篇野。
離線雷神

發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2009-12-04
很好!你白X龍X死圖同你連技可以放D成功連到的例子出尼
離線ocean728
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2009-12-04
引用第86樓雷神於2009-12-04 19:10發表的  : P4%>k6X  
很好!你白X龍X死圖同你連技可以放D成功連到的例子出尼
LZV}U*  
唔知做乜無神神上傳唔到相-_-" YBylyVZ  
我相放果個七連白龍閃架=[
離線豪仔hoxd
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2009-12-04
咁又係  我都唔想同bug狗講野:o   bug狗始終都係bug狗:)  比人篤爆左就想9認=)  聰明

樓主留言:

中:你咩料呀,冇神神又話我BUG狗,我係有BUG過,但而家都話冇咯,仲BUG乜Q狗呀? Ar`\ N1a  
英:What are you doing? Say that I BUG dog, I was once using the BUG, but now there is no bar, why should a dog that I am BUG? lPS*-p#IZ  
日文:何やってんです�

離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2009-12-05
加了動圖啦!白色龍捲VS太硬直,麻麻地,好過冇。
離線星雲
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2009-12-05
-.-d點加到咁 "WP% REE!  
唔post好過post
死啦:( 書面語+口語原來好有腦
離線bliss〞曜
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2009-12-05
成個月都係得80%:o
離線真龍x倫x
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2009-12-05
做得幾好.下隻比心機!
離線riverho715
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2009-12-07
想講下隻白帝200速夠 255太多- -
離線豪仔hoxd
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2009-12-07
引用第85樓ocean728於2009-12-01 16:31發表的  :
=>e?l8`%  
因為你講呢D野係離開左我個POST既範圍, L%k67>  
你話你冇用過我真係唔多信, qT"drgpi3  
不過你要堅持自己既答案我都冇計, gu^_iU  
.......
sD2*x T  
BUG神同你既IBBS講再見啦煩:o
離線ocean728
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2009-12-07
引用第94樓豪仔hoxd於2009-12-07 20:56發表的  :
BUG神同你既IBBS講再見啦煩:o
.zQ4/  
你咪0n9啦, eSJAPU(D  
你自己有冇BUG過? -<]\l3E&J  
唔好話冇, YGfA qI y  
你見我而家有BUG咩? gHp'3SnS  
你唔好傻啦, KBd7|,j  
都話呢個POST係講我個白帝而唔係BUG咯, ! NIL pimi  
死0N9 .mC~Ry+t  
係要拎番D舊野出黎講, '_k>*trV  
你out唔out D呀? wEZ,49  
自己明日之星就好似好勁咁, >-UD]?>  
唔抵得我拎D舊野出黎串定點呀? H]Y#pL u|  
唔識串就亂禁Up野學人串我, 5<!o{)I  
你幾歲呀? t) ;   
一睇就知小學雞啦, ^6ExW>K  
番屋企食奶奶啦, >F,$;y 52  
自己又唔係勁喎, gkSGRshf  
又話我BUG喎, LQ~LB'L  
我係曾經有BUG而家冇, 9cl{hdP{  
我唔信你真係冇用BUG囉, 0T7M_G'5Q  
你冇用BUG? ~o}moE/ ;O  
省d啦, +dDJes!]  
無神神拎番我BUG D野出黎講, <m~T>Ql1  
食錯藥牙? FrgW7`s[A  
有病睇獸醫啦, mipi]*ZfXE  
又唔夠我串喎, >|v=Ba6R0  
係咁講我[BUG狗就BUG狗啦]就當回左我, 3s3 a>  
淨憬識講呢句, jB*9 !xrd,  
你機械人黎架? (PRaiE  
自己傻尻尻就咪上ibbs啦, s4!|v`+$M  
如其上黎唱人, Ti0 (VdY  
不如自己食.屎啦
1條評分
離線bliss〞曜
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2009-12-08
引用第95樓ocean728於2009-12-07 21:31發表的 :
你咪0n9啦, m~Lf^gbG?  
你自己有冇BUG過? 9nP*N`  
唔好話冇, daaga}]d  
你見我而家有BUG咩? DR.3 J`?K  
.......
q$e T!'x  
其實你都識話而加無"BUG"過 aL_;`@4  
咁做咩要咁大反應呢?
離線ocean728
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2009-12-08
引用第96樓bliss〞曜於2009-12-08 00:03發表的  :
其實你都識話而加無"BUG"過 Xm_Ub>N5  
咁做咩要咁大反應呢?
<8F->k1"3  
我最火係佢拎舊野出黎講
離線小千千
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2009-12-08
白龍之眼變白帝之眼?

樓主留言:

邊度邊度, K-g=td/@  
我打錯字-_-? \kua9bK  

離線bliss〞曜
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2009-12-08
引用第97樓ocean728於2009-12-08 16:22發表的 :
我最火係佢拎舊野出黎講
<9MQ  
睇落去好似新野同舊野一樣咁火wow
快速回復
限100 字節

上一個 下一個